Announcement

Collapse
No announcement yet.

Indian Wells 2015. - BNP Paribas Masters 1000

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
    Dobro je, prosla je valjda kriza u drugom, i to vracenim brejkom. Ajde sad rutinski do kraja seta i goni se pre kise (ako je ima naravno).
    Inace gledao sam mec sa Sijslinga, a onaj juce sam preskocio, i evo sad ovaj gledam. Bukvalno protiv Igor i sad protiv Giles je bio bas dobar, dakle razlika nebo-zemlja izmedju ono iz Ria i veci deo Buenos Airesa. Juce su valjda neki demoni usli u njega.
    Volio bih, da imaš pravo, ali Rafa je bio puno bolje u Buenos Airesu nego u IW.
    I IW Rafa igra rutinski, bez gluposti i nepotrebnog forsiranja ali to je sve što ima dobroga. Imao je sreče, da je dobio protivnike po mjeri uz činjenicu, da su Young in Simon igrali očajni meč.
    Rafi trenutačno BH radi solidno. Igra na mreži odlična. Servis protiv Simona dobra, protiv Younga očajan.
    Ono što brine je FH. MOje mišljenje je, da Rafa na ovom turniru igra FH najslabije od kad ga znam. NOge so mu spore, preciznost FH nije ona prava.
    Kad je Simon počeo da igra pri kraju meča dobro se vidlio, da je Rafi nestalo hrabrosti, da jače opali lopticu sa FH-om. Počeo je gurati lotice za FH-om i sva sreča, da je Simon grešio na veliko u zadnjem gemu.
    Bojim se da če protiv Raoniča Rafa doživljetu pravu katastrofu.
    Za Raoniča treba najbolji Rafa, a ono što sad Rafa pruža nije dovoljno, da se dobije ostale TOP 10 igrače na hardu ili travi.
    Za sezonu na šljaci sam optimist jer tamo če se Rafa snači kao uvijek, ali protiv Raoniča in za Miami očekujem sve najlošije.

Comment

• Dobar je bio Nadal juce, mnogo bolje nege prekjuce.
      Milsim da bez obzira na sve on ovde igra najbolji tenis ove godine. Najkonstantniji bolje receno. I pri tome poredim razume se turnire koje je igrao ove godine, a ne sta Nadal moze da odigra. On ima sve udarce na mestu, ali ponekad onako bas zastane, padne koncentracija, udarci mlaki ili ih izbaci bajagi u autu, stegne se nekako. Ali, potom odigra bolje i jace. Tako da ipak mislim da ima napretka.
      Nazalost nisam mogla nista da pogledam sem Nadala, i nesto nasumicno drugih meceva, i zanima me kako igraju Federer i Djokovic, neke impresije? Mislim, realno pitam samo za one koje mogu osvojiti ovaj turnir.

Comment

• Originally posted by Niki View Post
        Dobar je bio Nadal juce, mnogo bolje nege prekjuce.
        Milsim da bez obzira na sve on ovde igra najbolji tenis ove godine. Najkonstantniji bolje receno. I pri tome poredim razume se turnire koje je igrao ove godine, a ne sta Nadal moze da odigra. On ima sve udarce na mestu, ali ponekad onako bas zastane, padne koncentracija, udarci mlaki ili ih izbaci bajagi u autu, stegne se nekako. Ali, potom odigra bolje i jace. Tako da ipak mislim da ima napretka.
        Nazalost nisam mogla nista da pogledam sem Nadala, i nesto nasumicno drugih meceva, i zanima me kako igraju Federer i Djokovic, neke impresije? Mislim, realno pitam samo za one koje mogu osvojiti ovaj turnir.
        Gledao sam samo drugi set Novaka i igracki je bio na visokom nivou. Izner je igrao takodje vrlo dobro tako da ova pobeda u dva seta samo po sebi govori o odlicnoj formi Novaka. Sta je Izner vratio na prvu mec loptu u TB je za teniske udzbenike. Jos je jednom se pokazalo da je Novak kralj nocnih termina i da mu taj termin najvise odgovara. Ne bi trebao da ima nekih vecih problema do finala a tamo ga ceka po meni Raonic iako potajno prizeljkujem polufinale Federer-Nadal

Comment

• Niki ako pitas samo za one koji mogu osvojiti turnir, onda da ti kazem da Endi Marej igra promenjljivo i ako nije imo jakih protivnika, sreca klasika opet sve mu se lepo otvara za titulu ovde. Ocekujem sve boljeg Endija.
          sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
          Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Originally posted by Sandugp View Post
            Niki ako pitas samo za one koji mogu osvojiti turnir, onda da ti kazem da Endi Marej igra promenjljivo i ako nije imo jakih protivnika, sreca klasika opet sve mu se lepo otvara za titulu ovde. Ocekujem sve boljeg Endija.
            Sasvim sam zaboravila na Murraya.
            Hvala sto si me potsetio.
            Vidim da danas igra ranije, pa sigurno pogledacu ga. Djokovic opet kasno. . .
            Last edited by Niki; 19-03-15, 11:44.

Comment

• Originally posted by Sandugp View Post
              Niki ako pitas samo za one koji mogu osvojiti turnir, onda da ti kazem da Endi Marej igra promenjljivo i ako nije imo jakih protivnika, sreca klasika opet sve mu se lepo otvara za titulu ovde. Ocekujem sve boljeg Endija.
              Nisi valjda ozbiljan da Marej ima nekakve sanse protiv Novaka na sporom hardu.
              A i pored toga sto je imao mnogo srece sa zdrebom on ne igra nista specijalno. Ponovo ima one njegove oscilacije koji ih ima otkako je napravio operaciju ledja. Protiv Kohlyja je opasno pao u drugom setu, i sva sreca po njega Kohly je u katastrofalnoj formi u zadnje vreme pa nije mogao da nastavi u istog ritma.

Niki, Djokovic je apsolutno prvi favorit za titule, a sad kad je lako prosao Isnera jos veci, da ne kazem izvestan pobednik ovog turnira. Sa drugog dela zdreba ne moze niko da ga pobjedi, niti Nadal niti Federer, a i sa njegovog dela zdrijeba je to isto tako da ocekujem Djokovic da uzme titulu ovde i ako je ne uzme bicu jako, ama bas jako iznenadjen.

Inace Nadal igra najbolje ove sezone, ali je ipak to daleko od njegove vrvne forme. Ali svidja mi se sto ide na bolje. Ne znam dali ste primetili ali servis mi je jako dobar, pre svega snazan, e sada jos da izbaci te crne trenutke u svojoj igri i sve ce biti ok. Protiv Simona monstruozan prvi set i onda na pocetak drugog pad koncentracije i odma popio brejk. Onda sve to stigao, napravio 5-2 i servirao za mec i ponovo pad. To ne sme da si dozvoli protiv Raonica, jer bice surovo kaznjen.
              OVAKO

Comment

A i pored toga sto je imao mnogo srece sa zdrebom on ne igra nista specijalno. Ponovo ima one njegove oscilacije koji ih ima otkako je napravio operaciju ledja. Protiv Kohlyja je opasno pao u drugom setu, i sva sreca po njega Kohly je u katastrofalnoj formi u zadnje vreme pa nije mogao da nastavi u istog ritma.

Niki, Djokovic je apsolutno prvi favorit za titule, a sad kad je lako prosao Isnera jos veci, da ne kazem izvestan pobednik ovog turnira. Sa drugog dela zdreba ne moze niko da ga pobjedi, niti Nadal niti Federer, a i sa njegovog dela zdrijeba je to isto tako da ocekujem Djokovic da uzme titulu ovde i ako je ne uzme bicu jako, ama bas jako iznenadjen.

Inace Nadal igra najbolje ove sezone, ali je ipak to daleko od njegove vrvne forme. Ali svidja mi se sto ide na bolje. Ne znam dali ste primetili ali servis mi je jako dobar, pre svega snazan, e sada jos da izbaci te crne trenutke u svojoj igri i sve ce biti ok. Protiv Simona monstruozan prvi set i onda na pocetak drugog pad koncentracije i odma popio brejk. Onda sve to stigao, napravio 5-2 i servirao za mec i ponovo pad. To ne sme da si dozvoli protiv Raonica, jer bice surovo kaznjen.
                Toliko o tituli
                http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                with experience.

Comment

Upravo to sto se Nadala tice, ide na bolje. Samo to moze biti merilo u ovom trenutku, a ne kako je nekad igrao najbolji Nadal. I mene raduje dobar servis, a i nadam se da ce tekom sezone, t.j. najbrze sto moze oscilacije nestajati. Pao je on i na pocetku drugog seta, i na kraju istog, ali se odmah vratio. Znaci nije do forme, nego do jos ne do kraj izbalansiranog nivoa, igracki, mentalno, ritam itd.
                  Ne sumnjam ja da je Djokovic prvi favorit, ali nikako nisam uspevala da pogledam niti njega, niti Federera, zato sam i pitala.

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
                    Toliko o tituli
                    Cak i da sam hteo da ga izmalerisem (a nisam) mislim da ne bi uspeo. Otvoren mu je put.
                    OVAKO

Comment

Cak i da sam hteo da ga izmalerisem (a nisam) mislim da ne bi uspeo. Otvoren mu je put.
                      Al' ga ukopavas

Salim se, Djokovica nisam gledala do sada, posto uvek igra nocu, a ja jedino ustajem zbog Roleta
                      Sto se tice Nadala, juce Simon nije mogao da pogodi okean sa broda, Nadal mi je bio prosecan, nista vise od toga u trenucima kad se Simon malo doveo u red i pogadjao teren, Nadal je odmah poceo da gresi Raonic stvarno ima lepu priliku da ga prvi put dobije u karijeri.

Role je juce igrao mnogo bolje nego protiv Sepija, u tom mecu je bas bio napet i nervozan, kao da ga je bilo strah da ponovo pukne od istog protivnika

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

with experience.

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
                        Al' ga ukopavas

Salim se, Djokovica nisam gledala do sada, posto uvek igra nocu, a ja jedino ustajem zbog Roleta
                        Sto se tice Nadala, juce Simon nije mogao da pogodi okean sa broda, Nadal mi je bio prosecan, nista vise od toga u trenucima kad se Simon malo doveo u red i pogadjao teren, Nadal je odmah poceo da gresi Raonic stvarno ima lepu priliku da ga prvi put dobije u karijeri.

Role je juce igrao mnogo bolje nego protiv Sepija, u tom mecu je bas bio napet i nervozan, kao da ga je bilo strah da ponovo pukne od istog protivnika
                        Kazem ja, daleko je Rafa od svoje najbolje forme, ali ono sto je igrao u Rio, a i u veci deo Buenosa, razlika je nebo-zemja. Daleko je ovo od najbolji Nadal ali polako ide ka bolju formu. E sad stvarno Milos ima lepu sansu da ga prvi put dobije ali ne bi se cudio da se usere, poznat je po tome brdjanin sto bi reko CW
                        A i valjala bi pobeda Nadala nad top 10 igraca, mislim KONACNO nakon 9 meseci. A i da malo ujacamo h2h sa Rogera.
                        OVAKO

Comment

• Iskreno, o Nadalu uopste ne razmisljam, treba prvo Berdiha da prodje

sigpic

with experience.

Comment

• Pa ja taman pomislio da Berdih ovde moze komotno da dobije Feda on se raspadao sa Rosola... Vidjecemo, ali ja se svakako salim za taj h2h, samo volim ponovo da vidim njihov duel, nije ga bilo odavno. Jednostavno nije to to bez duel izmedju Nadala i Federera.
                            OVAKO

Comment

• Bravo Jelena
                              * Telo je slabo, ali je duh krepak, zato ga treba svakodnevno održavati. *

Comment

• Sprda se Jeca sa ovom Ukrajinkom,najzad jedan dobar turnir za Jelenu a mislim da moze do finala sigurno.
                                Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

Working...
                                X