Izvukao i ovo Rafa,bravo.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ATP World Tour Series 500 - 2015. godina
Collapse
X
-
Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
-
I sama statistika je pokazatelj Nadalove slabe igre. 16 winersa i 28 Unforced errors. Bez veze je izgubio danas 4 puta servis.
Return i igra na mreži danas sasvim ok, a a sa osnovne linije previše grešaka. Sve u svemu previše oscilacije u igri.
Ali Ok. Bitno da igra takve mečeve i dobija. Svakako dobra pobeda za njegovo samopouzdanje.
V petak (ako dobije Gabašvilija) Čilič če biti favorit.
Comment
-
Originally posted by Stefan-kobe View PostUchokirao je malo Grisa, zaigrao i Rafa bolje i to je bio miks za preokret Nadala. Ako prodje Marin sutra vjerovatno dobija Nadala u petak, mislim da je Marin predobar trenutno za Rafa.Ako vec mora,neka izgubi od Karlovic u polufinalu
Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Los je nesto Kevin.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Cetiri puta izgubio svoj servis,stvarno uzas.
Pocinje TB.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Vala bas,ne mogu da se nacudimOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Nema.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
Comment