Originally posted by Mr. Wolf
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Gamer Zone
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Vladan View PostSjutra zvanicno krece Valorant
Igra je FTP, ko oce da placa skinove moze, Riot i igra na tu kartu svakao, tako su zgrnuli nenormalne pare od LOLa, nema razloga da i sad bude drugacije. Posto sam dobio kljuc za betu igrao sam i mogu reci da je jako slicno CSu ali je pucanje ipak losije, pa se nadam da su to donekle sredili u ovom periodu od gasenja bete do pokretanja igre. Tri mape su bile tokom bete, jedna je imala cak tri sajta, rotacija je bas brza tako da je to ok. Ide i cetvrta mapa od sjutra i jedan novi heroj, u svakom slucaju jako je zanimljivo. Valorant je bio najgledaniji na twitchu ubjedljivo kad su dijelili kljuceve preko streamova, preko tri miliona kljuceva je podijeljeno, nisu rekli koliko je ljudi u istom trenutku igralo igru ali jeste oko milion sigurno, kako ce im serveri sjutra izdrzati bice pravi izazov.
Igra je prilicno lagana, ne zauzima mnogo prostora, niti je potrebna neka strasna masina da se pokrene na high npr, u svakom trenutku 150 fps moze da se ima. Jako je dobro optimizovana.
Comment
-
Originally posted by Ljuba90 View PostCeo svet igra Warzone, nemoj da me zezas sa cs-om sa magijama) ali to je igra da bude tu pola godine, godinu i to je to, a nikad ne moze biti esport ni kompetitivna igra. Top je zabava ali ako ces nesto ozbiljnije WZ i Valorant ne mogu da se porede jednostavno, WZ nikad nece imati brojke kao PUBG, a PUBG koliko god se igrao nikad nece moci da se igra vise i bude popularniji od CSGO na duze staze. Niti ce imati turnire, nagrade, pracenost na twitchu kao CS, to nije moguce, jer je mnogo bolje i lakse odgledati CSGO mec nego PUBG mec jbg.
Valorant ce sigurno biti tu 5-10 godina, bice esport, bice organizovani turniri, klinci ce da se loze i bice mnogo zajebani. Ja mnogo vise volim igre kao WZ i PUBG, no na kraju dana WZ je samo jedan dodatak glavnoj igri koji ima mnogo problema, treba ti masina da je pokrenes, svake nedelje neki update, konstantno crashovanje, freezovanje, stekanje, problemi sa serverima, sve te probleme nema Modern Warfare, a kad izadje novi COD WZ je vjerovatno zavrsio svoje jbg. Nisu magije nikakav problem, vrlo je jednostavno, igra je toliko takticki zahtjevna, a pritom moras da budes opasan pucac, vec tokom bete svi od golda pa na gore su bili nenormalno dobri, cak i neki silveri. Nije za poredjenje, ovo ce biti mnogo kompetitivinije, grind fest. Nesto kao WL u Fifisigpic
Comment
-
Nikad vise desktop. Igram samo lolove cars i chess igre na lap topu. Za ostalo xbox, udobnije je
Sa desktopok uvek nesto zeza, te updejtuj drajver, te graficku... Uvek nesto.
Nas 4 ima igramo warzone, trojica na konzoli sve med i mleko, ovaj cetvrti ima zverinu od desktopa i uvek ga nesto jebe... A znas da sam lenj da se cimam sa tim. Xbox ukljucis i igrasLast edited by Ljuba90; 02-06-20, 21:35.
Comment
-
Originally posted by Ljuba90 View PostNikad vise desktop. Igram samo lolove cars i chess igre na lap topu. Za ostalo xbox, udobnije je
Sa desktopok uvek nesto zeza, te updejtuj drajver, te graficku... Uvek nesto.
Nas 4 ima igramo warzone, trojica na konzoli sve med i mleko, ovaj cetvrti ima zverinu od desktopa i uvek ga nesto jebe... A znas da sam lenj da se cimam sa tim. Xbox ukljucis i igrasTitule i pobede ne znače mnogo, jer je to do razine bolida koje imate u karijeri Sergio Perez
Comment
-
Originally posted by Ljuba90 View PostAli ja sam noobkoga boli k Ljubisa, sprdamo se
Originally posted by Tarantula View PostVladane jel tebi jos racunar sljaka sa i7 druge generacije i 8 GB RAM memorije?
Najjaci cpu ikad, nema ga ni sad ispod 120 eurasigpic
Comment
Comment