Announcement

Collapse
No announcement yet.

Liga Sampiona i Liga Evrope 2015/16 (zreb, kvalifikacije i uzivo komentarisanje)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ide se do granica,ali on sve granice probija...ma neka njega u Arsenalu ja sam to rekao jos 100 godina nego mi prosto smijesno da se klub ovako bruka,a nista nikome
    Last edited by AK47; 29-09-15, 21:53.
    Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Samo jos da dodam, otici ce Venger za max. 3-4 sezone a nemojte se iznenaditi ako tada Arsenal ispadne iz 4 i ne vrati se u skorije vreme, nesto kao Liverpul. Vest Hem prelazi na novi stadion, ne bih se iznenadio da i njih sad neki Arap pokupi i ugura u top 4 kao sto je slucaj sa Sitijem bio. Preko noci u top 4.
      Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• Uzeo tri titule za 20 godina, nije mala stvar. Murinjo ce sad otkaz da dobije, a uzeo je titulu i otisao do polufinala LS za manje od tri godine. Super stvarno.
        sigpic

Comment

• Pa to nije do trenera nego do kluba i pohlepe Abramovica ako se to desi, a sumnjam da hoce jer nije Roman glup covek, zna da ima najboljeg trenera na svetu, pisao sam danas na temi Milana, to je problem generalno u Evropi, treneri su stalno pod pritiskom, preko noci se zaboravljaju uspesi, posle par losih rezultata svi ti traze smenu, treba strpljenja, generalno menjati trenera pre januara u svakom klubu je glupo, tek je pocela sezona, ni 10 kola u ligi nije odigrano, nije bitno kako pocnes, nego kako zavrsis sezonu.
          Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• Jaka liga ta PL, dodju umorni, probaju pa sta bude... A svakako ih ne interesuje

Poslato sa LG G pro2 pomoću Tapatoka
            VALENTINO ROSSI #46

Comment

• A bjeloruska jaca od italijanske kako precrna prica
              sigpic

Comment

• Capital One Cup i igranje na Bozic su krivi za ovakve rezultate Engleza.
                sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
                -Jürgen Klopp

Comment

• Originally posted by Freshman View Post
                  Capital One Cup i igranje na Bozic su krivi za ovakve rezultate Engleza.
                  Opao je kvalitet kod svih Top 4-5 ekipa PL. Msm pre svega na igru i pristup, kvalitetnih igraca koliko hoces.

Comment

• Imbula i Brahimi strasni igraci, odusevio sam se veceras.
                    sloboda ili ništa

Comment

• Sismisi ce sada protiv Genta 6 bodova da sakupe i eto ih u drugom krugu...ispada da je jedino Sevilli problematicno da prodje

Dobro je sto su se iz Spanije plasirale ekipe koje mogu da odgovore barem na neki nacin rotacijom

#the return

Comment

• Ne moze Engleska da natrpa i zgusne svoj kalendar koliko resto Evrope moze da nabaci kvalitetnih igraca "kopnenim timovima". Slazem se sa Freskom.
                        >>> Brojim Izbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<

Comment

• Originally posted by AIRBORNE View Post
                          Slazem se sa Freskom.

Zaista se ne treba vaditi na te stvari, jer se i pre igralo kao i danas, pa su Englezi 3 godine zaredom (ili tako neki period) imali po tri tima u 1/2 finalima. Takticka nepotkovanost, ali generalno pad kvaliteta, nema tu sta da se mudruje. Jedna godina losa, pa da kaze covek nesreca, vec tri godine, mozda i vise, Englezi nisu nikakav faktor na evrosceni.
                          sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
                          -Jürgen Klopp

Comment

• Engleze meni se cini zaboli dupe za Evropu. Wenger slabo rotira, pa izrotira LP do bola. City se muci, ali i njima cini mi se nije do LP.

Mislim strasno je to takmicenje, al jebiga ne igra ono nikakav faktor za Engleze zbog novca. Jebiga Svabe imaju Bayern koji gazi i ljudi jednostavno nemaju izazova u ligi, pa igraju ko ludi u LP.

Wenger ce proci grupu, opet na nacin na koji samo on zna kako i eto nista novo.

Murinjo ima probleme u svlacionici i tako malo opala zelja za LP.

Mene prvog zaboli dupe za LP i Arsenal. Mene interesuje prvenstvo i to je to.
                            sigpic
                            "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
                            AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Poceo si Juniore opasno,ali opasno da se prosipas ovdje i provaljujes...nekad je bolje nista ne napisati vjeruj mi

Trenerima se kroji posao oko tog TOP4 plasmana i tako se definise sezona,ali klubovima je nebitan

Wengeru i Arsenalu ne znaci nijedno takmicenje vec 11 godina...on se u LS bruka i provaljuje s tim da ove sezone nadmasuje i sam sebe

Fudbal se igra zbog navijaca inace bi svi pratili berze i tamo navijali

#the return

Comment

• Ama ove sezone me ne interesuje LP. Vazno je prvenstvo.

I ne znam sto se tolko povlaci to da Wengeru nije vazno ni jedno takmicenje 10 godina, kad se zna da vec 2-3 godine on konkurise za titulu u engleskoj, ali mu fali par elemenata koji nazalost ne mogu da se stvore preko noci.

Uci ces i ti brate u te menadzerske vode jednog dana ako Bog da, pa ces vidjet kako nije bas prosto tako kako napises za fudbal. Ja znam na nivou preduzeca sta i kako se operise i radi, ali na novou fudbalskog kluba to je mnogo naprednije jer ima vise faktora.

U Engleskoj Top4 zajedno uzmu oko milijardu funti u engleskoj. U drugim drzavama prvi ne uzme kolko 15. u engleskoj.
                                sigpic
                                "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
                                AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

Working...
                                X