Onakav penal nama ne treba. Ono je presmijesno, al eto.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Barclays Premier League & SkyBet Championship 2015/16
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by HeadBurn3r View PostFantastičan igrač. Kad sam ga god gledao doktorski odigra. Sad bih ga doveo u Manchester da igra nekog box to box veznjaka ili što da ne na desetku.
Otac igra odlicno od kako je dosao u PSV, a Cocu ga ispraksovao totalno, mislim da je sve zivo igrao u veznom redu, ali ova pozicija side veznog u 4-3-3, tu je najjaci bez sumnje.sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
-
Pa zar nije? Tko je tamo uopce klasan nogometas? Sturridge eventualno kad nije potrgan. Jos par vrlo dobrih at best style Henderson i Coutinho, ostali su osrednji do smijeh. Zao mi je jedino Bentekea, taj ce propast kao i Balotelli, odabrao je krivi klub.
Kao sto sam vec rekao, sve osim pobjede je teski kiks, ako ne mogu dobit ovu nakupinu mediokriteta nek se ostave nogometa.
Comment
-
Davno je Elneny bio gotov, barem prema onom sto sam ja upratio bio je on zavrsen 28. decembra. Samo kad imas jednog debila zvanog Greg Dyke na celu FA koji je izmislio neke zajebancije oko radne dozvole, onda cekas da se konacni potpis stavi na ugovor dodatnih 20 dana. Cisto jer je on debilcina svoje vrste.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Originally posted by Henryj View PostPa zar nije? Tko je tamo uopce klasan nogometas? Sturridge eventualno kad nije potrgan. Jos par vrlo dobrih at best style Henderson i Coutinho, ostali su osrednji do smijeh. Zao mi je jedino Bentekea, taj ce propast kao i Balotelli, odabrao je krivi klub.
Kao sto sam vec rekao, sve osim pobjede je teski kiks, ako ne mogu dobit ovu nakupinu mediokriteta nek se ostave nogometa.There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Ah Henryj, tvoj problem je što ne umeš da odvojiš prosto zadirkivanje od klasičnog trolovanja. Kako misliš da će neko ući u diskusiju sa tobom kad napišeš ovako nešto? Mislim, previše su to dečije fore da bi nekoga stvarno pecnuo...I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
AK47, gospodin među provokatorima. Čovjeku treba dati neki sertifikat, kao što 007 ima za likvidacije.
A ima brate i balavih, pa i kad napiše nešto s čim sam realno saglasan, nekako učini da se ružno osjećam zbog sopstvenog stava.
Elem, padaju Klop i ružnija strana grada Liverpoola, a ona ljepša uz malo sreće odnosi bodove iz Mančestera i amin." I really like Arsenal. But you, do you like Arsenal? Or just Arsenal with trophies? "
Comment
Comment