Announcement

Collapse
No announcement yet.

Indian Wells 2015. - BNP Paribas Masters 1000

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• па није ваљда да Лопез побеђује Нишикорија?
    sigpic

Comment

• Izgleda da Kei ponovo vuce neku povredu

Ben Rothenberg ‏@BenRothenberg
      Saw Nishikori with a bunch of ice around his wrist yday, making it tough for him to navigate salad bar. Not shocked he's struggling today
      http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
      with experience.

Comment

• Kei nema protiv igru, sve zavisi od Lopeza/pogotovu ovako strpljivog/
        Ode covek

koji atleta je Feli
        Last edited by jovan; 18-03-15, 21:17.
        * Telo je slabo, ali je duh krepak, zato ga treba svakodnevno održavati. *

Comment

• Hvala Feliju sto nam izbaci Japanca,zaista je bio impresivan medjutim protiv Endija nema sanse

Comment

• baš vala hvala mu, da ne strepimo...
            sigpic

Comment

• Ni u trecem mecu izgleda nece biti nicega, ponestace im duela do kraja veceri. Jako slab turnir
              Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal

sigpic

Comment

• Feli profesoreeee

Comment

• Originally posted by pecaros View Post
                  'Najbolji bh na turu' ni da opepeli protiv bh slajsa.
                  Posto fizicko stanje Nisikorija je neverovatno trenutno.
                  Ne propustas priliku da spomenes to uvek kad Nisikori izgubi ili odigra slabi mec.

Stvar ukusa je to, meni je Keijov bolji, tebi Novakov, Shminku Paireov itd itd.
                  OVAKO

Comment

• Za sve to cemo lako, samo da Tanasi dobije Tomica i postane prvi tinejdzer u Masters 1000 1/4 posle 6 i po godina.. 56 turnira proslo je izmedju tog Sinsinatija 2008. i ovog. Jeste da Bernard bas dobro igra ali mogao je dobiti i mnogo tezeg rivala za protivnika
                    Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal

sigpic

Comment

• Ne vjerujem previse u to. Tanasi se propisno raspao nakon set i po igre protiv Monaka, samo je ovaj u veliki kanal u zadnjem periodu pa nije iskoristio to. Bernard ce svakako to iskoristiti, i zato mislim da on dobija danas.
                      OVAKO

Comment

• Ipak je Rosol izjednacio, a nije neki nivo tenisa
                        A kao sto smo i svi ocekivali, zene ce najverovatnije da igraju 3 seta
                        http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                        with experience.

Comment

• Izgleda, da niko od TOP igrača nije v nekoj dobroj formi na ovom IW. NIshikori me strašno razočarao danas protiv Felija. Nikako da Kei napravi neki korak napred. Ajde sad da vidimo kako, če danas proči Rafa. Protiv Younga je odigrao najslabiji meč u karieri. MIslio sam, da gore nego v prva dva seta protiv Berdyha u AO ne može ali izgleda, da nije tako. Vamos Rafa. Probudi se i počni igrati kako svoj pravi tenis.

Comment

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
                            Posto fizicko stanje Nisikorija je neverovatno trenutno.
                            Ne propustas priliku da spomenes to uvek kad Nisikori izgubi ili odigra slabi mec.

Stvar ukusa je to, meni je Keijov bolji, tebi Novakov, Shminku Paireov itd itd.
                            Naravno da ću iskoristiti 100%-tnu priliku poput ove. Kako i ne bi kada se tokom meča najveći deo razmena odvijao bh-ima u kojima taj već u pesmama opevani bh ispade nemoćan protiv bh slajsa. I nemoj mi prodavati te priče o fizikalijama i povredi, to kao da slušam Nadala posle svakog poraza.oo
                            Last edited by pecaros; 18-03-15, 21:33.
                            sigpic

Comment

• Ok nek bude tako kako ti kazes. Priseti se samo sta kazete vecinu od Novakovaca kad izgubi Novak.
                              OVAKO

Comment

• To što sam novakovac ne znači da delim saglasnost u svemu sa grupom ili pak pojedincima unutar grupe, naprotiv.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X