Announcement

Collapse
No announcement yet.

Australian Open 2015

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by shminka View Post
    Kakav si ti Novak fan, još uvijek imaš kosu
    Post godine !
    Najiskrenije brijem glavu pred svaki Novakov bitan mec, sta mislite zasto ?
    sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
    Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Originally posted by shminka View Post
      Kakav si ti Novak fan, još uvijek imaš kosu
      Budi uvjeren da se danas prorijedila.

Usao sam u mec uvjeren da ce to Novak da dobije u tri. Poslije 1:1, 3:3 poceo da sumnjam da uopste moze da pobijedi a poslije 2:2 se pitao, cak ako i pobijedi, cemu? Da skuplja gemove protiv Marija? Patio sam citav mec.

Comment

• Vavac kralj, OBJASNIO :
        Q. You did break his serve quite a few times tonight. What was the key there?

STAN WAWRINKA: I'm not that bad as a tennis player. Maybe that's why (smiling).
        sigpic

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.

Comment

• Originally posted by NI View Post
          Budi uvjeren da se danas prorijedila.

Usao sam u mec uvjeren da ce to Novak da dobije u tri. Poslije 1:1, 3:3 poceo da sumnjam da uopste moze da pobijedi a poslije 2:2 se pitao, cak ako i pobijedi, cemu? Da skuplja gemove protiv Marija? Patio sam citav mec.
          NI zaista mislis da ce Novak skupljati gemove u nedelju?

Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока

Comment

• @NI , hvala ti.
            Lakse je sa pobedom u dzepu preproditi danasnji mec ali...
            >>> Brojim Izbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<

Comment

• Originally posted by cacanin View Post

Kod 2:2 u setovima sam mislio i nisam bio jedini. Sada mislim da je Novak dijelom cuvao snagu u mecu sa Vavrinkom i da ce izvuci pouku, mora da igra ofanzivno, znaci da nece bas skupljjati gemove. Ipak, ukupno gledajuci nema razloga da se nadam pobjedi.

U Americi je Novak lako pobijedio kad je Mari pao fizicki. Ne vidim da ce u nedjelju Mari prvi da pukne fizicki. Osim toga Mari vise od ikoga drugog umara Novaka. Ali nije sve tako crno. Imamo brze terene, ako Novak bude napadao i bude ga islo, moze da se izvuce.

Moras jos jednu stavr uzeti u obzir. A ko Novak nije oporavljen od viroze, to znaju obojica i Novak i Mari. To rasterecuje Novaka a opterecuje Marija. Jer Novak zna da je ima male sanse za pobjedu a Mari ovo vidi kao jedinstvenu priliku. Mislim da se to desilo danas Vavrinki.

Comment

• Originally posted by cacanin View Post
                Gemove? Poene, burazeru.
                >>> Brojim Izbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<

Comment

Sandugp,

Jesi li gledao ono mucenje teniske loptice jutros. Pa ne moze se staviti pozitvniji spin na to od onoga sto sam ja uradi.
                  To ti se zove opstrukcija igre, kvariš igru protivnika zarad rezultata

Comment

• Originally posted by notorious View Post
                    To ti se zove opstrukcija igre, kvariš igru protivnika zarad rezultata
                    Bilo je toga, Novak je odlican u tome. Ali to nije zastitni znak Novakovog stila.

Comment

Kod 2:2 u setovima sam mislio i nisam bio jedini. Sada mislim da je Novak dijelom cuvao snagu u mecu sa Vavrinkom i da ce izvuci pouku, mora da igra ofanzivno, znaci da nece bas skupljjati gemove. Ipak, ukupno gledajuci nema razloga da se nadam pobjedi.

U Americi je Novak lako pobijedio kad je Mari pao fizicki. Ne vidim da ce u nedjelju Mari prvi da pukne fizicki. Osim toga Mari vise od ikoga drugog umara Novaka. Ali nije sve tako crno. Imamo brze terene, ako Novak bude napadao i bude ga islo, moze da se izvuce.

Moras jos jednu stavr uzeti u obzir. A ko Novak nije oporavljen od viroze, to znaju obojica i Novak i Mari. To rasterecuje Novaka a opterecuje Marija. Jer Novak zna da je ima male sanse za pobjedu a Mari ovo vidi kao jedinstvenu priliku. Mislim da se to desilo danas Vavrinki.
                      Ni fizicki je nemoguce da se od virusa (koji traje 3-5 dana max) ne oporavis za 14 dana .... Tako da nije virus u pitanju.
                      Jedino ako nije navukao nesto jos gore - crni sin
                      sigpic

Comment

• Originally posted by Sandugp Barid Bel Medar View Post
                        Ni fizicki je nemoguce da se od virusa (koji traje 3-5 dana max) ne oporavis za 14 dana .... Tako da nije virus u pitanju.
                        Jedino ako nije navukao nesto jos gore - crni sin
                        Nisam doktor ali to vazi za normalne ljude koji ne izlazu tijelo naporima profesinalih tenisera. Osim toga to su propusteni treninzi. Virus ili ne, on je igra dropove poslije samo tri gema intezivne igre. Jesi li ga vidio kako je disao? U takvom stanju su dropovi mudra igra.

Comment

• kakav mu je to strucni stab ako kad su najvazniji turniri nema snage. zna se kad se tempira forma i snaga, za GSove, a ne za tamo neki sangaj i peking

Comment

Po meni NI bukvalno se sve crtalo da bude komplikovan mec... onako ruzan za gledanje, napet...
                            2 set Novak ne koristi sansu...
                            4 set Novak ima 3:0 i BL za dupli brejk, jednistavno nece ga, neda mu se da slomi protivnika...
                            Bilo je tu dosta i sudijskih gresaka koje su uticale.
                            Znao posle pocetka 2 seta da ce ovo biti mucenje.

Originally posted by AIRBORNE View Post
                            Gemove? Poene, burazeru.
                            Jedva cekam da vidimo ;)

Comment

• Originally posted by nikola_bg View Post
                              kakav mu je to strucni stab ako kad su najvazniji turniri nema snage. zna se kad se tempira forma i snaga, za GSove, a ne za tamo neki sangaj i peking
                              Recimo za priliku strucni stab mu je odlican. A ako za formu pitas finale slema govori za sebe. Jedino mu fizicka sprema nikakva pa zato rob mora peti set da skracuje bagelom ili ti krompirom
                              sigpic

Comment

• Originally posted by pecaros View Post
                                Recimo za priliku strucni stab mu je odlican. A ako za formu pitas finale slema govori za sebe. Jedino mu fizicka sprema nikakva pa zato rob mora peti set da skracuje bagelom ili ti krompirom
                                finale do koga je dosao pobedjivajuci boraniju (izuzev vavrinke, mada je i on danas igrao ko da je negde 50 igrac sveta. A ta fizicka sprema mu je uvek na vrhuncu u pekingu i sangaju. Zasto ? jel alergican na Januar ? Vec 2 godine na slemovima nije na vrhuncu. to je defakto

Comment

Working...
                                X