Pozdrav, deki, dobrodosao. Odlican izbor omiljenog vozaca(sad se i Heidfeld vratio), kao i klubova, plus Ana i Tina, vidi se da znas za koga treba navijati ;) Zna se ko ce prenositi, najverovatnije niko
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Vesti, opste F1 i autosport diskusije
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by NebojsaNS View PostPozdrav, deki, dobrodosao. Odlican izbor omiljenog vozaca(sad se i Heidfeld vratio), kao i klubova, plus Ana i Tina, vidi se da znas za koga treba navijati ;) Zna se ko ce prenositi, najverovatnije niko
Naravno da znam za koga treba navijati , ja navijam samo za prave klubove i sportiste . Pročitao sam negdje da su neke hrvatske lokalne televizije otkupile prava.
Comment
-
Znam, i ja sam, ali mi ih svakako ne mozemo hvatati, a izgleda da je to puklo. Sto moze biti dobro ako prava otkupe RTL ili Nova. A kod nas niko nece pre pete trke, najranije... Onda mozda neko uzme okrnjeni i jeftiniji paket. Steta, ali sad bar gledamo stream na netu ili nemackom RTL, koji rade dvesto puta bolje prenose nego nasi, gdeNa celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Ja sam Australiju , pola trke gledao na streamu , SkySport kanalu , onda mi net tj konekcija pukla pa sam se prebacio na RTL gde sam drugu polovinu trke vecinom gledao reklame xDSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Vettell ne bi mogao ni sa jednim pravim vozcom da vozi..Za njega je samo vodonosa Webber i niko drugi.
http://www.f1racing.com.hr/index.php...d=86:facepalm:
Comment
-
Originally posted by FC Nadal View PostVettell ne bi mogao ni sa jednim pravim vozcom da vozi..Za njega je samo vodonosa Webber i niko drugi.
http://www.f1racing.com.hr/index.php...d=86:facepalm:
Edit: Uz to Fetel i Hamilton su dugogodisnji projekti svojih timova, tesko da ce oni ikad biti zajedno.Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Originally posted by danijelkr View PostNe znam je li neko stavio ovu informaciju na forumu. U BIH ce ljubitelji formule 1 moci je pratiti na TV1 i Mreži. Prvo je bilo price da ce K1 ali ipak su ove dvije tv kuce otkupile prava.Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Meni stari isto pricao da idemo ove godine na Hungaroring ja nisam htio , da ne gledam trku xD ... NASAO SAM TV1 u dnevnom na plazmi i sokirao se hahahaha , nisam imao blage veze da na ELTI ima TV1 , ako neko ima ELTU na frekvenciji oko 600Hz se hvata , meni stari nasao , ja mu rekao nema sanse da ima TV1 kod nas , on kaze neki dan listao kanale i nasao i trazili na nadjemo na frekvenciji oko 600Hz tako da cu imati gde gledati F1 a tu je i K3 i oni ce prenositi xD ... Nadam se da ce Marjan prenositi xDSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
Comment