Announcement

Collapse
No announcement yet.

Преноси 2015/16

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Da li NBA ostaje i dalje na SK, da ne trazim unazad, jer vidim da se samo Englezi spominju...I Tursko prvenstvo u kosarci ?

Comment

• I jedno i drugo takmicenje su tu da ostanu.
      sigpic

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
        I jedno i drugo takmicenje su tu da ostanu.
        Super...Hvala na odgovoru.

Comment

• Sta se desava sa holandjanima i rusima ,da li oni ostaju na sport klubu i za ovu sezonu

Comment

• Koliko ja znam,i dalje imaju prava na njih.

Comment

• Holandjani i Rusi ostaju.
              sigpic

Comment

• Da li Englezi 100% ostaju na sportklub? Imam ovaj d3i test period pa da vidim da li da zadrzim ili ne. Samo zbog engleza bih i uzeo.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Comment

• Originally posted by Axeparadox View Post
                  Da li Englezi 100% ostaju na sportklub? Imam ovaj d3i test period pa da vidim da li da zadrzim ili ne. Samo zbog engleza bih i uzeo.

Za promjenu neko da postavi pravo pitanje

Comment

• Originally posted by seskfabregas View Post
                    Za promjenu neko da postavi pravo pitanje
                    Ti ako nemas odgovor na to pitanje nemoj ni da se javljas.

Comment

• Ljudi, pisano ovde 1000 puta. Vratite samo stranice unazad. Čim SK nešto objavi, to će biti i ovde objavljeno. Niko ne može sad doći ovde i reći 100% je PL na SK-u, dok sam SK to ne objavi. Jbga, ne možemo svi da budemo Makarona...
                      I LOVE HOUSE MUSIC!!

Comment

• Jbte, ovi novoregistrovani članovi su stvarno čudo.

To čim se registruje, odmah na temu o prenosima i odmah o Englezima. Kad im neko kaže da se vrate stranicu unazad, oni odmah opale paljbu!!!

Ja kad sam se registrovao na forum SK, prvih godinu dana sam samo čitao postove. Upijao svaku rečenicu ostalih članova. Sve sa strahopoštovanjem, kao Bibliju, kao Sveto pismo da čitam. Tek posle godinu dana napisao prvi post i to neki mali, da slučajno ne uvredim nekog. Bio srećan kao mali majmun!

Ovo danas...
                        Last edited by Mags Serbia; 08-07-16, 12:26.
                        "What is a club in any case? Not the buildings or the directors or the people who are paid to represent it. It’s not the television contracts, get-out clauses, marketing departments or executive boxes. It’s the noise, the passion, the feeling of belonging, the pride in your city. It’s a small boy clambering up stadium steps for the very first time, gripping his father’s hand, gawping at that hallowed stretch of turf beneath him and, without being able to do a thing about it, falling in love." - Sir Bobby Robson

Comment

• Pa ti si se tako postavio, ko ti kriv sto ne cenis sebe. Sta sad, ako neko ima 1000 postova ja da mu se klanjam, kao pametniji je sto visi vise na forumu od mene. Pola od tih postova je presipanje iz supljeg u prazno i razne rasprave bez cilja. A taj neko sto kaze da se vratimo nazad i prelistavamo forum, umesto sto pametuje moze samo da napise da se jos nista ne zna i to je to. Cak bolje da 100 puta to napise nego tipa ej vrati se stranicu nazad, citaj forum, prelistavaj.

Last edited by Axeparadox; 08-07-16, 15:22.

Comment

Pa ti si se tako postavio, ko ti kriv sto ne cenis sebe. Sta sad, ako neko ima 1000 postova ja da mu se klanjam, kao pametniji je sto visi vise na forumu od mene. Pola od tih postova je presipanje iz supljeg u prazno i razne rasprave bez cilja. A taj neko sto kaze da se vratimo nazad i prelistavamo forum, umesto sto pametuje moze samo da napise da se jos nista ne zna i to je to. Cak bolje da 100 puta to napise nego tipa ej vrati se stranicu nazad, citaj forum, prelistavaj.
                            Vrati se par stranica nazad, čitaj forum, prelistavaj.
                            UEFA Champions League (13) - RECORD, La Liga (34) – RECORD, Copa del Rey (19), Supercopa de España (11).

Comment

Pa ti si se tako postavio, ko ti kriv sto ne cenis sebe. Sta sad, ako neko ima 1000 postova ja da mu se klanjam, kao pametniji je sto visi vise na forumu od mene. Pola od tih postova je presipanje iz supljeg u prazno i razne rasprave bez cilja. A taj neko sto kaze da se vratimo nazad i prelistavamo forum, umesto sto pametuje moze samo da napise da se jos nista ne zna i to je to. Cak bolje da 100 puta to napise nego tipa ej vrati se stranicu nazad, citaj forum, prelistavaj.

Hej, hajde se prvo raspitaj kod drugih forumaša ko sam ja, koliko cenim sebe i koliko sam pametan.

Ako ti to pođe za rukom, sledeći put ćeš mene pitati za dozvolu da išta napišeš na ovom forumu.

Treba mirno da stojiš dok čitaš moje postove. Budi srećan što sam ti se uopšte obratio.
                              Last edited by Mags Serbia; 08-07-16, 21:52.
                              "What is a club in any case? Not the buildings or the directors or the people who are paid to represent it. It’s not the television contracts, get-out clauses, marketing departments or executive boxes. It’s the noise, the passion, the feeling of belonging, the pride in your city. It’s a small boy clambering up stadium steps for the very first time, gripping his father’s hand, gawping at that hallowed stretch of turf beneath him and, without being able to do a thing about it, falling in love." - Sir Bobby Robson

Comment

• Originally posted by Mags Serbia View Post
                                Hej, hajde se prvo raspitaj kod drugih forumaša ko sam ja, koliko cenim sebe i koliko sam pametan.

Ako ti to pođe za rukom, sledeći put ćeš mene pitati za dozvolu da išta napišeš na ovom forumu.

Treba mirno da stojiš dok čitaš moje postove. Budi srećan što sam ti se uopšte obratio.
                                Na forumima su svi ljudi isti, kakve titule i statusi, to je sve virtualno, ne zanosi se. Niti me zanima ko si, niti sta si, niti cu traziti od tebe odobrenje da pisem u temi. Toliko.

Comment

Working...
                                X