Announcement

Collapse
No announcement yet.

Indian Wells 2015. - BNP Paribas Masters 1000

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ma ništa ne brigajte. Što je do mene, ja ću uVRAČATI.

Comment

• KAkva povreda bre, trcao je kao lud protiv Kokinakisa. Usrao se tatin sin, jer bi popio metlu mozda goru od ona proslogodisnja protiv Nieminena. Trebao je TAnasi da prodje...
      OVAKO

Comment

• Pojavio se otecen na konferenciji za stampu jer ga zeza umnjak i vise je zbog toga predao, jer ne moze vrat da pomeri nego zbog ledja
        http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
        with experience.

Comment

• Nekako cudno da profesionalni spoortista tj ljudi koji brinu o njegovom zdravlju mogu dozvoliti da dodje do takve upale koja ce izazvati otok, ako je pomenuto tacno a da moguci problemi nisu uoceni ranije i otklonjeni. Bazicna stvar je da antibiotici ukljuceni u terapiju na vreme daju efektne rezultate u lecenju zuba.
          Similis simili gaudet

Comment

• Ne zelim da me shvatite pogresno, ali ja zbog zuba ne bi ni na Challengeru predao.
            OVAKO

Comment

• ja nisam stomatolog, tako da ne ulazim da li je ili nije mglo da se spreci, cinjenica je da ima problem

Tomic wants 2 play Miami but tough this morning: 'I woke up and I wasn't breathing for some reason. I woke up choking myself. It was tougher me 2 wake up & shower. I had pain all my eye felt like someone stabbed my eye. Couldn't do anything. Couldn't run

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

with experience.

Comment

• Sad citam po netu neke informacije sto su procurile, ipak cela strana na licu mu se uhvatila od otoka. Mislio sam da je obicna boljka u zubu zatoa sam i tako napisao. Maj folt

Nista, ostaje sutra oba 1/4 finalna duela da izgledaju spektakularno i da gledamo fantastican tenis.
                OVAKO

Comment

• Pa to je umnjak, nije bilo koji zub, to je zahebano kad krene da zeza i da boli...

sigpic

with experience.

Comment

• Tako sam rekao jer sam mislio da je obicna boljka u zubu, a to sam licno osetio na svoju kozu jer sam igrao utakmicu sa boljku u zubu i hvala Bogu jos sam ziv. Ali ovo je serioznije, uhvatila mu se cela strana na licu, ne moze se igrati tako nazalost.
                    OVAKO

Comment

• сутра да видимо да ли ће Рафа да избегне Федерера, са неком зубобољом...
                      sigpic

Comment

• Originally posted by Ser Aleksa View Post
                        Ma gde je srećan niko ne voli da preskače mečeve, tako se gubi ritam a to je veoma važno za naredne mečeve.
                        U pravu si, mene to vise brine, taman je uhvatio zalet
                        Mada, ne sekiram se ja za Nola samo kad je ovako u svom "modu"
                        Jelena znaci dobila protivnicu, koja joj kao odgovara/S.Lisicki/
                        * Telo je slabo, ali je duh krepak, zato ga treba svakodnevno održavati. *

Comment

• Stiglo proleće. Supeeer, bilo mu je i vreme. I nije neko čudo obzirom da se radi o prirodnoj periodičnoj pojavi sa tačno određenim vremenom početka i kraja iste. U teniskom svetu takođe postoji jedna periodična pojava samo što ona nije tako precizno vremenski određena. Zasigurno znamo da će je biti samo je nepoznanica kada. Njen fluktuirajući nastup zna da se zgodi već s početka kalendarske godine dok je u nekim prilikama primećivana tek negde oko Maja meseca.
                          Naravno da nije teško pogoditi kako je reč o kambekovima Rafaela Nadala.
                          Ovo mu dođe u neku ruku jubilarni povratak, 10-i po redu. Kako i priliči pojavi periodičnog karaktera uz nju se uvek serviraju u slovo iste priče kako od njega, tako i od njegovog mu štaba. Gde god da se pojave tokom perioda u kome je kambek moguć, plasiraju se sapštenja načinom ptica poreklom iz tropskih krajeva.
                          Sve kao milo nam je a i drago što smo deo ovoga, tako je sjajno ovde se vraćati, nama je jedino bitna naša potraga za formom, nemamo velika očekivanja, trala-la-la.
                          Priličan je broj onih koji su naivno naseli na ovakve priče pa dobili po prstima.
                          Sva je prilika da će za ovaj put žrtva takove demagogije biti današnji Rafaelov suparnik Miloš. Mnogi ovdašnji a i spoljašnji glas dodeli Milošu ni krivom ni dužnom, ulogu favorita. Biće po njima da je Nadal došao turistički u pustinju tek da se malkice poigra u pesku, samo je umesto lopatice i kantice poneo reket. Manirom iskusnih majstora zabačena je udica za Miloša namamčena spinom o nemoći protivnika umočenim u dip lažne nade o sigurnoj pobedi. Ako su Miloš i družina mu somovske pameti skočiće bezglavo ko ovaj što se diže na bućku i progutati mamac. Ukoliko nisu, a trebalo bi da nisu, onda će ulogu favorita prepustiti kontra strani. Njegove realne šanse teško da prelaze 30%, zato treba pamet u glavu, balansirati sa agresivnošću hladne glave i maksimalno koristiti svaku ukazanu priliku. Đavolski težak zadatak pred Milošem stoji, ne i neostvariv.
                          sigpic

Comment

• Bravo Sabine!

Spoiler

Comment

• Popisil i Sock ponovo dobili bracu, 6:4 6:4

sigpic

with experience.

Comment

• Originally posted by pecaros View Post
                                Stiglo proleće. Supeeer, bilo mu je i vreme. I nije neko čudo obzirom da se radi o prirodnoj periodičnoj pojavi sa tačno određenim vremenom početka i kraja iste. U teniskom svetu takođe postoji jedna periodična pojava samo što ona nije tako precizno vremenski određena. Zasigurno znamo da će je biti samo je nepoznanica kada. Njen fluktuirajući nastup zna da se zgodi već s početka kalendarske godine dok je u nekim prilikama primećivana tek negde oko Maja meseca.
                                Naravno da nije teško pogoditi kako je reč o kambekovima Rafaela Nadala.
                                Ovo mu dođe u neku ruku jubilarni povratak, 10-i po redu. Kako i priliči pojavi periodičnog karaktera uz nju se uvek serviraju u slovo iste priče kako od njega, tako i od njegovog mu štaba. Gde god da se pojave tokom perioda u kome je kambek moguć, plasiraju se sapštenja načinom ptica poreklom iz tropskih krajeva.
                                Sve kao milo nam je a i drago što smo deo ovoga, tako je sjajno ovde se vraćati, nama je jedino bitna naša potraga za formom, nemamo velika očekivanja, trala-la-la.
                                Priličan je broj onih koji su naivno naseli na ovakve priče pa dobili po prstima.
                                Sva je prilika da će za ovaj put žrtva takove demagogije biti današnji Rafaelov suparnik Miloš. Mnogi ovdašnji a i spoljašnji glas dodeli Milošu ni krivom ni dužnom, ulogu favorita. Biće po njima da je Nadal došao turistički u pustinju tek da se malkice poigra u pesku, samo je umesto lopatice i kantice poneo reket. Manirom iskusnih majstora zabačena je udica za Miloša namamčena spinom o nemoći protivnika umočenim u dip lažne nade o sigurnoj pobedi. Ako su Miloš i družina mu somovske pameti skočiće bezglavo ko ovaj što se diže na bućku i progutati mamac. Ukoliko nisu, a trebalo bi da nisu, onda će ulogu favorita prepustiti kontra strani. Njegove realne šanse teško da prelaze 30%, zato treba pamet u glavu, balansirati sa agresivnošću hladne glave i maksimalno koristiti svaku ukazanu priliku. Đavolski težak zadatak pred Milošem stoji, ne i neostvariv.
                                Jaz sam velik Nadalov navijač in naravno volio bih, da Rafa dobije danas. Ali proglasiti Rafu favoritom uz ovaku očajnu igru i dati Raoniču tek 30 % mogučnosti (a Raonič igra veličastveno. Bukvalno je ubio Robreda) e to je več absolutno nerealno. Kad bi barem bio u pravu, a bojim se da nije tako.

Comment

Working...
                                X