Imam utisak da igramo sa 2 igraca manje, Kembel i Volkot su totalno beskorisni. Daj na poluvremenu ubaciti Chamberlaina, a Kembela napolje, pa sta bude, mozemo mi ovde i do 0-3.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liga Sampiona i Liga Evrope 2015/16 (zreb, kvalifikacije i uzivo komentarisanje)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Ova Valensija mnogo cudna ekipa. Jeste da su pogodili stativu i dali gol iz kornera (ponisten). Ali njima se cela igra svodi daj Parehu pa sta on uradi. I mozda bi i nesto uradio ali covek mora da trci i za Javi Fuega i za Danila. Plus ljudi dobili 3 zuta, sva tri na centru za gluposti. Odbrana konfuznija od odbrane Uniteda a mislio sam da to nije moguce
Tezak posao ce Geri da ima, tj da ih je uzeo neko sa mnogo iskustva opet bi bilo zajebano. Bas tezak posao ima.Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostStrasan presing Olimpijakosa u prvih 20 minuta, posle taj ritam nisu mogli da izdrze i Arsenal je bio bolji, mogao je i do tih dva razlike. Jaci je Arsenal, rijesice ovo. Ne znam imaju li boljeg od Kembela na klupi, on treba da izadje.Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
Comment