Originally posted by Sandugp Barid Bel Medar
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Australian Open 2015
Collapse
X
-
Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
-
Originally posted by prskaj View Postja sam moderator <3
kako bre stoje nad glavom, imate PM da uzivate kao ljudi, do sutra da se dopisujete. Stavise, podsticem vas da to uradite. Druzite se, diskutujte, samo u ovom stilu nastavite. Javi mi dal ste ikada nesto postigli. poz
Hvala na savetu, znas da necemo nista postici, ali nije ni cilj da nesto postignemo. Jedino da svi budemo u pravo, sto je nemoguce.
Comment
-
Originally posted by MarkoNFL View PostA ko je utrčao na teren? Zna li neko nešto?
SpoilerDa zadovoljimo neke ljude. Inace deo oko emigracionih zakona je tacan, mnogo su ostri i neki australijanski cobani su izneli protest na taj nacin."But Pascal what are you saying?"
Comment
-
ANKETA (jos ova pa necemo vise - barem neko vreme):
PITANJE: STA MISLITE O NAVODNOM BLEFIRANJU NOVAKA DJOKOVCIA U FINALU AO 2015?
Vladan ..........
NI Sve zasluge idu BB geniju koji je uspeo u Novakovu perfektnu igru da uvede i taj element. Pa on je sada prakticno nepobediv. U ostalom kada pogledam ovaj mec jos 3 puta objasnicu vam oje su tacno prelomne tacke istog, tj delovi gde je taj blef najvise dosao do izrazaja.
BojanaBG Sta sve ovde necu procitati, jos kada cujem (pazi cujem rofl) misljenje nekih koji tvrde kako je Rog folirantPa nije on Nadal, Djokovic, Marej. Naravno sloboda misljenja mora UVEK da bude prisutna, tako da ako neko ima nesto da izjavi slobodno .... (samovascekam !!!)
pecaros Sve su to Sando moj neistine i lazi, vidis i sam kako pokusavaju da umanje uspeh Novaka naseg. Nemojtenasedati.
prskaj Decko ako ti nesto nije jasno i ako vec zelis nesto daa pitas, molim te lepo (poslednji put) ucini to preko PM pa se dopisuj sa kime zelis, lepse nama lepse tebi, ne davis nas vise ovde svojim glupostima. Isto se odnosi na sve ostale koji bi da pokusaju nesto slicno.
Niki Eto kada Novak folira onda je to ok, a kada Rafael to isto radi onda je problem .... Nije uredu razliciti arsini, nije u redu zaista.
tuta bugarin Nijeti to pravo pitanjce, tojes zgresio si temu. Boljed asi upitnuo boleli Skota okice jer kadmuje sadmuje zguza uturio Novak totije skocilo iskocilo stoposo.
miloolja Ako neko ima bilo kakav problem neka isprati ovaj link http://www.sportklub.info/forum/show...nja-i-problemi pa da vidimo sta mozemo da uradimo. Izvini sta si me pitao?
Sonja Samo jos koju slicicu i naci cu vremena i za tu tvoju glupavu anketu. Pitaj me za 15 minuta ...
Indigo EVO VAM GA, SVIMA sumljicavima nevernicim, skepticima, lajavcima, neznalicama, umisljenim strucnjacima, lekarima, pekarima, automehanicarima, dokrotima, apotekarima, stolarima, kolarima, politicarima (ako sam nekoga zaboravio jbg) EVO GA I TEBI Sandu!!!
Navras Iznenadio me je Novak kako je dobro odigrao a i kako je blefnuo majstorski. Ne znam samo kako Endi nije uspeo to da procita... slep kod ociju.
AIRBORNE Nemoj me sada druze, gledam Novakov pocasni pobednicki krugI sada me prekinu, sad sam zaboravio gde sam stao ...
cacanin Odgovoricu ti na to pitanje kroz ovu pesmu : Ponos Srbije
Kičma nam se ispravlja
srce jače bije
kada igra prvak svijeta
i srce Srbije.
Neko ima naftu
neko pola svijeta
samo mi imamo
svoga Noleta.
Nije samo teniser
Čovjek iznad svega
voli svoju Srbiju
srbi vole njega.
Uči nas životu
kako da se borimo
hvala ti za sve
Nole mi te volimo.
Vladar svijeta bez mane
svima primjer daje
iznad svih za koplje
besmrtan postaje.
Neko ima naftu
neko pola svijeta
samo niko nema
kao mi..,,, Noleta!!!!!
noto Klasa, blef nije uopste bio potreban .... kalsa iznad za klasu bolj iigrac, samleo bi ga svakako. Mora jos Endi mnogo da radi da bi bio blizu Novaku. Ako kada i bude.
Dino Daj brate nemoj me zajebavati, tek sam stigao iz banovica, samo mi jos fali opet tamo da putujem ...
shminka Zato sto Marej nije Vavrinka. Videli smo i sami prosle godine kako ga Stan pospremio.
Zile Mora pasti neki klip na tu temu ... Obecavam prvo cu sa vama ovde podeliti
MareLFC Ma Endi je konj, bas mi je drago sto je izgubo, sa igricama ili bez njih kada nije realizovao svoje prilike ... MAGARAC!
StefanKobe Cestito Novaku Djokovicu na petom trofeju ovde i svim njegovim navijacima ! To je najbitnijo ostalo je malko manje bitno ! Jesam li dobro napisao?
Jovan Novace MAJSTORE, kralju care legendo ! Folira, Nole!? Ma nemoguce ...
Clay Kakvo pitanje, covece pa kroz istoriju smo bili svedoci mali milion puta da jedan protivnik na neki nacin nasamari drugog. Kao na primer: ......... mnogo kasnije........ Jesam li bio dovoljno jasan? Mogu ja jos primera da nadjem?
DOSTA JE BILO ...Last edited by Sandugp; 02-02-15, 11:53.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by prskaj View PostE mene si vala promasio samo tako. Al svidja mi se sto nemas materijala o meni, pa tako do sada nisam ni bio u anketi a sad "udjoh" na silu po najsvezijem postusigpic
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Comment
-
Trebao sam jos nekoga da spomenem, vec imam nekoliko likova: Jovan, Sarda, Stefi, Zile i jos neki, ali me sada mrzi da editujem. I da btw sjebao me cacanin dok sam mu nasao onu pesmu
Ajde editovacu, moram jos nekog da stavim...Last edited by Sandugp; 02-02-15, 11:42.sigpic
Comment
-
prskaj,
Blef u sportu, a i u zivotu, je sveprisutan. Postoje citave knjige napisane o tome. Blef je u samoj srzi teorije igra, sto je matematicka disciplina. I za njeno provucavanje treba prilican IQ.
Prihvatam da to tebe ne zanima. Donekle prihvatam i da tema AO nije pravo mjesto za njenu diskusiju, iako imamo dobar povod. Ali ne prihvatam da je bilo ikakvih osnova za onakvu tvoju intervenciju.
Sandugp,
Onaj dio blefa koji je sastvni dio igre se zove ‘Mind Games’. Ali nema jedinstvenog misljenja sto tacno spada u ‘Mind Games’. Talijan i Spanac imaju razlicito misljenje od Svedjanina i Svajcarca.
Comment
-
Originally posted by NI View PostJa ne potcjenjujem problem sa kojim se suocavao Mari pri rezultatu 1:1, 2:0 u njegovu korist. Tim vise sto je Vavrinka 2 dana ranije slicno prosao. Dakle ne radi se o slucaju.
Medjutim Federer, sa onom formom iz Shangaja ili Uimbldona, bi to rutuinski rijesio.
Je li se vi zajebavate ili stvarno mislite da se nemoguće oporaviti kroz tok meča? Nije slomio nogu, blage fizičke krize su sasvim normalne u meču jakog intenziteta kao što je bio u prva 2 seta. Murray uvijek prvi padne fizički, kad padne baš propadne, tako je bilo i juče, tako je bilo i u prethodnim mečevima. U Parisu prošle godine Novak se oporavio u 4 setu nakon fizičke krize koja ga je držala skoro 2 setaSrećom pa je imao dokaz u povraćanju i mogao je s mirom okrenuti meč, nesreća što je Nadal bio preko puta
Comment
Comment