Originally posted by Sir Giggsy
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Gamer Zone
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Ricma View PostVuce zaboravio si New Vegas od Fallouta.
Indigo, najbolje da igras Deus Ex ili Fallout. Uklapaju se u danasnje okruzenje.
Prešao pre neki dan opet... remek delo!
Sad sam krenuo RDR 2. Nestrpljivo se čeka TLoU Part 2.
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Comment
-
Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Soni izbacio izgled novog dzojstika, u suštini sličan prethodnicima po funkcionalnosti, najviše je izmenjen izgled ovih delova koji se drze u ruci pa liči na xbox. Analogne palice srecom nisu promenile poziciju.
Zanimljivo nema dodatnih prekidača u pozadini, očekivao sam tu dodatak koji bi najviše izmenio izgled.
https://blog.us.playstation.com/2020...playstation-5/
Comment
-
Kakve su uglove dali, ne bi se primetilo ni da ima. Mada mi ne bi bilo smisla, kakav sve tech ubacuju u kontrolere, ne treba nam da budu još skuplji. Ako nema, verovatno će opet napraviti dodatak koji ce da se nakači na ovaj USB-C pozadi, kao i na DS4.
Izgleda baš moderno, mnogo kul dizajn.
Inače se ovih dana igra Zelda: Breath of the Wild, kakva igretina
Comment
-
The Last of Us 2 izlazi 19. juna nakon leakova sto su se desili. Sudeci po komentarima, ljudi su razocarani delovima price, mada pitanje je kako ce to sve izgledati kao cela prica.
Ko zeli da se sacuva spojlera, nek bude dosta oprezan, verovatno ce iskakati i gde se najmanje nadate.Last edited by Mr. Wolf; 29-04-20, 13:56.Dayman (a-a-ah...)
Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
Champion of the sun (a-a-ah...)
You're a master of karate and friendship
For everyone
Comment
-
Vidim da su najviše razočarani oni koji kukaju na SJW. Što se mene tiče, to je non-factor, igra je preorderovana
Inače, ljudi pišu spoilere na baš random mestima. Rešenje za to je Spoiler Protection ekstenzija, ubaciš ključne reči i fraze, i miran si. Baš sam malopre uleteo na onaj stream gde treba da objave novi Assassin's Creed i pogled mi pao na live chat, preko pola poruka su crveni barovi iza kojih su spoileri. Ljudi su stoka, ali sam sad bar siguran da ekstenzija radi posao
Comment
-
Video sam nekoliko slika Abby iz The Last of Us 2, izgleda napucanije od Bejla kad je igrao Betmena.Dayman (a-a-ah...)
Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
Champion of the sun (a-a-ah...)
You're a master of karate and friendship
For everyone
Comment
Comment