E sad koliko se ja razumem u Primeru, po meni je najvece razocarenje Sevilla, ocekivao sam da ce glat biti u TOP4, jer su se fino pojacali doveli Llorentea, Konoplyanku, Imobilea, Mariana, ako se ne varam i N'Zonzia ovog leta. A od kljucnih igraca prosle sezone napustio ih je Carlos Bacca samo. Meni je isto razocarenje i Malaga, zbog neefikasnosti.
A sto se iznenadjenja tice razmisljao sam izmedju Selte i Deportiva, ali sam u anketi glasao za Deportivo. Nisam u toku koga su doveli i ko im je otisao, ali transformacija je velika, od prosle sezone kada su se jedva izvukli ispadanja evo ih u ovoj godini na 5-om mestu, svaka cast. I bas mi je drago sto su i Deportivo i Selta opet u gornjem delu tabele.
A sto se iznenadjenja tice razmisljao sam izmedju Selte i Deportiva, ali sam u anketi glasao za Deportivo. Nisam u toku koga su doveli i ko im je otisao, ali transformacija je velika, od prosle sezone kada su se jedva izvukli ispadanja evo ih u ovoj godini na 5-om mestu, svaka cast. I bas mi je drago sto su i Deportivo i Selta opet u gornjem delu tabele.
Comment