Za Bozic nisu prenosili bili, prethodnih godina jesu. Bas tu kad su najbolje utakmice, oni su propustili da prenose. Ne znam stvarno kakav im je paket, ali moraju da pogode bar nekoliko zanimljivih meceva, a prosle sezone nista nisu pogodili.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Преноси 2015/16
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
dva dobra naša igrača u ligi bi svakako doprinelo povecanom interesovanju. ovako bez aduta , slabo. sponzorima nisu interesantne utakmice.
mozda bi izbor nekih derbija koji idu nocu u reprizi bili zanimljivi. tako recimo ja pratim nfl nocne meceve iako imam gp za sve utakmice. san je ipak bitan kada se ujutro ide na posao.
Comment
-
Originally posted by Dzeki View PostProstite ako je već bilo, vidim da ne piše u prvoj postu: Je l' će se i ove sezone prenositi turska, ruska, nemačka i italijanska liga u košarci?UEFA Champions League (13) - RECORD, La Liga (34) – RECORD, Copa del Rey (19), Supercopa de España (11).
Comment
-
Originally posted by Blood View PostKakva je situacija sa NFL-om na kraju? Koliko su blizu/daleko? Hoce biti uopste neke novine ili je to to sto se tice prenosa ove godine, bar ove bitnije stvari?
Objaviće Vladan ovde prvi ako šta bude i to je to.UEFA Champions League (13) - RECORD, La Liga (34) – RECORD, Copa del Rey (19), Supercopa de España (11).
Comment
-
Да ли ће СК ЦГ имати различиту шему од СК1? И ако хоће колико?Last edited by Србин Подгорица; 11-08-15, 21:47.
Comment
-
Što se tiče NBA to nije košarka već cirkus bez ikakvog takmičarskog značaja, razumem zašto je mala gledanost, a ovi novi klinci nisu šmekeri kakvi su bili oni stariji asovi. Ako već treba neku košarku da prenose onda nek to bude NCAA, kako se tu gine na parketu, odgledaš celu utakmicu u jednom dahu, a NBA puštati onima što imaju problema sa spavanjem.
Comment
Comment