Okacicu temu o Kanadi do veceras. Neodgovoran sam i trenutno zatrpan nekim glupostima, ali bice uskoro. Izvinite zbog kasnjenjea, nece se ponoviti.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Vesti, opste F1 i autosport diskusije
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by NebojsaNS View Posthttp://sport.blic.rs/Ostali-Sportovi...ore-u-Ferariju
Hm, zanimljivo, kuvalo se dugo, da ne kazem od 1995 kada su svi sem njega presli iz Benetona u Ferari. Po meni, match made in heaven, mada je Ferari u poslednje vreme bio mnogo uspesniji kada na celu nije Italijan. Videcemo, zanimljivo, svakako je Flavio (sta god o njemu mislili) jedno od prepoznatljivih lica F1, neko koga prati glamur, skandali, ali i uspesi. Podseca li vas opis na nekoga/nesto
Pomozim mi, na koga si mislio...
Comment
-
Nije, od sledece godine mu je dozvoljeno. Dobio je dozivotno, pa je smanjeno na 2 godine.
Pa mislio sam na Ferari, nemoj se vredjati, ali brate i oni su imali svojih skandala na kilo, pogotovo pocetkom ovog milenijuma, Flavio je bar pokusao da sakrije sta je uradio.Last edited by Nebojsa; 09-06-11, 16:58.Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Da iko na svetu ima dovoljno bujnu mastu pa da ,,izmisli" i da mi kaze razlog zasto i kako je Domenikali stigao na poziciju sefa tima u Ferariju?!,,MO8, nemoj da se salis sa zivotom, zna se raspored: basket, F1, Nole, pa sve ostalo... Dakle No1e>skola... Na izvrsavanje!"
"Cekamo sutra da se ozvanici Kimster i mogla bi da krene lagana dominacija plus kada bi i Ross dosao....ludilo :)
I eto nama novog paketa u Ferari: Allison + Raikkonen + Slade + MarkedOne8 :D mozda jedino da je zvucniji transfer Bejla od ovog naseg novog :biggrin:"
sigpic
Comment
-
-
Originally posted by NebojsaNS View PostNije, od sledece godine mu je dozvoljeno. Dobio je dozivotno, pa je smanjeno na 2 godine.
Pa mislio sam na Ferari, nemoj se vredjati, ali brate i oni su imali svojih skandala na kilo, pogotovo pocetkom ovog milenijuma, Flavio je bar pokusao da sakrije sta je uradio.
Sto se skandala tice, tu su prvi, mada I McLaren pocinje da gaji konje za takve trke...
A Flavio je...Flavio. On je isprozivao Schumija kad je 2006. stao u zadnjem krugu kvalifikacija u poslednjoj krivini kako bi blokirao Alonsa da postigne pol vreme, a 100% sam siguran da je on taj ko ga je tome ucio.
Klasican Italjian, vidi svaku situaciju onako kako mu odgovara, mada ne verujem da ce mu u Scuderiji dozvoliti da pravi neke fore i fazone kao sa Nelsinhom, ipak su oni tim kom je potrebna i konstruktorska titula...
Comment
-
Originally posted by NebojsaNS View PostZato i kazem da su Flavio i Ferari rodjeni jedno za drugo, ja bih voleo da vidim tu kombinaciju. Samo tada ce verovatno biti bye bye Masa.
Bice to jako dobar spoj, nema sumnje!
Ne bi me cudilo da i Montezemollo vrlo brzo nakon Masse dobije sut-kartu... Kad bi to tako moglo...Last edited by Vanja #66; 10-06-11, 17:15.
Comment
-
-
Comment