Announcement

Collapse
No announcement yet.

Евролига 2015-2016

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• E moj Simonovicu, najbolje bi bilo da ne igras, ali kad vec igras nemoj da driblas i vodis loptu, samo vrati pas ili pucaj trojku, nista trece brate.

Ko je ova na avataru?
    sigpic

Comment

• Williams 3, 4 lopte prodao, bzvz protraceni napadi. A i ovo sto sada sviraju je cisto navlacenje, 5 napada su nam uzeli za nista.
      There's something wrong with me chemically
      Something wrong with me inherently
      The wrong mix in the wrong genes
      I reached the wrong ends by the wrong means
      It was the wrong plan
      In the wrong hands
      With the wrong theory for the wrong man
      The wrong lies, on the wrong vibes
      The wrong questions with the wrong replies

Comment

• Добар неки асистент овај Теодосић...

Comment

• Na minut i po do kraja, Real ima 2o razlike protiv Bajerna
          Strazbur odlican protiv Himkija, na 6 min. do kraja potpuna neizvesnost 66:69
          Last edited by jovan; 11-12-15, 20:59.
          * Telo je slabo, ali je duh krepak, zato ga treba svakodnevno održavati. *

Comment

• Nisam mislio da ću ovo ikada reći ali Simon trojkama održava, iako maši zicere.

Edit: Mislim da je Tompson igrač sa najviše primljenih rampi, izgubljenih lopti ikada u regularnom delu.
            Još jedan zanimljiv podatak, to je igrač koji je najviše puta gazio liniju auta i tako gubio loptu od svih aktivnih igrača.
            Oborio je rekord Kk Cz, koji se do sada nije ni brojao, a to je polazaka na polaganje/ izgubljenih lopti. Od 70, 68 je izgubio. Čestitke od uprave, navijača i ostalih simpatizera.

Još jedan edit hah, Radonja, aj ne trošimo pare na putovanja, daj uzmemo pionir ceo dan nek šutaju, a ti idi tebra na kafu negde. Spale gaće odma. Ali uvek uvodi klince na kraju, da ima alibi. Naklon do poda, isti si kao pre.
            Last edited by Cassius Clay; 11-12-15, 21:13.

Comment

• Manimo se Radonjića više. Svaki poraz komentaišemo kroz njegovu prizmu.

Realno ovaj meč ne bi uzeo ni sam Pešić da nas vodi.

Na kraju krajeva ne ide ove godine ni tom Pešiću.

Comment

• Ma daj.. Promašio sa izmenama, ovo je posle Strazbura druga utakmica gde nas prevode, lagano. Ne kažem da smo trebali da dobijemo, al ne može ekipa da se otcepi na 15 razlike lagano, nema šanse. Kasni tajm po 2-3 napada opet, uzda se u sreću valjda ili šta radi. Sve misli krenuće nas, tako ja tripujem da on misli. A u napadu vidi se da stojimo i ne igramo ništa. Ne kažem da je njegova samo krivica za poraz, njegova krivica su te serije, evo da podsetim na čuvenu seriju Neptunasa u BG od 19-0. On to ne ume da seče.

Ja bi ih postrojio ko Dule Vujošević, izmarširao, koja ćuška, malo za vrat, pa da vidiš kako će da igraju

Comment

• Grupa E

Crvena zvezda
                  Fenerbahče
                  Lokomotiva
                  Panatinaikos
                  Darušafaka
                  Cedevita
                  C1
                  D2

Grupa F

Olimpijakos
                  Real Madrid
                  Himki
                  Barselona
                  Brose Basket
                  Žalgiris
                  D1
                  C2
                  sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                  But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
                    Grupa E

Crvena zvezda
                    Fenerbahče
                    Lokomotiva
                    Panatinaikos
                    Darušafaka
                    Cedevita
                    C1
                    D2
                    C1 je Lokomotiv

B2 je zvezdin protivnik

Comment

• Ako CSKA dobije Unikahu imamo realne sanse da se borimo za prolaz, jer Lokomotiva i Fener su po meni sigurni ucesnici top 8, a sa ostalim ekipama mozemo da se nosimo ravnopravno to je pod uslovom da CSKA dobije, ali kako ce biti pakleno u ovoj drugoj grupi, Barsa, Real, Olimpijakos, Himki i CSKA(ako dobije) plus neugodni Brose uh uh bice vrhunska kosarka.
                      Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Sad baš gledam, juče Makabi namerno promašivao, ubili se da nekako izbore produžetke i kad su imali plus 2 i loptu sa strane na nekoliko sekundi do kraja umesto da daju auto koš i izjednače oni išli da daju njima i završili na plus 4.

Da li je realno da se niko nije setio toga ili to možda nije po pravilima jel zna neko?

Comment

• Originally posted by gokara View Post
                          Sad baš gledam, juče Makabi namerno promašivao, ubili se da nekako izbore produžetke i kad su imali plus 2 i loptu sa strane na nekoliko sekundi do kraja umesto da daju auto koš i izjednače oni išli da daju njima i završili na plus 4.

Da li je realno da se niko nije setio toga ili to možda nije po pravilima jel zna neko?
                          Gledao ja to juče i da sam igrao tekmu namerno bih ubacio auto koš !

Inače ako namerno neko ubaci auto koš sudija može da ga poništi, tako sam pročitao negde.

Comment

• Novi krug počinje 29. i 30. decembra.

Group E

Α1 Fenerbahce
                            Β2 Efes
                            C3 Panathinaikos
                            D4 Darussafaka
                            C1 Lokomotiv Kuban
                            D2 Unicaja
                            A3 Crvena Zvezda
                            B4 Cedevita

Group F

B1 Olympiacos
                            C2 Barcelona
                            D3 Brose Baskets
                            A4 Real Madrid
                            D1 CSKA
                            A2 Khimki
                            B3 Laboral Kutxa
                            C4 Zalgiris
                            sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                            But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Originally posted by bice View Post
                              Ako CSKA dobije Unikahu imamo realne sanse da se borimo za prolaz, jer Lokomotiva i Fener su po meni sigurni ucesnici top 8, a sa ostalim ekipama mozemo da se nosimo ravnopravno to je pod uslovom da CSKA dobije, ali kako ce biti pakleno u ovoj drugoj grupi, Barsa, Real, Olimpijakos, Himki i CSKA(ako dobije) plus neugodni Brose uh uh bice vrhunska kosarka.
                              Efes će sigurno u 8, oni i Fenerbahce su favoriti u grupi. Veća je šansa Lokomotiva ako šanse uopšte ima, grozan je raspored i skoro sigurno se kreće sa 0-3.

Comment

• I Cedevita i Zvezda imaju realnu sansu za proci. Steta sto nece doci ni Real ni Baca ni CSKA.

Comment

Working...
                                X