Ај видећу.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Преноси 2015/16
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Pozdrav, nov sam ovde, ali ne, nisam dosao da pitam nista za premier ligu.
Zanima me da li ce biti nekih prenosa NFL-a u ovoj predsezoni koja pocinje u avgustu, prosle godine nisam imao sportklub pa ne znam jel bilo ista, hvala na odgovoru unapred.
Comment
-
Mislim da su jednu utakmicu prenosili, mada nisam siguran.Ne znam stvarno ko bi u ovoj temi mogao da zna tu informaciju.Hteo sam prvo da kazem da se ne secam da su prenosili, a mozda i jesu.Ne secam se.
Meni generalno predsezona nista ne znaci, prvo poluvreme odigraju najjaci timovi, a u drugom uglavnom igraju rezerve koje se bore za ulazak u prvi tim.Ne bih se ja budio zbog toga.Kapiram da ima ljudi koji zbog toga sto su nestrpljivi zbog sezone, predsezona im sluzi kako bi prekratili vreme.
Comment
-
Originally posted by Ricma View PostMislim da su jednu utakmicu prenosili, mada nisam siguran.Ne znam stvarno ko bi u ovoj temi mogao da zna tu informaciju.Hteo sam prvo da kazem da se ne secam da su prenosili, a mozda i jesu.Ne secam se.
Meni generalno predsezona nista ne znaci, prvo poluvreme odigraju najjaci timovi, a u drugom uglavnom igraju rezerve koje se bore za ulazak u prvi tim.Ne bih se ja budio zbog toga.Kapiram da ima ljudi koji zbog toga sto su nestrpljivi zbog sezone, predsezona im sluzi kako bi prekratili vreme.
Comment
-
Originally posted by Ricma View PostMislim da su jednu utakmicu prenosili, mada nisam siguran.Ne znam stvarno ko bi u ovoj temi mogao da zna tu informaciju.Hteo sam prvo da kazem da se ne secam da su prenosili, a mozda i jesu.Ne secam se.
Comment
-
https://en.wikipedia.org/wiki/List_o...e_broadcasters
Ako wiki ne laze ,mislim i ja da je vreme za otvaranje teme ;)
Comment
-
Wikipediju može svako da uređuje, ali nadamo se da je tako kao što piše."What is a club in any case? Not the buildings or the directors or the people who are paid to represent it. It’s not the television contracts, get-out clauses, marketing departments or executive boxes. It’s the noise, the passion, the feeling of belonging, the pride in your city. It’s a small boy clambering up stadium steps for the very first time, gripping his father’s hand, gawping at that hallowed stretch of turf beneath him and, without being able to do a thing about it, falling in love." - Sir Bobby Robson
Comment
-
Ja sam neki dan gledao na wikipediji i pisalo je da SK prenosi za balkan, a sad piše da prenosi arena, kome sad vjerovati, zna li iko kada će ozaći zvanično obajveštenje ko će prenostit engleze, i jedno pitanje za Mags Serbia, da li si ti na strani SK ili arene pošto vidim da si napisao da se nadaš da je tako, što znači da bi ti želio da arena prenosi engleze
Comment
-
Originally posted by Crveni Đavo View PostJa sam neki dan gledao na wikipediji i pisalo je da SK prenosi za balkan, a sad piše da prenosi arena, kome sad vjerovati, zna li iko kada će ozaći zvanično obajveštenje ko će prenostit engleze, i jedno pitanje za Mags Serbia, da li si ti na strani SK ili arene pošto vidim da si napisao da se nadaš da je tako, što znači da bi ti želio da arena prenosi engleze
Comment
Comment