Announcement

Collapse
No announcement yet.

Wimbledon 2015.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Tri put po 6:2 i eto ekvivalenta dva seta intenziteta.

Al dobro vidimo se u nedjelju.
    sigpic
    "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
    AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Samo nek Role pobedi sutra
      sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
      But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
        Samo nek Role pobedi sutra
        3:0 pjeske.

Marejev drugi servis je sraman, u sred polja sa malo kicka , za top igrace poslastica.
        sigpic

Comment

• Originally posted by maliajnstajn View Post
          Tri put po 6:2 i eto ekvivalenta dva seta intenziteta.

Al dobro vidimo se u nedjelju.
          Matematika ti je dobra. Je li 6:2, 6:2 realno? Mislim da nije.
          Last edited by NI; 09-07-15, 12:13.

Comment

• Evo Role recimo ima savrsenu pripremu za za titulu.

Prvo igra malo protiv servera, onda protiv pimpladzija. Simon je najbolja priprema za Murraya osobe koja sve zivo vraca, a Murray je najbolja priprema za Novaka. Mecevi protiv Kverija i Grotha su mu pomogli da udje u riternerski ritam, a mecevi protiv Simona i sutra Murraya ce mu pomoci da udje u ritam pogadjanja winnera.
            sigpic

Comment

• Originally posted by dante1976 View Post
              Ti si prijatelju izgleda bas odrastao na pinku i rts-u 90-ih ;)
              Prijatelju, prijatelju,...

https://www.youtube.com/watch?v=ipvIt3Lu9W8

Comment

Evo Role recimo ima savrsenu pripremu za za titulu.

Prvo igra malo protiv servera, onda protiv pimpladzija. Simon je najbolja priprema za Murraya osobe koja sve zivo vraca, a Murray je najbolja priprema za Novaka. Mecevi protiv Kverija i Grotha su mu pomogli da udje u riternerski ritam, a mecevi protiv Simona i sutra Murraya ce mu pomoci da udje u ritam pogadjanja winnera.
                Ima tu istine. Ali, Mari ima osjetno blji servis, napad i volej od Simona. A Novak ima bolji napad i servis od Marija. Simon je uzeo 10 gemova a prognoziras da ce Novak uzeti samo 6.

Comment

• Strasno je kad se potcenjuje igrac koji ima najvise osvojenih turnira na travi u open eri, pa makar taj igrac imao 33 godine.
                  http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                  with experience.

Comment

• Ne prognoziram da ce uzeti 6, vec je to bio odgovor na tvoju konstataciju o ritmu. Ja ocekujem 3:0 sutra, od toga vrlo napet drugi set, a u nedjelju ne znam sta da ocekujem, pitanje je u kakvom raspolozenju ce se pojaviti Novak.
                    sigpic

Comment

Ne prognoziram da ce uzeti 6, vec je to bio odgovor na tvoju konstataciju o ritmu. Ja ocekujem 3:0 sutra, od toga vrlo napet drugi set, a u nedjelju ne znam sta da ocekujem, pitanje je u kakvom raspolozenju ce se pojaviti Novak.
                      To je bitno realnije.

No sutra moze biti i 3:0 za Marija. Pitanje je da li ce Mari biti mentalno jak.

Naravno ja bih volio da satima uzivamo u tom mecu!

Comment

• Originally posted by gokara View Post
                        Jel Rambo? Ne radi mi youtube na poslu ... reci mi da je Rambo?

Inace kao sto Olja rece ... samo da Rodzer pobedi sutra.
                        sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                        Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• 7 brejk lopti dopusteno, ako se ne varam, 116 servis gemova zaredom odbranjeno i jedan izgubljen na turniru, to puno govori o sigurnosti samog servisa Federera, potpuno nevezano za to ko se na drugoj strani mreze nalazi.

Murray jeste opasan, ali izuzetno labilan lik. Drugi servis mu je sraman. Gledao sam protiv Karlovica, kada mu Ivo moze da mu opali 5-6 ritern vinera i to kad se izvuce na FH, sta li ce mu Roger raditi?
                          sigpic

Comment

• Vas dvojica pijatelja... da se smirite pod hitno!
                            sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                            But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Originally posted by gokara View Post
                              Ako uopšte dođe do tog meča, Rodžer može pobediti samo ako odigra meč života, ali mislim da taj meč nećemo gledati, već smaračinu.
                              Naravno da necemo, Federerove sanse protiv Skota su na nivou statisticke greske, u najboljem slucaju moze da otkine jedan set. Raspravljati o Rogeru kao potencijalnom protivniku u finalu isto je kao da pricamo o Gaskeu kao pobedniku turnira
                              Tom, your music is the best drinking partner I've ever had.

Comment

• Originally posted by Sandugp View Post
                                Jel Rambo? Ne radi mi youtube na poslu ... reci mi da je Rambo?

Inace kao sto Olja rece ... samo da Rodzer pobedi sutra.
                                Jeste Sandu, a šta bi drugo.

Al nas je uvatila prpa od Mareja, strašno.
                                Last edited by goku; 09-07-15, 12:42.

Comment

Working...
                                X