Lol Lol Lol Njukasl preokrenuo
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Barclays Premier League & SkyBet Championship 2015/16
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Liverpul je naj ubedljivije pobede i najviše izrađenih šansi imao kada su kretali sa Kutinjom, Lalanom i Firminom u napadu..., iz nekog meni skroz nejasnog razloga Benteke se zasada nikako ne uklapa.
Ne bi me čudilo da sve češće gledamo i Origija u igri, a oko Staridža se ja više na nadam ničemu..., samo se razočaram svako malo.¡Si Señor!
Comment
-
Nije meni problem da ti pomognem sa jednom negativnom Crveno, crveno..Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Olja jel si sigurna , ja sam jutros dao piksiju jednu pozitivnu, kada sam video one silne crvene kockice ispod avata, i odma mu je iskočila ova jedna zelena.......
Nervira me što uvek samo navijači Liverpula imaju (imam ) te crvene, ko da smo tikve bez korena¡Si Señor!
Comment
-
Slučajno sam obrisala post, htela sam nešto drugo..
E pa nemem pojma, možda su ipak proradile u međuvremenu, nisu sigurno radile više od godinu dana...
Nisam primetila da je bio admin... obično nešto ne radi posle toga..sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
-
"What is a club in any case? Not the buildings or the directors or the people who are paid to represent it. It’s not the television contracts, get-out clauses, marketing departments or executive boxes. It’s the noise, the passion, the feeling of belonging, the pride in your city. It’s a small boy clambering up stadium steps for the very first time, gripping his father’s hand, gawping at that hallowed stretch of turf beneath him and, without being able to do a thing about it, falling in love." - Sir Bobby Robson
Comment
Comment