Announcement

Collapse
No announcement yet.

Преноси 2015/16

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Moze li neko da mi kaze do kada su englezi na SK-u?

Comment

• mislim da im 2016te istice ugovor.

Comment

• Originally posted by dule.dr View Post
        mislim da im 2016te istice ugovor.
        Dakle jos ova sezona. Hvala

Comment

• http://www.novosti.rs/vesti/sport.29...na-Sport-Klubu

jeste. ovo im poslednja u ovom paketu od tri godine.

Comment

• Imam SK 1 i 2 i do subote sve što mogu da gledam je tenis (večeras jedino španski super kup). Džaba mailovi, pitanja, molbe...Liverpool mi je večeras na SK3 ali verovatno je zanimljivije Stosur - Babos ili Muller-Paire. Ne mogu da shvatim da ne mogu da prebace Premier Ligu makar na 2 sata na jedan od prva dva kanala, zaista.

Comment

• kladionice diktiraju raspored prenosa.

Comment

• Хоће ли бити преноса реванш утакмице Партизан Бате Борисов?

Comment

• Originally posted by Гробар Подгорица View Post
                  Хоће ли бити преноса реванш утакмице Партизан Бате Борисов?
                  To prenosi arena kao i celokupnu ls i le rts ima pravo na samo jednu utakmicu po kolu, tako da ako se desi da se partizan plasira u ls verovatno ce 90% ljudi u srbiji biti uskraceno za prenos srpskog sampiona u ls.
                  Kazu da ce ici na rtrs(radio televizija republike srpske)
                  Не постоји навијач Партизана који не зна Душкову епску реченицу: “Ми навијамо за Партизан пре свега зато што га волимо, а тек онда зато што је најбољи.”
                  Писао је и говорио чика Душко: “Партизан је добар. Толико добар да не морамо мрзети друге.” “Није увек лако, али је увек лепо навијати за Партизан.”“Ко је партизановац не треба му још много да би био срећан.” “Децо, водите рачуна како се понашате на Југу. Нисте у школи.”

Comment

• Originally posted by rope View Post
                    To prenosi arena kao i celokupnu ls i le rts ima pravo na samo jednu utakmicu po kolu, tako da ako se desi da se partizan plasira u ls verovatno ce 90% ljudi u srbiji biti uskraceno za prenos srpskog sampiona u ls.
                    Nadam se da nece da blokiraju RTRS na SBB sutra
                    sigpic

Comment

Сриједом СК преноси у ЦГ утакмице а реванш Партизана пада у сриједу зато сам питао? Ово питам за случај да не будем ишао на стадион.
                      Last edited by Гробар Подгорица; 17-08-15, 23:54.

Comment

• Originally posted by filkaja View Post
                        Nadam se da nece da blokiraju RTRS na SBB sutra
                        Nema sta da se nadas blokirace sigurno, ali zato su tu kafici, kladze...

Ne znam za cg ovo pricam za srbiju, a sto se tice revansa zna se gde je direktan prenos humska ulica i nigde drugde nema izgovora.
                        Не постоји навијач Партизана који не зна Душкову епску реченицу: “Ми навијамо за Партизан пре свега зато што га волимо, а тек онда зато што је најбољи.”
                        Писао је и говорио чика Душко: “Партизан је добар. Толико добар да не морамо мрзети друге.” “Није увек лако, али је увек лепо навијати за Партизан.”“Ко је партизановац не треба му још много да би био срећан.” “Децо, водите рачуна како се понашате на Југу. Нисте у школи.”

Comment

Nema sta da se nadas blokirace sigurno, ali zato su tu kafici, kladze...

Ne znam za cg ovo pricam za srbiju, a sto se tice revansa zna se gde je direktan prenos humska ulica i nigde drugde nema izgovora.
                          ma njavise volim kuci kakav kurac kladionice,od nekih debila ne mozes lepo pratiti
                          sigpic

Comment

• nadješ neki strim na netu pa gledaš ;)

Comment

• Je l' to SK Slo kreće sa prenosima LŠ ove sezone?
                              Vidim danas su prenosili na sva 3 kanala.
                              Prijatno sam iznenadio kad sam video da nisu skremblovali SK1 Slo na Total-u večeras.

www.facebook.com/MilanVesti sigpic

Comment

• Znači SBB javno krši zakon i nikom ništa, tako što nelegalno emituju sadržaj za koji konkurencija ima ekskluzivna prava. Podsetiću da dok je Atlas TV prenosila PL na IPTV-u Telekoma se redovno skremblovao sadržaj.
                                FC INTERNAZIONALE MILANO
                                AL: Oakland A's NL: New York Mets

Comment

Working...
                                X