Announcement

Collapse
No announcement yet.

Преноси 2015/16

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• I nije baš minimalna razlika, ima dobre razlike

Sent from my LG G2 using Tapatalk

Comment

• Posto sam uporedjivao sve dane razlike su bas minimalne, postoje samo u srijedu, cetvrtak i petak, naravno sledece nedelje. To je zbog Dinamo - Skenderbeg, prenos je u srijedu, u cetvrtak i petak ce ici snimak, svi prenosi na SK1 CG idu kao i na standardni SK1, ostali dani su identicni.

Ako se desi poklapanje sa LS ili LE neceg vaznog, tipa Djokovic, Zvezda, Partizan... onda ce prenos ici i na SK HD i to je to.
      sigpic

Comment

• Originally posted by SPORTKLUB View Post
        prenosi ga sport klub
        Za svaku pohvalu
        винсент тан - Највећи сељобер којег је Острво икад видјело!

Comment

• Nista od skotske lige ovog vikenda na kanalima 1, 2, 3 i 4?

Comment

• Originally posted by pokojnik View Post
            Živi bili!

Napišite to isto i za NFL
            Bas tako. cekamo a vec je 15.8. blizi se 11.9

Comment

• Da li neko moze da mi kaze nesto vise o SK 4 ? Imam obicnu sbb kablovsku tv,ali nije digitalna,a nemam SK 4,da li ga samo ima preko digitalnog signala ili i ovako?

Comment

• Originally posted by micky037 View Post
                Da li neko moze da mi kaze nesto vise o SK 4 ? Imam obicnu sbb kablovsku tv,ali nije digitalna,a nemam SK 4,da li ga samo ima preko digitalnog signala ili i ovako?
                Ja imam običnu kablovsku i nemam SK4, tražio sam svuda. SK4 je na D3...
                I LOVE HOUSE MUSIC!!

Comment

• Спомињао је неко колеџ кошарку.

Неће се враћати на Спорт Клуб јер се мартовско лудило поклапа са једним од два ноћна мастерса.
                  Arise, Serbia!
                  You fell asleep long ago,
                  And have lain in the dark.
                  Now wake up
                  And rouse the Serbs!

sigpic

Comment

• nek ubaci ncaa fudbal. sec društvo i ja zadovoljan

Comment

• SK Premieru od sljedećeg vikenda prebacio na SK2,iako je bilo obečano da će ići na SK3!!!! Dodatni paket,dodatna lova.
                      Sad ima mista na SK3 za NFL.
                      Last edited by stipest; 17-08-15, 14:35.

Comment

• a imaju oni i 4,5,6 i HD za rezervu. valjda na nekom od ovih smeste nfl.

Comment

• Da,ali sve su to različiti paketi.Ko će sve to poplačat?

Comment

• ja imam paket sa svim tim SK kanalima. mala je razlika u ceni . oko 2.5evra plus ti daju brzi net.
                            kada sam 2007 uvodio digitalnu , sportski paket je sadrzao samo nasn i klupske tv a kostao je oko 6evra. naravno ne bi placao to da nije bilo nasn kanala . jos su mi gulikoze uzele 60evra za uvodjenje digitalne i plus 22evra za aktivaciju kartice. danas se to poklanja sa net uslugom.

Comment

• Originally posted by dule.dr View Post
                              a imaju oni i 4,5,6 i HD za rezervu. valjda na nekom od ovih smeste nfl.
                              Nenoj tako brate, sta mi to vredi kad 4 5 6 nije na satelitu

Comment

• valjda onda na satalit bace i sk 4 ali bez premier lige da opet ne bi bilo problemima sa tim karticama.

Comment

Working...
                                X