Announcement

Collapse
No announcement yet.

Liga BBVA i Liga Adelante 2015/2016

Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• E sad koliko se ja razumem u Primeru, po meni je najvece razocarenje Sevilla, ocekivao sam da ce glat biti u TOP4, jer su se fino pojacali doveli Llorentea, Konoplyanku, Imobilea, Mariana, ako se ne varam i N'Zonzia ovog leta. A od kljucnih igraca prosle sezone napustio ih je Carlos Bacca samo. Meni je isto razocarenje i Malaga, zbog neefikasnosti.

A sto se iznenadjenja tice razmisljao sam izmedju Selte i Deportiva, ali sam u anketi glasao za Deportivo. Nisam u toku koga su doveli i ko im je otisao, ali transformacija je velika, od prosle sezone kada su se jedva izvukli ispadanja evo ih u ovoj godini na 5-om mestu, svaka cast. I bas mi je drago sto su i Deportivo i Selta opet u gornjem delu tabele.
    Originally posted by maliajnstajn
    Arsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.

Comment

• Meni najvece razocaranje Sevilja. Posle prosle godine, i njihovih rezultata u zadnjih 5 godina. Pravljenja tima, i svega toga, ocekivao da budu u rangu Atletika. A oni ljudi su se negde pogubili u pauzi. Tako da sam bas razocaran i u Primeri i u LS.

Sto se tice pozitivnih, Selta. I necu pisati nista o njima, samo zelim da na tome ostane.

Ekipa koja nema igra starijeg od 30godina, Orelana, Aspas, Nolito, Vas i Fernandes, ako ne gresim sa imenima .

Sto se tice Valensije, oni su mi nekako previse prosecna ekipa. U smislu da mi nijedan igrac nije bas bas klasa. Ok, moze Alkaser da nosi ekipu ali on to ne moze sam. Santi Mina je klinac i vise mi je neko krilo,, a vec par tekmi vidim da ga gura na spica, mozda gresim, Negredo pitanje je sta sa njim i kako.
      Ocigledno i da fali Feguli koliko toliko. Kao da hoce sve da bude timski, a nekako se uguse u tome.

Ja od Malage bas nista nisam ocekivao. Za Seltu sam mislio ako prezive bice lepo, ali ono, opasno sam se zajebao u razmisljanju.
      Last edited by l1m4r; 11-12-15, 22:09.
      Originally posted by Vladan
      SAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
      :vinjaksmajli:

Comment

• Glasao za Deportivo i Valenciu .

Sta znam, za Valenciu sam ocekivao da mogu cak da budi i bolji od Atletica, ali oni su katastrofalni i tesko da ce i u LE uci, dok za Sevillu mislim da ce se dici, ali ono bas i na kraju cak imati sansu i za top 4. A razlika je jos u tome sto su ovi prodali Baccu i Aleixa, a Valencia samo Otamendija, ali su i njega zamijenili odlicnim Abdennourom.

Za najprijatnije iznenadjenje sam glasao za Deportivo. Ono, dvoumio sam se izmedju njih i Celte, ali posto sam za Celtu i ocekivao da bude top 10, , opredijelio sam se za Deportivo.. Dodao bih ovdje jos i Eibar, koji prema mom misljenju ima najgori tim u ligi uz Gijon i Las Palmas, a Boga mi trenutno su na 4 boda od LS, gdje vjerovatno nece ostati jos dugo, ali ako nista valjda nece biti borbe za opstanak, sto je bio prvi ( a vjerovatno i jedini) cilj.
        https://www.youtube.com/watch?v=U2wI197Vvg4 <3

Comment

• Odlucih se za Deportivo i Sevilju.

Dakle, sto se tice Deportiva ne bih nesto posebno naglasavao, ostaje da vidimo koliko ce potrajati ovakva forma a ocigledno je da u ekipi postoji ta "hemija" koja doprinosi rezultatima i igri u ovoj sezoni.

Za Sevilju se mozda i moglo naslutiti da ce imati problema na startu sezone sto se tice rezultata ali ja sam ocekivao da ce mnogo brze prevazici taj period uvodjenja novih igraca u sistem. Smatram da je Emeri mozda i dugo cekao sa Konopljankom, njega vidim kao jednog od nosilaca ove Sevilje, ali ipak posmatrajuci trenutnu situaciju djeluje da idu ka planiranom razvoju situacije jer se vide naznake ulaska u kontinuitet ostvarivanja pozitivnih rezultata i oni su favoriti za 4. mjesto. Sto se tice grupne faze LS, bilo bi iznenadjenje da su uspjeli zavrsiti na jednom od prva dva mjesta u grupi pored Juventusa i Mancester Sitija a tu je bila i neugodna Borusija Menhengladbah, izuzetno teska grupa. Liga Evrope sasvim ok za nastavak sezone.

Selta mi ne predstavlja neku senzaciju, primjetan je bio jos prosle sezone taj napadacki potencijal, koji je ove sezone na visem nivou. Defanzivno potrebna disciplina ali to je stvar koju ocekujem da vremenom poboljsaju.

Comment

• Meni momčad Celte i nije neko iznenađenje, jer je ovo sada samo nastavak prethodne dvije sezone. Ono što je njihov najveći problem je konstanta u rezultatima, jer su prošle sezone isto dobro startali pa onda 10 kola nisu mogli do pobjede, a nije da su loše igrali. Glasao sam za Depor jer nisam očekivao da će ovako visoko ići, a neugodno iznenađenje Malaga. Katastrofalna sezona za andalužane.

Comment

• I izgleda da Sosiedad dolazi k sebi. Getafe je golman spasio i promašaji baska da ne odnesu cijeli plijen iz Madrida.

Comment

• Pozitivno iznenadnenje Selta, i posebno Depor Fantastican i efikasan fudbal igraju obe ekipe, milina za gledati, tehnicki i takticki vrlo potkovani Stim sto je Selta dobro stajala i prosle sezone, ali Deportivo je vece iznenadjenje po meni, prosle sezone borili se za opstanak, a ovu sezonu igraju vrlo dobro i nadam se da ce obezbediti nekako Evropu, bice veoma tesko ali bar se ja nadam Nadam se da ce biti Evrope opet na Riazoru

Najvece razocarenje Sevilja, mada tesko je odluciti izmedju Sevilje i Valensije, ali ipak Sevilja. Za proslu sezonu ne treba komentirati Sevilju, predobar posao odradio Emeri, obezbedio LS na tezi nacin, preko Lige Evrope (e sad, koliko je to tezi nacin za Sevilju ne znam ), a Valensija bila ispred njih samo 1 bod ako se secam u toj borbi za LS.

Comment

• Originally posted by S.B. View Post
                  Evo je situacija za proucavanje. Pasivni ofsajd ili ne? Iz mog ugla, ofsajd.
                  Ako misliš na ono sinoć, i po meni je ofsajd. Nije imao kontakt sa loptom, ali je definitivno uticao na igru. Ne bi Agireće dao gol bez njegovog mešanja...
                  I LOVE HOUSE MUSIC!!

Comment

• Ponovo ta kifla...

Kakva elevacija, i fels, jacina...

Comment

• Sasvim pristojno prvo poluvreme za Depor,bez preteranih trzavica u odbrani,sjajna sansa za Rodrigeza,na kraju dobise gol iz slobodnog udarca,Lux bez sansi.Videcemo kako ce izgledati u nastavku.

Comment

• Lukas Perez nastavlja seriju. Greska u postavljanju ofsajd zamke, Metju zakasnio.

Bice kraj meca interesantan.

Comment

• Gledam zadnjih 15min, Deportivo dosao da igra, pa sta bude ili mi se cini samo?!

Opala
                          Originally posted by Vladan
                          SAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
                          :vinjaksmajli:

Comment

• U drugom su se otvorili. U prvom umerena defanziva, ali je Barselona pritiskala vise.

Igraju fudbal. Ne bi bio problem i da igraju bunker, ali za ovo posebna hvala.

Comment

• Kako igra Depor Perez gol i asistencija.

Comment

• Mathieu..
                                Odavno neka izmena nije bila ovako kontraproduktivna. Direktan krivac, Enrique indirektan.. Strasan kiks

Sent from my Lumia 920 using Tapatalk

Comment

Working...
                                X