Originally posted by Mr.M
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Преноси 2015/16
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by munngosss View PostSto ti nije ovde jasno?Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Originally posted by Mr.M View PostNzm. sto nije udario dupli quote, ja sam napisao jos nekad pre pola godine da SK najverovatnije gubi PL, a izgleda da je i definitivno. Osim ako i komentatori SKa nemaju pouzdane informacije.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Comment
-
Senade, zezaju te."What is a club in any case? Not the buildings or the directors or the people who are paid to represent it. It’s not the television contracts, get-out clauses, marketing departments or executive boxes. It’s the noise, the passion, the feeling of belonging, the pride in your city. It’s a small boy clambering up stadium steps for the very first time, gripping his father’s hand, gawping at that hallowed stretch of turf beneath him and, without being able to do a thing about it, falling in love." - Sir Bobby Robson
Comment
-
Originally posted by Mr.M View PostNzm. sto nije udario dupli quote, ja sam napisao jos nekad pre pola godine da SK najverovatnije gubi PL, a izgleda da je i definitivno. Osim ako i komentatori SKa nemaju pouzdane informacije.
Comment
-
Ljudi, ista priča se provlači već nekoliko meseci. Prelistajte nekoliko stranica unazad pre nego što postavite pitanje. Niko ništa nije izgubio.
SK nije dao još nikakvo obaveštenje. Dali su nekoliko nagoveštaja, i ko ume da čita između redova, dovoljno mu je.I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Originally posted by munngosss View PostKugla od kristala opet radi? Nemas ti nikakve informacije, ja to znam, ti isto to znas, pa reci onda zasto lazes ovaj naivan narod?Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Rekao je Novakovic nesto tipa : "Nova sezona u Avgustu, znate vec gde"... to ne znaci da je SK izgubio PL, bar meni tako je zvucelo.
"Znate vec gde" - SK prenosi PL vec 6+ sezona, ako ne gresim. Tako da narod ne zna gde, a ako zna, to je SK Logicki.
Comment
-
"Mečeve sa kvalifikacionog turnira u Beogradu, pratite na kanalima Sport kluba od 4. jula".
http://www.sportklub.rs/srbija-bez-m...ntaciji-stimacUEFA Champions League (13) - RECORD, La Liga (34) – RECORD, Copa del Rey (19), Supercopa de España (11).
Comment
Comment