Announcement

Collapse
No announcement yet.

Liga BBVA i Liga Adelante 2015/2016

Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• A za par minuta Sevilja - Valensija....

Uhhh, prava utakmica za ovu nedelju veče, i da se zatvori ovo kolo...
    I LOVE HOUSE MUSIC!!

Comment

• Kakav pas Banege za Eskudera

Comment

• Kada Ever odluci da igra kako zna i ume onda on u ruke uzima kljuc bilo koje odbrane. Kakva asistencija!

Comment

• Prelijepa asistencija Banege, a Eskudero je to na jednostavan nacin rijesio.

Comment

• Bas slaba Valencia,bez suta ka golu na utakmici.Koliko ce Nuno jos izdrzati na klupi

Comment

• Ode Nuno na trenersko smetlište, al brate bilo je i vrijeme. Ako se pogleda ova statistika, ovo djeluje zastrašujuće za navijače i simpatizere Valencije...

Comment

• Odlicna partija Depora na Kanarskim ostrvima. Nastavlaju niz bez poraza uz vrlo dobru igru. Pred pocetak sezone su stekli kadrovsku osnovu i sada je ovaj nivo logicna posledica zdrave transfer politike. Trebalo bi proveriti da li su dva galicijska kluba bila ovako visoko pozicionirana posle sezone 02/03.

Razocaravajuca je bila odluka strucnog staba domacina da se ne pruzi prilika Huanu Karlosu Valeronu na mecu na kojem su se sastala dva kluba medju cijim navijacima veteran ima status legende.

Mec Hetafea i Viljareala nisam imao priliku da pratim ali su Madridjani konacno prekinuli los niz upravo pobedom nad favorizovanom "podmornicom". To je za svako postovanje.

Real je na Ipurui slavio u benitezovskom maniru. Domacini su i imali loptu u nogama na momente, sto svojim umecem sto time sto su gosti sebi dozvoljavali taj luksuz. Ne bih da vodim kampanju ali je Kros ponovo imao vrlo slabih 90 minuta za sobom. Kovacic bez znacajnijeg doprinosa, Modric i Hames takodje. Citav vezni red bolje receno. Kasemiro i Isko su neophodni.

I na kraju, mec na Pishuanu. Sama formacija Valensije bila vrlo cudna, sa 4 veznjaka na sredini. Taj klub je oduvek forisirao igru preko brzih krilnih igraca. Ovaj pristup se nije isplatio, jer je Sevilja bila agresivna i stamena na sredini koju su drzali Krihovjak i Nzonzi. Banega je pokazao samo delic svojih mogucnosti asistencijom kod jedinog gola. Podsetio bih na trenutak kada je imao jedno neverovatno uklizavanje. Rekao bih da nijedan igrac koji igra na poziciji 10-ke ne moze da parira Everu Banegi na planu defanzivnoh sposobnosti. A sto se tice kreativnosti i tehnike u samom je evropskom vrhu. Da je malo mirnijeg temperanta...ali opet, barem se izvukao iz one faze u kojoj je bio pre 5-6 godina, kada je citavu karijeru doveo u pitanje. Emeri mu opravdano veruje, znaju se vec 7 godina.

Treba napomenuti da je sa Ljorenteom u igri andaluzanski tim daleko, daleko opasniji. Takodje, ne smemo zaboraviti ni da je Marijano pruzio jednu veoma intenzivnu partiju, vrlo dobar desni bek. Cude me price o tome da Sevilja trazi desnog beka.

Comment

• Baš sam juče pogledao pregled ovog kola i mogu reći da sam video par bizarnih stvari.

Prvo ovaj promašaj godine, i to kad ti gubi ekipa 0-1, ti uradiš ovako nešto...

Drugo, golman Selte, Alvarez, koji izvodi gol-aut i lagano dodaje loptu protivničkom igraču na 16 metara koji u čudu daje gol.I to nije mu lopta prešla preko noge ili nešto, nego se izgleda istripovao da je saigrač (ne mogu sad da nađem klip)
                  I LOVE HOUSE MUSIC!!

Comment

• Op, op...

I LOVE HOUSE MUSIC!!

Comment

• Ogromno iznenađenje. Aj da vidimo jel dobar samo analitičar ili može da bude i trener. Svu sreću čoveku želim i upravo dobio razlog da počnem da gledam Valensiju.
                      Originally posted by Vladan
                      SAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
                      :vinjaksmajli:

Comment

• Zola, Alvarez svaku utakmicu bar jednom ''hrani'' protivničke napadače onakvim potezima. Nevjerojatno je koliko često mu se to događa, totalno nepredvidiv golman, il je igrač susreta il uredno nešto zajeeeee....

Comment

• Eh da vidimo trapavu bracu u ovom tandemu,kao igrace njihove sposobnosti smisliti nisam mogao...Gary dobro razumije igru,ali analizirati nekoga je daleko lakse nego sam praviti

Valencia ima dobru ekipu samo treba sistem igre da se postavi,a dva smotana beka ce to da pokusaju

Ja imam predrasude prema trenerskom poslu i uvijek smatram da bi dobar trener morao biti vezni igrac

Phil Neville je uvijek za mene bio solidan bek,a nikad veznjak eto da se editujem da ko ne razumije pogresno...
                          Last edited by AK47; 02-12-15, 15:12.
                          Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Trapava braca zaradila milione u našim godinama buraz . Daj i mi da budemo trapavi kao oni. Moooolim te.

Dobio je do jaja priliku. Sada će se videti jel bolje da je ostao na Skaju ili ipak zna nesto..
                            Originally posted by Vladan
                            SAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
                            :vinjaksmajli:

Comment

• Ja nesto ne mogu njega da zamislim kao trenera...
                              Originally posted by maliajnstajn
                              Arsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.

Comment

• https://streamable.com/xh38

Majstor fudbala

Comment

Working...
                                X