Originally posted by choky0905
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Преноси 2015/16
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Meni je iskreno mnogo gore što se Marić i Miletić primaju na ovakve gluposti.
Čuj da kineska i severno-srednje američka konfederacijska liga budu pokriće za gubitak PL
Manite se ćorava posla botovi sa Arene!Last edited by miloolja; 15-03-16, 14:02.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Nisam nikakav bot, niti imam veze sa Arenom, čak sam i produžio ugovor sa SBB-om ove godine zbog Sport Kluba, koji je, da se ne lažemo,najbolji sportski kanal u regionu. Naravno i zbog prenosa Premijer lige, koja je iz godine u godinu sve atraktivnija. A tu su i prenosi drugih sportova, koji čine Sport Klub najboljim. Info sam dobio od koleginice sa kojom sam studirao koja radi u IMG-u u Budimpešti.
Comment
-
Originally posted by choky0905 View PostNisam nikakav bot, niti imam veze sa Arenom, čak sam i produžio ugovor sa SBB-om ove godine zbog Sport Kluba, koji je, da se ne lažemo,najbolji sportski kanal u regionu. Naravno i zbog prenosa Premijer lige, koja je iz godine u godinu sve atraktivnija. A tu su i prenosi drugih sportova, koji čine Sport Klub najboljim. Info sam dobio od koleginice sa kojom sam studirao koja radi u IMG-u u Budimpešti.
Comment
Comment