Originally posted by pretorian
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Vesti, opste F1 i autosport diskusije
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Originally posted by Vanja #66 View PostAha, visestruka imitacija Vadicepa, gde god da se okrenes... Ne verujem da necemo vidjati dobre trke tamo, toliko je promenljivih na stazi, nema sanse da ce svi (cak i najbolji timovi) da naprave idealan set-up i da ce voziti savrseno... Ali prva krivina mi je najjaca, penjes se i onda se na vrhu skrece, da bi se potom spustalo, kao rolerkouster:
Comment
-
Originally posted by pretorian View PostStaza je fantastična, promena ritma, pravca, teška za kočnice, teška za vozače (counter-clockwise), a po svemu sudeći biće 70+ krugova... opet, jedva čekam a posebno "the corkscrew"!!!
Comment
-
Last edited by ClayWarrior; 17-10-11, 13:41.Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal
sigpic
Comment
-
gledao sam nekoliko puta udes katastrofa..strasno R.I.P.
Comment
-
Izveli su 34 rakete na oval koji to nije mogao da podnese jer jednostavno nikakvog mesta ne bi bilo za sklanjanje u slucaju nekog velikog incidenta.. na zalost, upravo se takav dogodio a Indy Car verovatno veci i ne pamti. Las Vegasu nije mesto u IC-u ali sada to vise nije ni vazno
Sta ti je zivot!! Pre samo par meseci bukvalno mu je pala u ruke sveta Indy 500 trka i sada ovoPancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal
sigpic
Comment
-
Samo kao zezanje i poskocica. Kakva crna staza za F1 Imali smo i mi jednog megalomana koji je pravio stazu kod Stare Pazove, pa naravno nista od toga. Ne moze se tako nesto napraviti za 20 miliona. Moze solidna staza ali ne A+ standarda. Cist PR i pljacka.Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Originally posted by NebojsaNS View PostSamo kao zezanje i poskocica. Kakva crna staza za F1 Imali smo i mi jednog megalomana koji je pravio stazu kod Stare Pazove, pa naravno nista od toga. Ne moze se tako nesto napraviti za 20 miliona. Moze solidna staza ali ne A+ standarda. Cist PR i pljacka.
Ljudi su na drogama.
I to je zadnje što ću reći za stazu u Banja Luci.
As for New Jersey.... Pazi, marketinški, ovo je nepresušan izvor novca, ako se obistini. Ovde nema ko ne bi mogao da zaradi!!
A pošto je NYC moj omiljeni grad....šta reći!! Ja sam za.
Comment
-
Znas kako, Bernie ima fiksaciju na SAD. Sve je to ok, rastuca trzista, Kina, Rusija, Indija, arapske drzave... Ali ko u Americi napravi ime u sportu kaci se na rupu bez dna prepunu para. Do sada nije uspevalo, ali pokusaji ce se nastaviti. A NY i ja obozavam i bice mi vrlo zanimljivo da to gledam, jedno vreme je bila i ideja da se trka odrzi na Menhetnu, ali je previse skupo da se blokira srce Njujorka. Dzersi je predgradje, who caresNa celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
Comment