Moze li neko da mi kaze do kada su englezi na SK-u?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Преноси 2015/16
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
http://www.novosti.rs/vesti/sport.29...na-Sport-Klubu
jeste. ovo im poslednja u ovom paketu od tri godine.
Comment
-
Imam SK 1 i 2 i do subote sve što mogu da gledam je tenis (večeras jedino španski super kup). Džaba mailovi, pitanja, molbe...Liverpool mi je večeras na SK3 ali verovatno je zanimljivije Stosur - Babos ili Muller-Paire. Ne mogu da shvatim da ne mogu da prebace Premier Ligu makar na 2 sata na jedan od prva dva kanala, zaista.
Comment
-
Originally posted by Гробар Подгорица View PostХоће ли бити преноса реванш утакмице Партизан Бате Борисов?
Kazu da ce ici na rtrs(radio televizija republike srpske)Не постоји навијач Партизана који не зна Душкову епску реченицу: “Ми навијамо за Партизан пре свега зато што га волимо, а тек онда зато што је најбољи.”
Писао је и говорио чика Душко: “Партизан је добар. Толико добар да не морамо мрзети друге.” “Није увек лако, али је увек лепо навијати за Партизан.”“Ко је партизановац не треба му још много да би био срећан.” “Децо, водите рачуна како се понашате на Југу. Нисте у школи.”
Comment
-
Originally posted by rope View PostTo prenosi arena kao i celokupnu ls i le rts ima pravo na samo jednu utakmicu po kolu, tako da ako se desi da se partizan plasira u ls verovatno ce 90% ljudi u srbiji biti uskraceno za prenos srpskog sampiona u ls.
Kazu da ce ici na rtrs(radio televizija republike srpske)sigpic
Comment
-
Originally posted by rope View PostTo prenosi arena kao i celokupnu ls i le rts ima pravo na samo jednu utakmicu po kolu, tako da ako se desi da se partizan plasira u ls verovatno ce 90% ljudi u srbiji biti uskraceno za prenos srpskog sampiona u ls.
Kazu da ce ici na rtrs(radio televizija republike srpske)Last edited by Гробар Подгорица; 17-08-15, 23:54.
Comment
-
Originally posted by filkaja View PostNadam se da nece da blokiraju RTRS na SBB sutra
Ne znam za cg ovo pricam za srbiju, a sto se tice revansa zna se gde je direktan prenos humska ulica i nigde drugde nema izgovora.Не постоји навијач Партизана који не зна Душкову епску реченицу: “Ми навијамо за Партизан пре свега зато што га волимо, а тек онда зато што је најбољи.”
Писао је и говорио чика Душко: “Партизан је добар. Толико добар да не морамо мрзети друге.” “Није увек лако, али је увек лепо навијати за Партизан.”“Ко је партизановац не треба му још много да би био срећан.” “Децо, водите рачуна како се понашате на Југу. Нисте у школи.”
Comment
-
Originally posted by rope View PostNema sta da se nadas blokirace sigurno, ali zato su tu kafici, kladze...
Ne znam za cg ovo pricam za srbiju, a sto se tice revansa zna se gde je direktan prenos humska ulica i nigde drugde nema izgovora.sigpic
Comment
-
Je l' to SK Slo kreće sa prenosima LŠ ove sezone?
Vidim danas su prenosili na sva 3 kanala.
Prijatno sam iznenadio kad sam video da nisu skremblovali SK1 Slo na Total-u večeras.
www.facebook.com/MilanVesti sigpic
Comment
-
Znači SBB javno krši zakon i nikom ništa, tako što nelegalno emituju sadržaj za koji konkurencija ima ekskluzivna prava. Podsetiću da dok je Atlas TV prenosila PL na IPTV-u Telekoma se redovno skremblovao sadržaj.FC INTERNAZIONALE MILANO
AL: Oakland A's NL: New York Mets
Comment
Comment