Announcement

Collapse
No announcement yet.

Евролига 2015-2016

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Lokomotiva se sprda sa Žalgirisom, 44:16

Comment

• Kakvo ponizavanje,53:17 poluvreme

Comment

• Deklasiranje protivnika od strane Lokomotive, nisam dugo video da neko ubacio 53 poena za poluvreme.. Ja igrao da daju 72 poena, skoro pa u prvom došli do toga

Comment

• A baš sam nekidan sa drugom pričao kako je Lokomotiva sila ove sezone, i mislim da su ozbiljni kandidati za F4. Jbg, Darušafaka me iznevjerila

Comment

• Cedevita je u 10 u Evropi i najbolji na Balkanu. Bas su jaki.

Comment

• Večeras malo Nenad Milovanović komenatator Arene na SK, u pauzi između Zvezde i Reala, reklamira sličice LŠ.
              UEFA Champions League (13) - RECORD, La Liga (34) – RECORD, Copa del Rey (19), Supercopa de España (11).

Comment

• Kako se sprda Makabi. Rocesti ne doda centru celo poluvreme, razigrava na trojku, skrpise jadnici nekih 10 trojki sut oko 40% xD Bas nekako mrsav tim u odnosu na ranije godine.

A ludi Italijani naravno ne zaostaju, svi bre cepaju za tri. Da im Logan igra bilo bi bas gusto. Ovako onaj neuhranjeni centar najefikasniji, cepa horog sa slobodnih bacanja xD
                There's something wrong with me chemically
                Something wrong with me inherently
                The wrong mix in the wrong genes
                I reached the wrong ends by the wrong means
                It was the wrong plan
                In the wrong hands
                With the wrong theory for the wrong man
                The wrong lies, on the wrong vibes
                The wrong questions with the wrong replies

Comment

• Žorić i suci unistili Cedevitu. Liga se zove TURKISH Airways Euroleague i igra turski klub koji je u losem polozaju a puno je bogatiji i uspjesniji. Sve jasno...

A Zoric... Cedevita je vodila 68:58 kad je on usao da bi do kraja dali samo 7 kosa a primili 27.
                  Dovoljno je bilo da taj luzer samo udje na par minuta i da sve ode u k...
                  Majstor je u 3 minute 3 puta fulao sa pola metra cisti sut.
                  Last edited by tenis; 03-12-15, 19:59.

Comment

• Koja završnica Maccabi-Sassari... Onaj Eyenga je luuud, koje trojke u završnici, kao da gledam McGradeya

Real ubio Fener zonom u drugoj četvrtini, odlična odbrana i još bolja utakmica.

Comment

• Originally posted by Bastia33 View Post
                      Koja završnica Maccabi-Sassari... Onaj Eyenga je luuud, koje trojke u završnici, kao da gledam McGradeya

Real ubio Fener zonom u drugoj četvrtini, odlična odbrana i još bolja utakmica.
                      Nije ti to Eyenga, to je Haynes Marquez. Ubo je dve sa nekih 9 metara.
                      Ovo je Eyenga
                      Spoiler
                      There's something wrong with me chemically
                      Something wrong with me inherently
                      The wrong mix in the wrong genes
                      I reached the wrong ends by the wrong means
                      It was the wrong plan
                      In the wrong hands
                      With the wrong theory for the wrong man
                      The wrong lies, on the wrong vibes
                      The wrong questions with the wrong replies

Comment

• Fantasticno poluvreme Zvezda-Himki, NBA utakmica, 50-53...

Zirbes je meni najvece iznenadjenje, pozitivno normalno... kakva je igracina postao

Comment

• Ovaj Bogdan umesto što daje izjave mogao bi malo da počne da liči na onog igrača koji je trebao da bude po prikazanom u Partizanu. Sve utakmice Fenera koje sam gledao ove godine odigrao je ili loše ili prosek. Mali Dončić(valjda) iz Reala ga je lomio par puta. Blede igre. Gentile je tata za njega, liderčina, a tu su negde sa godinama ako ne i isti. Poredim ga sa njim jer neću da ga poredim sa Brankom Lazićem. Baš loše

Comment

• Luka Doncic je sa svojih 16 pokazao daleko vise nego neki sa 20+...jedan od najvecih potencijala Evrope ikad sigurno

Ja sam ga gledao ove sezone dosta puta i ono je cudo od djeteta
                            Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Napred Bajern!

Послато са GT-I9105P уз помоћ Тапатока

Comment

• Napred Zvezdo!

Послато са GT-I9105P уз помоћ Тапатока

Comment

Working...