Originally posted by maliajnstajn
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Roland Garros 2015
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Sandugp View PostRazmisljao sam dugo i verujte mi, sto vise razmisljam to manju predstavu imam sta ce sutra da se desi.
Hoce Novak da pukne na prvi servis gejm?
Ili ce Mari da pukne kad bude srvirao da osatane u mecu?
Ili cemo davidimo nervozni TB sa neizvjesnim ishodom?
Hoce li Novak da izadje sa stavom: "Pokazao sam da sam bolji, ovo je moj mec ako sve radim kako treba."
Ili sa stavom: "Samo da ne bude neke crne macke?"
Hoce li Mari da izadje sa stravom: "Ma on je nevozan, samo trebam da iskoristim tu nervozu."
Ili sa stavom: "Ipak sve zavisi od njega."
Ne mozes znati.Last edited by NI; 05-06-15, 22:38.
Comment
-
Originally posted by NI View PostKako mozes znati ako nisi baba vracara? Nama sansi.
Hoce li Novak da izadje sa stavom: "Pokazao sam da sam bolji, ovo je moj mec ako sve radim kako treba."
Hoce li Mari da izadje sa stravom: "Ma on je nevozan, samo trebam da iskoristim tu nervozu."
Ne mozes znati.
Comment
-
Originally posted by Sandugp View PostRazmisljao sam dugo i verujte mi, sto vise razmisljam to manju predstavu imam sta ce sutra da se desi.
Comment
-
Tema je RG, a ne sujeverje ili Roger i njegovi rezultatihttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
Originally posted by NI View PostPa ti si profesionalac. Sto si cekao do sada?
http://www.sportklub.info/forum/memb...087-Bokimajsta
Comment
-
Originally posted by NI View PostKako mozes znati ako nisi baba vracara? Nama sansi.
Naravno da neće,biće frka u prva dva poena
Sasvim moguće
I ovo je moguće,ali i ako dođe do toga Nole uzima
DA
DA,ali baš to može da ga zezne
Ne
Ne mozes znati.
Tačno,ne možemo znati ali ja verujem da Nole može ovo da završi u četvrtom setu.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
Comment