Originally posted by shminka
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
US Open 2015. - Uživo komentarisanje mečeva
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
-
Originally posted by NI View PostKukushkin je izrac kojemu nedostaje snaga udaraca. Takvi igraci znaju da profitiraju na brzom hardu. I Svarcman je pruzio jaki otpor upravo zbog toga.sigpic
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Comment
-
Originally posted by shminka View PostNjemu ce najvise odgovarati to sto vise nema vjetra, moze slobodnije potezati udarce
Cila u seriji 15 osvojenih setova, sve mu se otvorilo da dodje jos jednom do SFa
Kada bi svi bili kao Cila ja ne bih ni gledao Novakov put do titule ...sigpic
Comment
-
Ajde Garbine okreniOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Sta je ovoOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
2 set lopte sa svoj servis ti propustis Gotovo je ovo..Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Chung je definitivno mlada nada svetskog tenisa. Gledas njega i onog precenjenog Zvereva i vidis ogromnu razliku u kvalitetu.. Tu je visina, tu je smelost, tu je ta korejska disciplina, tu je skromnost. Iskreno se nadam se da ce ovaj mali naslediti Djokovica.
Comment
-
Izvukla se nekako,ajde jos jedan.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by SinisaKun View PostAko bemelmans udje u trece kolo pucacu sebi u nogu
Sklonite sa stola puske i pistolje
Evo Sock od 1-3 ide na 4-3 sa brejkom viska.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
Comment