Announcement

Collapse
No announcement yet.

Евролига 2015-2016

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Realno je bilo da okrenu.

Comment

Ma može i za sekundu, nije problem.

Pa jel moguće da loptu bude u posjedu jednog igrača cijeli napad od 20 sekundi, a na parketu još Datome, Vesely, Antić i Mahmutoglu?
      Last edited by Bastia33; 16-10-15, 19:18.

Comment

Sta je ovo sa Fenerom ko da su se juce skupili, Zeljko oce da "rikne".
        Kalinic jedino konstantan kad god udje unosi veliku energiju.
        Ne sumnjam da ce da dobije Fener-na iskustvo, ali ovo nije izdanje koje se ocekivalo od "silnog"Fenerbakcea.
        Khimki vodi protiv Reala 61:49, moguce da ce i oni da prodju kao Barsa.
        Last edited by jovan; 16-10-15, 19:21.
        * Telo je slabo, ali je duh krepak, zato ga treba svakodnevno održavati. *

Comment

Alexey Shved!

Comment

Khimki silan do kraja oko 5 min.imaju rezultat 75:58
            Na kraju 84:7o ubedljiva pobeda Khimkija-Todorovic 15, Sved 13 i T.Rajs 12 koseva.
            Last edited by jovan; 16-10-15, 19:44.
            * Telo je slabo, ali je duh krepak, zato ga treba svakodnevno održavati. *

Comment

Todorovic ce bas biti vrh pojacanje, u moru ovih "zvezda" sto su dosli, neverovatno da je Barci izmakao ovakav talenat. Khimki je legitimna F4 ekipa.
              sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
              -Jürgen Klopp

Comment

Originally posted by Freshman View Post
                Todorovic ce bas biti vrh pojacanje, u moru ovih "zvezda" sto su dosli, neverovatno da je Barci izmakao ovakav talenat. Khimki je legitimna F4 ekipa.
                Apsolutno. Kec dana, i dobra kvota 2,05...

Inače, Raduljica ima ok statistiku, ali ono što sam ja gledao nikako mi se ne sviđa. Ako je iole normalan, Saša će zvati pored Bobija Jokića.
                Jokića bih zvao i da igra u Megi, a tek sada...
                Raduljica mora da poradi na kg i na skocnosti, jer koliko god bio masivan i težak mora se malo više odraziti.
                Kuzmić je u fazonu bacanja cigle kada šuta zicere. Nastić naš je veći potencijal 3 puta i biće bolji.

Armani Laboral, komedija od završnice sa Jakom i Đenkom.

I još jedno moje opažanje, da su Pešić i Obradović zamenili mesta, mislim da bi bilo 20+ za Fener, lagano i konstantno kroz celu utakmicu.

Željko ima status legende, pa ima je i Pešić, ali Željko nije bezgrešan. Nekako imam utisak da on nikada nije kriv nego igrači, i to je utisak koji stičem kada slušam priču o Feneru. Nije Obradović kriv, igrači... Pa jeste kriv ako ništa za selekciju igrača. Jedva čekam da ih Himki rastavi na proste činioce.

Comment

Gledao sam malo taj mec Pao-a, i Fesenko je ubacio i loptu i Raduljicu kroz kos. Kuzmica je lagano uguravao, plus Kuzmic u napadu sve gori i gori. Kljucne poene su primali preko Raduljice, ali to nije nista novo. Ne verujem da ce Sale daleko otici, mnogo je ovo tanko i morace Gist da igra 5-icu vise nego sto treba.
                  sigpic

-Jürgen Klopp

Comment

Upravo tako. U pravu si. Raduljica je deficit u napadu, a u odbrani... Strašno, umesto da tu koristi tu kilažu i građu on je kao sunđer. Jedino bacanja što šuta, tako daje većinu poena. Još nisu provalii da ne treba da ga fauliraju uvek jer 50-50 je da maši zicer uz obe podignute ruke i dobro čuvanje, što se videlo na EP. Lako je biti centar kad igraš sa Teodosićem i sve završavaš 1 na 0.
                    Još nešto mi bode oči... Naslovi u medijima o Bogdanoviću. U smislu da je on bio važan kada se lomila utakmica.
                    Dečko je rođen za lidera u ekipi i njemu treba lopta, ali Pero Antić bi da šutne 5 trojki, Muhamed isto, Datome... Uopšte mi se ne sviđa njegova uloga, a iskreno ni njegovo zalaganje, pre svega u odbrani.
                    Ne rešava Bogdan više kao pre, izgubio je samopouzdanje, to je svima jasno. Opet kažem njemu treba LOPTA. Do na 5 min do kraja kad se stvarno lomilo, nije ni igrao, ni on ni Kalinić, i onda naslovi Bogdan rešio.

Comment

Prerano donosis sud za Fener i to samo na osnovu jedne utakmice koju si gledao, malo su neuigrani i van forme.Par igraca su im se tek nedavno prikljucili jer su igrali EP i promenili su pola tima ako se ne varam.Zvezdi bi puno vise odgovaralo kada bi se susreli vec sledece nedelje, ovako za tri mogu da uhvate formu.

Comment

Kakva je igracina Heurtel, momak je apsolutno kompletan playmaker, sve zna.
                        sigpic

-Jürgen Klopp

Comment

Koja trojka, gledam u nevjerici.
                          Sve si rekao...

Comment

Suterski, ovaj Efes mozda i najpotentnija ekipa u Evropi, Real jedini da im parira. Diebler najjaci suter u Evropi sigurno.
                            sigpic

-Jürgen Klopp

Comment

Jevreji pizdeci. Neka je njima na centru Solgar, kompanija koja je u vlasnistvu Carlyle grupe koja je odgovorna za mnoge lose stvari u svetu. Sve najgore!
                              Da, pao sam na kladionici...

Ajmo Gudura brate!

Kako mi sve ne svidja sto je skoro svaki jaci tim doveo po 2-3 Amera, a nikad Ameri nisu osvajali EL, niti bilo kljucni igraci. Jos od ruskih i onog makabijevog amera.
                              Last edited by Black Mamba 24; 22-10-15, 21:06.
                              sigpic

Comment

Je l sramota ovog Radonjića? Bar malo? 2 poena bi dao Tamiš jebeni..

Neznalica Radonjić. Jesam rekao posle press sa Strazburom da se usrao...Tako i igraju igrači, kao bez lidera, trenera. Nije Real bolji 30 razlike ni u snovima, ni od jedne ekipe u EL, može da im bude dan, ali da budu toliko bolji, ne.15 razlike je realnost, ali 30 je nerealno.
                                Očekivano Radonjiću.

Ispade Radonjić nema nikad šutersku ekipu, kao igrači maše. Ma k moj maše ti upravljaš njima, tražiš tajmove i daješ uputstva, statira mi tu usranko jedan...
                                Oboriće rekord u skokovima u napadu.
                                Sramota. Treba nas izbaciti iz El zbog amaterizma.
                                Last edited by Cassius Clay; 22-10-15, 21:41.

Comment

Working...
                                X