Announcement

Collapse
No announcement yet.

Australian Open 2015

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by NI View Post
    Imam avatar.

Dobro je NI u redu je KRALJU
    peco imas pice od mene kada se vidimo zbog onog "OTAC" iz live teme!
    sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
    Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Sandugp Barid Bel Medar;1339966]Nije to neverica cancanin, to je samo sablonsko polu-ogradjujuce i smanjiocekivanja-ljudima da se ne razocaraju mnogo, trolovanje.[/QUOTE]

Pssst ;)

Originally posted by NI View Post
      Najbolji igrac svih vremena! Genije!!!!

Dajte avatar, Kasnije cu da napisem komentar.
      Legenda si... cekamo komentar, jedva cekam opis... a avatar... sad ce na google.rs neki dobar ;)

Bojana ok, ali znamo valjda da je Marej kako vi kazete coker... ali je isto i sampion.

Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока

Comment

• Cestitam Noksiiiiiii
        "My body feels great. I mean, it´s only five hours"

Comment

• Sta pije forum...Pita Endi
          sigpic

Comment

• Originally posted by NI View Post
            Imam avatar.

Sonjice udovolji neverniku, daj neku slicicu
            sigpic

Comment

• Originally posted by Larisa View Post

Cestitam Noksiiiiiii
              Ko to nama dodje
              sigpic

Comment

• Cestitke Endiju na ponovnom ulazu u "veliku cetvorku"
                Cestitke i NI-u, konacno da se "legitimise", i to na kakav nacin
                * Telo je slabo, ali je duh krepak, zato ga treba svakodnevno održavati. *

Comment

• Originally posted by cacanin View Post
                  Bojana ok, ali znamo valjda da je Marej kako vi kazete coker... ali je isto i sampion.

Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
                  ne mozes biti choker i sampion u isto vreme, to je kao da kazes upadljivo suv i debeo
                  http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                  with experience.

Comment

• Kakav je veliki folirant Djokovic, preteruje sad vec i u SF US 2014 i F RG 2014 i na AO 2014 i u F W 2013, mislim da bih ja prvi bio najsrecniji kad bi prestao da se folira

Veoma znacajna titula, blizu je sad dvocifrenog broja GS titula, 10 je neki broj sa kojim bih ja licno bio zadovoljan, sve ispod toga bio bi zestoki podbacaj a sve preko bonus. Popravljena statistika, potvrdjen kult na AO, jos jedan slem i bice prepoznatljiv po AO kao Rafa na RG.
                    Dosta statistickih podataka poboljsano, sto je meni uvek bitno. Nastavljen niz pobeda protiv top 10 i ko zna koliko samopouzdanja dobijeno za nastavak sezone. Rasteretio je sebe samo tako.

Moram reci da sam zestoko zahvalan na ovom turniru kao jednom velikom poklonu. Realno smatram da je Novak morao da pusta krv i znoj kroz celu karijeru i da se bori protiv svega i svacega, ali dobio je pokloncinu samo takvu. Prvo dva nesposobna servera, a onda dva opasna tenisera koji kao da nisu ni zeleli da pobede. Pritom nikada nisam video u karijeri da ima ovoliko srece sa vrhom mreze.

Mozda najmanje draga titula, ali jedna od bitnijih. U svakom slucaju ogroman uspeh
                    It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

Comment

• Originally posted by Larisa View Post

Cestitam Noksiiiiiii
                      Kada sad u sred Novakovog šampionskog govora ne padoh u nesvest!!!!!
                      Ma jel ovo dobro vidim???
                      sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                      But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Novak cestitam - jaoooo ne znam gde se nalazim - juuuuuupiiiiiiii

luuuudiiiiloooooooooooooooooooooooooooo
                        >>> Brojim Izbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<

Comment

• Da li ima ikoga ko vjeruje da Novak danas nije imao fizickih problema?

Comment

• Comment

• SF i F za teniske anale. Kakav je genije Don mogli smo da se uverimo u ta dva meca. Igrao je iznudjeno i opet uspeo da predribla branioca titule i uvek nezgodnog Skota sa sve strucnim stabovima tako da izgledaju kao potpuni paceri. Nista manji genije nije Novak koji je sve to uspesno sproveo na terenu, a mogu da potpisem da nijedan drugi teniser to ne bi mogao. Idealan spoj dva teniska mastermajnda
                              Tom, your music is the best drinking partner I've ever had.

Comment

• Originally posted by Navras View Post
                                SF i F za teniske anale. Kakav je genije Don mogli smo da se uverimo u ta dva meca. Igrao je iznudjeno i opet uspeo da predribla branioca titule i uvek nezgodnog Skota sa sve strucnim stabovima tako da izgledaju kao potpuni paceri. Nista manji genije nije Novak koji je sve to uspesno sproveo na terenu, a mogu da potpisem da nijedan drugi teniser to ne bi mogao. Idealan spoj dva teniska mastermajnda
                                Apsolutno!

Ali ima i materija u rukama. Najboljeg igraca svih vremena.

Comment

Working...
                                X