Announcement

Collapse
No announcement yet.

Wimbledon 2015.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ovo će večeras biti zanimljiv studio.A što se tiče Feda Ponosna ne brini svi ćemo navijati za njega
    Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
    Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
    "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

• Originally posted by gokara View Post
      Na one dve brejk lopte koje je Novak spašavao je imao i dosta sreće. Kod prve Anderson odlično riternira, Novak odigrava posle toga i lopta jedva prelazi preko mreže. Kod druge andersonov ritern završava tik iza osnovne linije. Posle toga sa dva servis vinera osvaja gem.
      Pazi, Andersonn odlicno returnira, a Novak ipak dobije poen. Znak da je Novak mentalno dosta jak.

Comment

• Ma meni je bitno samo da je Celavi Nadal izdominirao veceras ....
        Ostalo je sve manje bitno
        sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
        Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Kevin je kriv, on me naterao da se ukljucim inace bih preskocio W

Sad kad sam vec tu red je da se izdominira do kraja
          Tom, your music is the best drinking partner I've ever had.

Comment

• Vrtim ja sad kanale i naletim na rts1, koji takodje ima specijalnu emisiju posvecenu Wimbledonu.
            Imaju 3 gosta u studiju, jedan je novinar koji vodi one politicke emisije i covek kaze da je totalni laik sto se tice tenisa, drugog nisam prepoznala, a treci je neki trener ili bivsi igrac, nisam najsigurnija.
            Ide pitanje: ko ce pobediti u SF, Marej ili Role...
            Ovaj novinar kaze da daje prednost Mareju, ali je on laik, ovaj teniser/trener kaze da ipak daje prednost Federeru i objasni zasto, a ovaj treci krece recenicu sa: i ja sam isto laik...
            sto znaci, od 3 gosta u studiju, 2 su totalni laici
            inace, taj treci je neki pevac, jer je posle ustao da otpeva svoju novu pesmu

hvala Bogu na Sport Klubu
            http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
            with experience.

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
              Vrtim ja sad kanale i naletim na rts1, koji takodje ima specijalnu emisiju posvecenu Wimbledonu.
              Imaju 3 gosta u studiju, jedan je novinar koji vodi one politicke emisije i covek kaze da je totalni laik sto se tice tenisa, drugog nisam prepoznala, a treci je neki trener ili bivsi igrac, nisam najsigurnija.
              Ovaj novinar kaze da daje prednost Mareju, ali je on laik, ovaj teniser/trener kaze da ipak daje prednost Federeru i objasni zasto, a ovaj treci krece recenicu sa: i ja sam isto laik...

Cuj neki pevac, ja ne znam da li kenjas ili zaista ne znas Zeljka Vasica, najveceg smekera nase estrade!?!?
              sigpic

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.

Comment

• Originally posted by Sandugp View Post
                Cuj neki pevac, ja ne znam da li kenjas ili zaista ne znas Zeljka Vasica, najveceg smekera nase estrade!?!?
                Pazi kad mi ni sad nista ne znaci, moracu da guglam

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

with experience.

Comment

Pazi kad mi ni sad nista ne znaci, moracu da guglam
                  Sta je biiillloo biloo je, sve ti oooostaaaaje, al ova noc bez spokoja, je samo moja ...
                  Kad se duse razdvoje tebi uvek lakse je, ti mozes sve odglumiti ...
                  tid itd ....
                  Mislim strasno Bojana...
                  sigpic

Comment

Sta je biiillloo biloo je, sve ti oooostaaaaje, al ova noc bez spokoja, je samo moja ...
                    tid itd ....
                    Mislim strasno Bojana...
                    Evo sad sam na yt, jbg. mozda mi jedna pesma zvuci poznato

kraj off-a

sigpic

with experience.

Comment

Vrtim ja sad kanale i naletim na rts1, koji takodje ima specijalnu emisiju posvecenu Wimbledonu.

Bio je i jedno vece Ivan (vece) Ivanovic ... smejurija od emisije "centralni teren"

Comment

tid itd ....
                        Mislim strasno Bojana...
                        ...a ja mislio da si kul tip.

Comment

...a ja mislio da si kul tip.
                          ajde
                          sigpic

Comment

• Sad sve zavisi od Rodzera. Da li ce finale biti smor ili ce ipak biti zanimljivo.
                            Dayman (a-a-ah...)
                            Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
                            Champion of the sun (a-a-ah...)
                            You're a master of karate and friendship
                            For everyone

Comment

• Da li neko može da zamisli da Gaske osvaja Vimbldon? Zamislih na trenutak i još ne mogu da prestanem da se smejem.
                              Federer, O'Sullivan, Schumacher, Armstrong!

Comment

Uopšte mi se ne sviđa atmosfera još od momenta kada je izašao žreb za RG. Novak je bio u dominaciji poput one 2011. i trebalo je to nekako zaustaviti.

Prvo žreb na RG, Nadal i Marej, pa onda kasni početak njegovog SF meča, gde je bilo za očekivati da neće završti isti dan. Zatim onaj raspad u finalu (za koji krivim samo Novaka).

Posle toga sam negde čuo da je Troicki negde izjavio da je Novak potpuno psihički slomljen posle RG. Onda pred turnir ona hajka zbog koučinga, gde se Novak nervira i pita novinare, jel vi to mene optužujete da varam. Zna se da Novak ima potrebu da bude omiljen i da se sviđa svima.

Onda izlazi žreb za W, svi kažemo da je dobar, ali Čilić je slem šampion i uopšte nije naivan, a šta reći za Vavrinku koji mu je uposlednjih godinu i po ubedljivo najteži protivnik. Marej kao dobija Nadala za koga se znalo da neće ni doći do njega, a iako dođe to ja lak zalogaj na travi za Endija. Dobija Rodžera u SF koji je lakša opcija od Novaka. Novak je naravno u suprotnoj polovini od Mareja jer se računa na njegovu labilnu psihu ako uopšte dođe do finala.

Kolšrajber u prvom kolu, specijalista za travu, najbolji nenosioc. Četvrto kolo, poslednji meč na terenu bez krova, kao i u RG i bilo je vrlo verovatno pre prvog meča tog dana da će Novak morati opet na slemu da igra meč u dva dana. Sad ova hajka zbog vikanja u petom setu poslednjeg meča. Novak se opet nervira zbog toga, zbog poznate želje koju ima da se svidi svima.

Ne kažem da postoji zavera, nemam nikakvih dokaza za to, samo konstatujem niz nepovoljnih okolnosti koje se dešavaju Novaku koje su usledile posle dominacije koja je pretila da se produži na celu sezonu. I šta god vi pričali, tenis je globalni sport i uz njegov imidž ne ide da jedna zemlja koja je bila izolovana, o kojoj stvorena ružna slika u svetu i koja je bila čak i zasuta bombama ima predstavnika koji će napraviti možda i najveću dominaciju ikada viđenu. Ogroman je i novac u pitanju.

Ne znam šta će se dalje događati, ali ako i kojim slučajem dođe do finala, bojim se još jednog stradanja poput onog iz 2013. Po meni bi najbezbolnije bilo da ga danas Čilkan pobedi. Mislim i da je to uslov da Novak ide u Argentinu jer će završiti turnir 4 dana ranije. To znači da Srbija uzima salataru 2015. što uopšte nije loša opcija.
                                Ti si prijatelju izgleda bas odrastao na pinku i rts-u 90-ih ;)
                                A to da ih svi vole i da se svima svidjaju je vecni balkanski kompleks ;) samim tim i Noletov... na zalost... jer da ga nema i da je kao neki npr. nemac imao bi 10+ gs-ova ;)

Comment

Working...