Kakva steta, odlicno se borio
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ATP World Tour Series 500 - 2015. godina
Collapse
X
-
Znaci Nadal je u finalu ako izbaci Cilica.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by Stefan-kobe View PostNe bamburi mnogo, baksuzeOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Srecom pa pocinje kosarka,kakav smor od meca.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by MareLFC View PostAko izgubi od Gaskea neka okaci reket o klin.
Ako Rafa ne popravi igru neče biti ništa od polu(finala)
Originally posted by MareLFC View PostAko izgubi od Gaskea neka okaci reket o klin.
Comment
-
Originally posted by jacques9 View PostTreba prvo, da se dobije Čiliča, a to svakako neče biti lako.
Treba prvo, da se dobije Čiliča, a to svakako neče biti lako.
Ako Rafa ne popravi igru neče biti ništa od polu(finala)Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
Comment