Announcement

Collapse
No announcement yet.

Wimbledon 2015.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Sandugp View Post
    Ma nemaju Britanci nista protiv Novaka, ne boli ih ni malo ne znam vise ni sam koliko uzastopnih poraza Endija od Novaka ... ipak je on "samo" Skot.
    To mi umisljamo ...
    Pa kad pukne onda je Skot, kad pobedi onda je Britanac
    Trenutno je jos uvek Britanac

Sent from my D5803
    http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
    with experience.

Comment

• Originally posted by shminka View Post
      Nema razloga da mu odgovara...čovjek i u dvorani jedva ubada čiste udarce
      Slazem se.

Opet, moze da se igra u dvorani ako bude kise. Cilic je u prethodnim mecevima pokazivao znake zivota. Samo treba da klikne kao sto je kliknulo na USO protiv Simona. Zato mislim da on ima sansi.
      Last edited by NI; 08-07-15, 10:30.

Comment

• Ne mogu ni da zamislim kako bi izgledala situacija na terenu kad bi došlo do meča Nole/Andy to bi bilo gore nego na fudbalskoj utakmici
        * Victory makes you happy, failure makes you stronger!
        * Smeš da izgubiš, ali ne smeš da se predaš!
        NOVAK ĐOKOVIĆ #TrueChampion

Comment

• Originally posted by NI View Post
          Slazem se.

Opet, moze da se igra u dvorani ako bude kise. Cilic je u prethodnim mecevima pokazivao znake zivota. Samo treba da klikne kao sto je kliknulo na USO protiv Simona. Zato mislim da on ima sansi.
          Maa danas je taj dan,niko ne pobjeđuje Marina Čilića 13 puta zaredom,nema dalje i bez vjetra i s njim se isto piše Noletu moj NI

heh al stvarno od početka se muči sa svima,gledao sam ga samo protiv Beranisa i bio je očajan,bio je lošiji u 4 od 5 setova,valjda ni sam nezna kako je dobio,stvarno bi se trebalo desit neko čudo pa da uzme barem set danas,tako da nema straha za Novakove navijače,nažalost

Comment

• Odgovor si dobio, a dupliranje postova se ne dozvoljava, jer se smatra da je to čisto spamovanje.
            Imaš sve u Pravilima.
            Last edited by miloolja; 08-07-15, 10:55.

Comment

• Originally posted by Mario Ancic View Post
              Maa danas je taj dan,niko ne pobjeđuje Marina Čilića 13 puta zaredom,nema dalje i bez vjetra i s njim se isto piše Noletu moj NI

heh al stvarno od početka se muči sa svima,gledao sam ga samo protiv Beranisa i bio je očajan,bio je lošiji u 4 od 5 setova,valjda ni sam nezna kako je dobio,stvarno bi se trebalo desit neko čudo pa da uzme barem set danas,tako da nema straha za Novakove navijače,nažalost
              Po meni Marin ima šanse ako podigne igru na nivo iz prošle godine.
              Ako obojica budi igrali na nivou sa pređašnjih mečeva Novak dobija.

Comment

• Ma nema brige za Noleta danas...eventualno moze set da izgubi Doduse, nema ni za ostalu trojicu
                sigpic

Comment

• Uopšte mi se ne sviđa atmosfera još od momenta kada je izašao žreb za RG. Novak je bio u dominaciji poput one 2011. i trebalo je to nekako zaustaviti.

Prvo žreb na RG, Nadal i Marej, pa onda kasni početak njegovog SF meča, gde je bilo za očekivati da neće završti isti dan. Zatim onaj raspad u finalu (za koji krivim samo Novaka).

Posle toga sam negde čuo da je Troicki negde izjavio da je Novak potpuno psihički slomljen posle RG. Onda pred turnir ona hajka zbog koučinga, gde se Novak nervira i pita novinare, jel vi to mene optužujete da varam. Zna se da Novak ima potrebu da bude omiljen i da se sviđa svima.

Onda izlazi žreb za W, svi kažemo da je dobar, ali Čilić je slem šampion i uopšte nije naivan, a šta reći za Vavrinku koji mu je uposlednjih godinu i po ubedljivo najteži protivnik. Marej kao dobija Nadala za koga se znalo da neće ni doći do njega, a iako dođe to ja lak zalogaj na travi za Endija. Dobija Rodžera u SF koji je lakša opcija od Novaka. Novak je naravno u suprotnoj polovini od Mareja jer se računa na njegovu labilnu psihu ako uopšte dođe do finala.

Kolšrajber u prvom kolu, specijalista za travu, najbolji nenosioc. Četvrto kolo, poslednji meč na terenu bez krova, kao i u RG i bilo je vrlo verovatno pre prvog meča tog dana da će Novak morati opet na slemu da igra meč u dva dana. Sad ova hajka zbog vikanja u petom setu poslednjeg meča. Novak se opet nervira zbog toga, zbog poznate želje koju ima da se svidi svima.

Ne kažem da postoji zavera, nemam nikakvih dokaza za to, samo konstatujem niz nepovoljnih okolnosti koje se dešavaju Novaku koje su usledile posle dominacije koja je pretila da se produži na celu sezonu. I šta god vi pričali, tenis je globalni sport i uz njegov imidž ne ide da jedna zemlja koja je bila izolovana, o kojoj stvorena ružna slika u svetu i koja je bila čak i zasuta bombama ima predstavnika koji će napraviti možda i najveću dominaciju ikada viđenu. Ogroman je i novac u pitanju.

Ne znam šta će se dalje događati, ali ako i kojim slučajem dođe do finala, bojim se još jednog stradanja poput onog iz 2013. Po meni bi najbezbolnije bilo da ga danas Čilkan pobedi. Mislim i da je to uslov da Novak ide u Argentinu jer će završiti turnir 4 dana ranije. To znači da Srbija uzima salataru 2015. što uopšte nije loša opcija.
                  Last edited by goku; 08-07-15, 11:26.

Comment

• Videcemo kako ce se Endi nositi sa cinjenicim da britanci ocekjuju od njega titulu.Pre je bio skot kad izgubi sada je definitivno britanac a time je pritisak daleko veci a imace dva potencijalno teska meca (Roger i Novak) za titulu i pitanje kako ce se izboriti sa time.Marej trenutno deluje spreman bez pravog testa u dosadasnjem delu turnira.Danas lagani prolaz.
                    Sto se tice Novaka sama cinjenica medjusobnog skora govori ko je favorit,ali je dokazano da favoriti ne pobedjuju uvek ali uvecini slucaja svakako.Roger ima potencijalno najtezi zadatak protiv Simona koji je pokazao najbolji formu na travi a i pre neku godinu je odigrao odlican mec protiv Delpa na travi tako da ima svoje sanse za prolaz.Sto se tice Stena tu takodje ocekujem neizvestan mec a mozda i pobedu Gaskea.Vreme je da francuz napravi korak napred na Wimbledonu

Comment

• Mario Ancic,

Marin je bio nekonsistentan u mecevima u kojima sam ga ja gledao. Ali 5. set protiv Berankisa je odlicno odigrao. U svim mecevima je na momente bio top. Danas ima prednost sto nema sto da izgubi.
                      Last edited by NI; 08-07-15, 12:08.

Comment

• Originally posted by gokara View Post
                        Uopšte mi se ne sviđa atmosfera još od momenta kada je izašao žreb za RG. Novak je bio u dominaciji poput one 2011. i trebalo je to nekako zaustaviti.

Prvo žreb na RG, Nadal i Marej, pa onda kasni početak njegovog SF meča, gde je bilo za očekivati da neće završti isti dan. Zatim onaj raspad u finalu (za koji krivim samo Novaka).

Posle toga sam negde čuo da je Troicki negde izjavio da je Novak potpuno psihički slomljen posle RG. Onda pred turnir ona hajka zbog koučinga, gde se Novak nervira i pita novinare, jel vi to mene optužujete da varam. Zna se da Novak ima potrebu da bude omiljen i da se sviđa svima.

Onda izlazi žreb za W, svi kažemo da je dobar, ali Čilić je slem šampion i uopšte nije naivan, a šta reći za Vavrinku koji mu je uposlednjih godinu i po ubedljivo najteži protivnik. Marej kao dobija Nadala za koga se znalo da neće ni doći do njega, a iako dođe to ja lak zalogaj na travi za Endija. Dobija Rodžera u SF koji je lakša opcija od Novaka. Novak je naravno u suprotnoj polovini od Mareja jer se računa na njegovu labilnu psihu ako uopšte dođe do finala.

Kolšrajber u prvom kolu, specijalista za travu, najbolji nenosioc. Četvrto kolo, poslednji meč na terenu bez krova, kao i u RG i bilo je vrlo verovatno pre prvog meča tog dana da će Novak morati opet na slemu da igra meč u dva dana. Sad ova hajka zbog vikanja u petom setu poslednjeg meča. Novak se opet nervira zbog toga, zbog poznate želje koju ima da se svidi svima.

Ne kažem da postoji zavera, nemam nikakvih dokaza za to, samo konstatujem niz nepovoljnih okolnosti koje se dešavaju Novaku koje su usledile posle dominacije koja je pretila da se produži na celu sezonu. I šta god vi pričali, tenis je globalni sport i uz njegov imidž ne ide da jedna zemlja koja je bila izolovana, o kojoj stvorena ružna slika u svetu i koja je bila čak i zasuta bombama ima predstavnika koji će napraviti možda i najveću dominaciju ikada viđenu. Ogroman je i novac u pitanju.

Ne znam šta će se dalje događati, ali ako i kojim slučajem dođe do finala, bojim se još jednog stradanja poput onog iz 2013. Po meni bi najbezbolnije bilo da ga danas Čilkan pobedi. Mislim i da je to uslov da Novak ide u Argentinu jer će završiti turnir 4 dana ranije. To znači da Srbija uzima salataru 2015. što uopšte nije loša opcija.
                        Pretjerujes.

1.
                        Zaboravi izjavu Troickog. Gledaj sto se desava na terenu. Novak se ponasa dobro.

2.
                        Zaboravi Argentinu. Caka ako danas, ne daj Boze, i izgubi, ne treba da ide u Argentinu. Treba da nastavi da vida rane. Titula u Uimbldonu bi bila najbolji melem.

3.
                        Britanci navijaju za Marija. Zar to nije normalno? I organizatori su malo iskoristili svoju moc, sve u okviru pravila, da olaksaju posao Mariju. I to je normalno.

4.
                        Beker je napravio grubu gresku u intervjuu. Britanska stampa je bila 28 godina prema njemu prijateljska. Ne shvata da vise nije prijateljska. Mora biti oprezniji. Ipak, sinocni intervju na BBC-ju je je znak da se to zagladilo. Beker je bio izvanredan.

5.
                        Daily Mail je zuta novina koju zanima tiraz. Pisao je on svasta i za Marija. Zato ne valja njegovo pisanje uzimati previse ozbiljno. Tim vise sto lose vijesti bolje prodaju novinu od dobrih. A valja imati na umu da je Novak u jednom trenuutku jucer izgubio zivce sa curicom koja sakuplja lopte. Kamera je odmah pokazala na drugu stranu. To je dobar znak. DM je to iskopao i preuvelicao.
                        Last edited by NI; 08-07-15, 12:08.

Comment

• Originally posted by NI View Post
                          Zaboravi izjavu Troickog. Gledaj sto se desava na terenu. Novak se ponasa dobro.
                          Protiv Andersona se uopšte nije ponašao dobro, izgubio 4:0 vođstvo u drugom TB, opet klimao i vrtio glavom zbog publike. To mu je bio prvi malo jači test, šta misliš kako bi to izgledalo protiv Vavrinke ili Mareja? Izjavio posle meča da mu se prvi put desilo da uopšte nije mogao da čita servis.

Pa ti si NI u jednom postu za vreme tog meča rekao "izgleda da je poraz od Vavrinke ostavio traga više nego što se mislilo".

Comment

• NI, ne piše samo žuta štampa, niti samo DM.... e, TO je već problem... a nisu tabloidi i njihovi čitaoci.
                            sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                            But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Evo Visko upravo prica o ovome sto rade britanski mediji Novaku.
                              sigpic

Comment

• @NI čini mi se da su događaji oko Novaka(od početka RG do danas) nešto ozbiljniji nego što tvoja politička korektnost dozvoljava.

Olja nekoliko puta naglašava da to nije samo DM, a i sam verujem pratiš ostrvske medije pojačanim intenziteom zbog W
                                Similis simili gaudet

Comment

Working...
                                X