Announcement

Collapse
No announcement yet.

ATP World Tour Series 500 - 2015. godina

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by shminka View Post
    Sreća pa su taktičke zamisli upalile danas, svaka čast stručnom štabu i Rafi na tome
    Pusti zezanje. Ovakav nadal definitivno ima sansi u polufinalu Shanjaa Protiv svakog.

Comment

• [QUOTE=NI;1430261]Pusti zezanje. Ovakav nadal definitivno ima sansi u polufinalu Shanjaa Protiv svakog.[/QUOT

Treba da ATP počne da vodi statistiku koliko linija neki igrač pogodi tokom meča.

Nole bi u tom elementu totalno dominirao. Koiko samo puta Nole danas iz čiste defenive uzvratio u ofanzivu i to baš na liniju?

Comment

• Kontrola. Da je nesiguran bacao bi u sredinu, servis polje...

Comment

• UBio ga prvi set psihicki, a i onako nije jak psihicki ove sezone. Ima 0-30 na Novakov servis i odma ide u kukuruz to. Ima 15-40 i izbaci dve lagane lopte u autu. Ima 40-0 na svoji servis i zijani gem i to je dupli brejk. Loso je odigrao neke kljucne poene, a i u neke Novak imao nenormalnu srecu. Rafa pogodi prvi servis, ovaj jedva dotakne loptu i padne na samu ivicu osnovne. Novak servira, sudija kaze aut, bara challenge, lopta mikrometar na liniju. Isto i u onog prvog gema meca kad je Novak dosao do 15-40, onaj BH milimetar na liniju. Nije Novak kriv, jebiga, tako se pogodilo.

Meni igra Nadala iz prvog seta raduje, spucao nekoliko BH vinera, bio agresivan... Nekad u celi turnir nije pogadjao preko 3 BH vinera, danas bio odlican iz tog udarca. I FH nekako dobio na snagu, i servis takodje. Ja jos od USO pa navamo gledam na sledecu sezonu, ne zanima me Peking ili Bazel. Sve sto uradi sad je plus za sledecu sezonu koja je krucijalna za njegovu karijeru.
          OVAKO

Comment

• Stefi sad znaci postoji sreca, odnosno nesreca?? Ti si ga odavno lako otpisao u F Pekinga ako bude sa Novakom ali danas ti se vratila zelja jer si video da Rafa igra dobro ;) nije vredelo, pociscen je ;)
            Srecno.

Comment

• Srecom si mi namigao i zajebao si me.
              OVAKO

Comment

• Originally posted by jacques9 View Post

Treba da ATP počne da vodi statistiku koliko linija neki igrač pogodi tokom meča.

Nole bi u tom elementu totalno dominirao. Koiko samo puta Nole danas iz čiste defenive uzvratio u ofanzivu i to baš na liniju?
                Mnogo manje nego Nadal u 5. setu '13. na RG...
                Last edited by thrillseeker; 12-10-15, 15:26.
                "But Pascal what are you saying?"

Comment

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
                  Srecom si mi namigao i zajebao si me.
                  Nisam imao nameru.

Comment

• Originally posted by jacques9 View Post
                    Nije to sreca sinak,to je znanje pa cjeli zivot marljivo radi i trenira da bi to postigo dal si skonto da je svaki mec takav da ritern ide u pertle..
                    Celi turnir je odigor tako prati malo njegove meceve pa ce ti biti sve jasno..
                    Nadal je Djokovica tako izudjivo sa linijama od 2007 do 2010 al nestala mu je ta dubina,nema je vise kod rafe...trenutno je nema niko na turu...Feki ima zustrinu al na brzom hardu moze da naudi Nolu jer mu oduzima vreme za namestanje uz Stanimala koji na sporoj sljaci gde je nepravilan odskok takodje moze da mu naskodi ostali nemaju ni promil sanse kad igra ovim tempom...
                    Last edited by Bokimajsta; 12-10-15, 01:23.

Comment

• Originally posted by thrillseeker View Post
                      [
                      Apsolutno. Ali si napravio quote po kome izgleda da ja mislim suprotno. Molim te ispravi to.

Comment

• [QUOTE=thrillseeker;1430325]
                        Originally posted by jacques9 View Post

Rafa je odigrao onaj 5.set v RG 2014 kao pravi šampion.

Nole si je sam kriv, da je dotaknuo mrežu in daj e promašio nekoliko smeševa.

Comment

• Originally posted by Bokimajsta View Post
                          Nije to sreca sinak,to je znanje pa cjeli zivot marljivo radi i trenira da bi to postigo dal si skonto da je svaki mec takav da ritern ide u pertle..
                          Celi turnir je odigor tako prati malo njegove meceve pa ce ti biti sve jasno..
                          Nadal je Djokovica tako izudjivo sa linijama od 2007 do 2010 al nestala mu je ta dubina,nema je vise kod rafe...trenutno je nema niko na turu...Feki ima zustrinu al na brzom hardu moze da naudi Nolu jer mu oduzima vreme za namestanje uz Stanimala koji na sporoj sljaci gde je nepravilan odskok takodje moze da mu naskodi ostali nemaju ni promil sanse kad igra ovim tempom...
                          Da li zaista miisliš, da Rafa u 2016 nema ni promil šansi na šljaci proti Novaka?
                          Ako bude igrao kao juče u 1.setu ima i te kako velike šanse.

Comment

• [QUOTE=jacques9;1430354]
                            Originally posted by thrillseeker View Post

Rafa je odigrao onaj 5.set v RG 2014 kao pravi šampion.

Nole si je sam kriv, da je dotaknuo mrežu in daj e promašio nekoliko smeševa.
                            Imao je tada i Nadal srecu u nekoliko navrata, pogodio neke bolesne linije, narocito one BH-e, tri u jednom gemu, gde bi mogao da ide Nole na dupli brejk. Nema veze, meni se juce naravno nervirale neke linije Novaka ali sta je tu je, pogodio ih je i to je to. Meni nervira kad pogodi osnovnu liniju kad vrati servis onako iz inemoglosti, kad samo dotakne loptu.
                            OVAKO

Comment

• Da li neko moze da mi kaze sta se desava sa Novakovom igrom na mrezi. Znamo da to nije njegovo prirodno mesto, ali koliko sam shvatio on poslednje dve godine intenzivno radi na tome. Ali mi nekako deluje kao pocetnik u tom segmentu. Prvo , odabir momenta izlaska, mislim nisam strucnjak ali jako retko bira izlazak na mrezu kada je to neophodno, a izlazi kada protivnik moze da se lepo namesti. Jel postoji mogucnost da on za 2-3 godine konacno nauci taj deo, koji ce mu biti dosta koristan , kada ne bude vise u vrhunskoj formi?

Comment

• Naucice ga Rodzer, mada se covek sa tim rodi
                                Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal

sigpic

Comment

Working...
                                X