Announcement

Collapse
No announcement yet.

Wimbledon 2015. - Uživo komentarisanje mečeva

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Da ne bude bez prsta ;)

Comment

• Strasna partija Gaskea, neverovatno koliko je inteligentno igrao i neutralisao sirovu snagu Wawrinke. Slobodno mozemo reci da je glavom dobio mec. Bolji igrac je pobedio, bila bi bas velika kradja da je Stan prosao.

Po svemu vidjenom u ovom mecu mogu reci da je Gaske tezi protivnik za Novaka.
      Tom, your music is the best drinking partner I've ever had.

Comment

• Originally posted by NI View Post
        Gaske, neocekivano.

Gokara,

Da li jos mislis da bi poraz protiv Andersona bio samilost.
        Pusti ti Gokaru, on je RASAN
        sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
        Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• U pravu si Navras, nece biti lako sa Gaskeom, uostalom bolji je pobedio .

Comment

• Sad neka Sten dobrom prijatelju Novaku ponudi sparing sutra, taman mu "leži". Inače, Novak danas gotovo savršen.Ajmo dalje...

Comment

• Nikad mi Gaske nije bio miliji nego večeras.
              Nego koliko vas je palo na suicidu zbog Vavca

U petak Novak bi trebao da ima lak meč i odličnu pripremu za finale sa Federerom
              Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
              Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
              "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

• Baš se potrudio da izgubi, nedovoljno pritiska na reternu kroz komplet meč

QF je ok rezultat za njega na travi, protiv Novaka svakako ne bi mogao ništa

Comment

• Za Novaka najverovatnije 3-0 u petak, a Fed ako bude igrao kao dosad mogao bi da dobije Endija 3-1.

Comment

• Realno bio Gaske il Sten,mislim da ce u petak biti rutina,kao danas,,mislim nije finale R.G ,i nije dvometras sa 50 plus aseva,U petak se navija za Rodzera,i klasik od 60 plus gemova
                    sigpic

Comment

• Dosadan mec, duple greske za setove, spinovi iz BH velicine terena, jedina misterija kako se Gasquet odrzao mentalno u ovom mecu Ostaje njigov mec sa RG kao jedan od najboljih u poslednjih nekoliko godina.

Novak veoma solidan danas, jeste da je prosecni Marin sa druge strane , ali FH je bio na nivou , nekoliko puta se egzibiciono poigrao sa protivnikom u trecem setu..Jako miran posle svega sto se izdesavalo, fokus odlican .
                      Similis simili gaudet

Comment

• Ma Vavrinka Novaku nista ne moze na travi, problem je Marej koji sa ovakvom igrom ne moze izgubiti od Federera. Treba nam Federer u finalu, protiv Mareja ce se bas tesko.
                        sigpic

Comment

• Moze Novak sam sebi
                          Murray igra u neverovatnoj formi , ocekujem 5 setova sa Federerom.
                          Similis simili gaudet

Comment

• Osvaja Novak,u finalu pada Smarej.
                            Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Federer 9/9 polufinala, vjerujem da covjeka interesuje da ima 10/10, ipak je sve u peRFekciji
                              sigpic
                              "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
                              AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Originally posted by NI View Post
                                Gaske, neocekivano.

Gokara,

Da li jos mislis da bi poraz protiv Andersona bio samilost.
                                Mislim, ovo je još gore Vavrinka je mogao da nas poštedi poraza u finalu. Sad još samo Rodžer može da spreči novu havariju. Uopšte mi se ne sviđa razvoj situacije.

Comment

Working...
                                X