Gotov brutal za WoL, mogu reci da sem te Protoss misije uopste nije bilo tako tesko. Ostao mi je samo achievement da predjem kampanju za manje od 8 sati na normal, to ce ici lagano. Sad Heart of the Swarm bukvalno meljem misije. Em sto su lakse od WoL, em sto u kampanji sa Zergovima ne moras da budes toliko kreativan, samo saljes mase jedinica. Fora je samo odrzavati konstantan stream jedinica, napravis macro Hatch pri pocetku misije i sve ce biti dobro. Posle cu da pauziram dok malo ne pojeftini LoV, da ne jurim achievemente na piratu 
Ima bas dosta fora za te defanzivne. Za In Utter Darkness je fora da suzis prilaze sa gradjevinama tako da svi prolaze kroz taj prolaz dok ih Colossusi prze. Archoni na gornjim platformama za anti-air i jedna masa air jedinica koju setas gde god zatreba. I postavis topove iza toga i to je po meni najefektivniji nacin. A video sam da neki blokiraju prilaze sa masom dark templara jer dobar deo napada u prvih 10-15 minuta uopste nema detektore
A poslednja, All In, za air verziju misije lepo postavis desetine onih kulica sto preuzimaju Zerg jedinice i posle 2, 3 napada imas pun tab Mutaliska i Broodlorda
Broodlordi resavaju Kerrigan, Mutas resavaju ostalo, samo ostaje da pazis da sa strane ne probiju u bazu

Ima bas dosta fora za te defanzivne. Za In Utter Darkness je fora da suzis prilaze sa gradjevinama tako da svi prolaze kroz taj prolaz dok ih Colossusi prze. Archoni na gornjim platformama za anti-air i jedna masa air jedinica koju setas gde god zatreba. I postavis topove iza toga i to je po meni najefektivniji nacin. A video sam da neki blokiraju prilaze sa masom dark templara jer dobar deo napada u prvih 10-15 minuta uopste nema detektore

Comment