Announcement

Collapse
No announcement yet.

Wimbledon 2015. - Uživo komentarisanje mečeva

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Federer treba 2:0 ako hoce ad pobijedi.

Comment

• Originally posted by Navras View Post
      Ne bih se ja bas radovao Federeru u finalu, znamo koliko Novaka frustriraju serveri. Hint: videti pod Kevin Anderson najsveziji primer

Skot u teskom nokdaunu
      Pa kome da se raduješ, ovom iz Loh Nesa, koji sve vraća. Od dva zla Rodžer je manje.

Comment

• Originally posted by gokara View Post
        Pa kome da se raduješ, ovom iz Loh Nesa, koji sve vraća. Od dva zla Rodžer je manje.
        Sestocasovnom klasiku ako je moguce Skota moze da slomi fizicki, Federeru kad ovako servira tesko da moze bilo sta, pogotovo sto Novakov servis debelo skripi na ovom W.
        Tom, your music is the best drinking partner I've ever had.

Comment

• Roger servira brutalno. Endi uopste nije los ali taj trenutak gubitka koncentracije kostao ga set.

Sent from my Grand X In using Tapatalk
          OVAKO

Comment

• Ne moze nista vostanom
            Similis simili gaudet

Comment

• ajde fedex zavrsi pegavog

Comment

• Valjalo bi opet ukrasti set, inače nisam optimista za eventualni TB.
                Federer, O'Sullivan, Schumacher, Armstrong!

Comment

• Koliko me nervira ovaj Andy bas je smarač nešto mi neprirodno navijati za Federera, a dok ih gledam nikako ne mogu da skontam koji je bolji za Novaka
                  * Victory makes you happy, failure makes you stronger!
                  * Smeš da izgubiš, ali ne smeš da se predaš!
                  NOVAK ĐOKOVIĆ #TrueChampion

Comment

• Gorila ne igra lose ni sa osnovne.

Comment

• Dobija ovo Fed.

Kakav peti set... 3-0
                      sigpic

Joking around is part of my personality, just who I am. Novak Djokovic

Yesterday i was clever, so i wanted to change the world. Today i`m wise, so i`m changing myself.

Without error there can be no brilliancy.

Comment

• Da li jos neko zeli Federera u finalu
                        Tom, your music is the best drinking partner I've ever had.

Comment

• Marej je kao i cele svoje karijere patetican u velikim mecevima ;)

@edit
                          Sem 2 nivakova poklona naravno ;) mada je u tu bio patetican lol
                          Last edited by dante1976; 10-07-15, 17:35.

Comment

• Originally posted by Navras View Post
                            Da li jos neko zeli Federera u finalu
                            Da sam Djokovicev fan, i dalje bih ga zeleo.

Comment

• сада кад се дивља од навијања по боксовима не смета новинарима и енглезима??? али кад Ноле нешто уради то је јаооо што је неки....
                              sigpic

Comment

• Originally posted by proudNolee View Post
                                Koliko me nervira ovaj Andy bas je smarač nešto mi neprirodno navijati za Federera, a dok ih gledam nikako ne mogu da skontam koji je bolji za Novaka
                                Definitivno bolje Federer, ne moze ovako da ga sere dva puta u dva dana. Ali daleko je on jos od pobjede, cijeli univerzum trenutno stoji iza njega i opet na jedvite jade vodi. Mareja sigurno prizeljkuju istinski ljubitelji igre, jer bi se igrao tenis. Federer bi se ili prosuo ili bi dosao do pobjede samo servisom, sto realno niko ne zeli da gleda. Zakon vjerovatnoce nas uci da on ne moze dva puta u dva dana ovako da servira. Ledja su ionako naceta.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X