Ponovo!!!!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ATP Rankings
Collapse
X
-
Trka za London
Federer: 3055
Wawrinka: 2970
Gasquet: 2950
Raonic: 2680
Tsonga: 2605
Sta su prijavili
Federer: 3055, Shanghai, Basel, Paris Max 5555
Wawrinka: 2970, Shanghai, Moscow, Basel, Paris Max 5540
Gasquet: 2950, Shanghai, Moscow, Basel, Paris Max 5520
Raonic: 2680, Shanghai, Basel, Paris Max 5135
Tsonga:2650, Shanghai, Vienna, Paris Max 4855
Kapiram da ce Milos i Jo igrati jos nesto pored ova tri turnira.sigpic
Comment
-
Broj 1 kao nagrada za fenomenalnu, sjajnu sezonu jednog velikog sampiona! Vise nego zasluzena pozicija, jer uspeh je njegov sampionski duh, neverovatna borbenost, strast za igru i nadigravanje i zelja za napredak. Cestitke Rafaelu Nadalu i svim njegovim navijacima!
Comment
-
Čestitke Rafi na zasluženom prvom mestu.. nadam se da se neće dugo zadržati na njemu..Originally posted by gokaraValjda ćemo dočekati dan da kloniraju Federera pa da možemo da ne gasimo televizore kad igraju svi koji nisu Federer i uživamo u meču Federer-Federer.
Comment
-
Nadam se da ce se na njemu zadrzati do kraja karijere. Novak Rogera ne moze stici po tom pitanju, a sve ostalo me ne zanima, bio je No1 u karijeri i meni je to dovoljno. Neka Rafu na tom mestu, kao sto treba ispeglati H2H tako treba ispeglati i bilans u mecevima sa No1 igracima.
Samo nek on bude na tronu, malo da novine pisu o njemuIt's not who you are underneath, it's what you do that defines you
Comment
-
Originally posted by bojanaBG View Postkako na isto?
je l' zna neko neko ovde matematiku?
x=Role=302 nedelje
y=Djokovic=100
z=Nadal=102
x=2y+z
samo sto ja ocekujem i Delpa na prvom mestu vec sledece sezone,on ima kakve takve sanse,Murray nikakve.sigpic
Comment
-
-
Comment