Ide se do granica,ali on sve granice probija...ma neka njega u Arsenalu ja sam to rekao jos 100 godina nego mi prosto smijesno da se klub ovako bruka,a nista nikome
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liga Sampiona i Liga Evrope 2015/16 (zreb, kvalifikacije i uzivo komentarisanje)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Samo jos da dodam, otici ce Venger za max. 3-4 sezone a nemojte se iznenaditi ako tada Arsenal ispadne iz 4 i ne vrati se u skorije vreme, nesto kao Liverpul. Vest Hem prelazi na novi stadion, ne bih se iznenadio da i njih sad neki Arap pokupi i ugura u top 4 kao sto je slucaj sa Sitijem bio. Preko noci u top 4.Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Pa to nije do trenera nego do kluba i pohlepe Abramovica ako se to desi, a sumnjam da hoce jer nije Roman glup covek, zna da ima najboljeg trenera na svetu, pisao sam danas na temi Milana, to je problem generalno u Evropi, treneri su stalno pod pritiskom, preko noci se zaboravljaju uspesi, posle par losih rezultata svi ti traze smenu, treba strpljenja, generalno menjati trenera pre januara u svakom klubu je glupo, tek je pocela sezona, ni 10 kola u ligi nije odigrano, nije bitno kako pocnes, nego kako zavrsis sezonu.Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Sismisi ce sada protiv Genta 6 bodova da sakupe i eto ih u drugom krugu...ispada da je jedino Sevilli problematicno da prodje
Dobro je sto su se iz Spanije plasirale ekipe koje mogu da odgovore barem na neki nacin rotacijomZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Ne moze Engleska da natrpa i zgusne svoj kalendar koliko resto Evrope moze da nabaci kvalitetnih igraca "kopnenim timovima". Slazem se sa Freskom.>>>BrojimIzbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<
Comment
-
Originally posted by AIRBORNE View PostSlazem se sa Freskom.
Zaista se ne treba vaditi na te stvari, jer se i pre igralo kao i danas, pa su Englezi 3 godine zaredom (ili tako neki period) imali po tri tima u 1/2 finalima. Takticka nepotkovanost, ali generalno pad kvaliteta, nema tu sta da se mudruje. Jedna godina losa, pa da kaze covek nesreca, vec tri godine, mozda i vise, Englezi nisu nikakav faktor na evrosceni.sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Engleze meni se cini zaboli dupe za Evropu. Wenger slabo rotira, pa izrotira LP do bola. City se muci, ali i njima cini mi se nije do LP.
Mislim strasno je to takmicenje, al jebiga ne igra ono nikakav faktor za Engleze zbog novca. Jebiga Svabe imaju Bayern koji gazi i ljudi jednostavno nemaju izazova u ligi, pa igraju ko ludi u LP.
Wenger ce proci grupu, opet na nacin na koji samo on zna kako i eto nista novo.
Murinjo ima probleme u svlacionici i tako malo opala zelja za LP.
Mene prvog zaboli dupe za LP i Arsenal. Mene interesuje prvenstvo i to je to.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Poceo si Juniore opasno,ali opasno da se prosipas ovdje i provaljujes...nekad je bolje nista ne napisati vjeruj mi
Trenerima se kroji posao oko tog TOP4 plasmana i tako se definise sezona,ali klubovima je nebitan
Wengeru i Arsenalu ne znaci nijedno takmicenje vec 11 godina...on se u LS bruka i provaljuje s tim da ove sezone nadmasuje i sam sebe
Fudbal se igra zbog navijaca inace bi svi pratili berze i tamo navijaliZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Ama ove sezone me ne interesuje LP. Vazno je prvenstvo.
I ne znam sto se tolko povlaci to da Wengeru nije vazno ni jedno takmicenje 10 godina, kad se zna da vec 2-3 godine on konkurise za titulu u engleskoj, ali mu fali par elemenata koji nazalost ne mogu da se stvore preko noci.
Uci ces i ti brate u te menadzerske vode jednog dana ako Bog da, pa ces vidjet kako nije bas prosto tako kako napises za fudbal. Ja znam na nivou preduzeca sta i kako se operise i radi, ali na novou fudbalskog kluba to je mnogo naprednije jer ima vise faktora.
U Engleskoj Top4 zajedno uzmu oko milijardu funti u engleskoj. U drugim drzavama prvi ne uzme kolko 15. u engleskoj.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
Comment