Announcement

Collapse
No announcement yet.

Australian Open 2015

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by ClayWarrior View Post
    Ma nemoguce da neko zeli Krampu u 1/2 Slema

Pripremljeni su Stream-ovi sa terena na YT-u, bila bi ogromna steta da to propustimo pa ako iko zna nacin da se zaobidje blokada neka javlja
    Naravno da je moguce, ali zelje su jedno, a realnost drugo
    sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
    Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

Ne znam sta da napisem
      Zreb ne mora da znaci nista, toliko puta se pokazalo.
      Noletu zelim da bude zdrav, igra najbolje sto moze...videcemo, mislim da ce biti "cupavo"
      Rafu ne treba otpisivati olako,bice opasan.
      Federer se nesto nameracio na AO, iako prica da je umoran, a tu je i Kei, Vavac...a ko zna ko jos, svedoci smo kakva sve iznenadjenja mogu da se dese na GS-ma
      sigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee

''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...

Comment

Ako je Novak pravi, nijedan mu ne moze nista, a ako nije onda su opasni Verdasko, Izner, Raonic, Kei ili Stan i Federer ili Murray. To su sve mine ako Nole izadje da odradjuje posao, mora extra motivisan da bude i nece biti problema.

Comment

Originally posted by ClayWarrior View Post
          Pripremljeni su Stream-ovi sa terena na YT-u, bila bi ogromna steta da to propustimo pa ako iko zna nacin da se zaobidje blokada neka javlja
          Clay ako nije problem okaci ili daj link. Nema vise ni wiziwig - znaci, ugasili smo ga.
          A wizi je bio cudo od sajta, ovi ostali ko neka boranija sa kvalitetom slike.

Hvala brat
          >>> Brojim Izbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<

Comment

Link je sa oficijalnog AO sajta, kvalifikacije mogu da se gledaju, ali ce glavni zreb da zabrane

http://www.ausopen.com/en_AU/video/live.html
            http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
            with experience.

Comment

Originally posted by AIRBORNE View Post
              Clay ako nije problem okaci ili daj link. Nema vise ni wiziwig - znaci, ugasili smo ga.
              A wizi je bio cudo od sajta, ovi ostali ko neka boranija sa kvalitetom slike.

Hvala brat
              https://www.youtube.com/user/australianopentv metni ih na subscribe i pojavice ti se

Ne bih se ja ovoliko cimao ali znamo kako Eurosport prenosi Slemove, ako taj video sa kompletnim danom na kraju moze da se gleda iznova, a moci ce sigurno, snimicu bukvalno svaki mec koji mi treba, bez sugavih reklama i slicnih gluposti
              Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal

sigpic

Comment

Originally posted by skeptik View Post
                Moj komentar na zreb je ocigledno napisan u pogresnoj temi pa cu ga ovde preneti a tamo izbrisati.

Izjednacen zreb sto se tice glavnih favorita. Novaka gotovo sigurno ceka Izner u 1/8 finalu i Raonic u 1/4 finalu. Sumnjam da ce Delpo ili Monfis tu nesto poremetiti. Znaci dva servera back to back i ako ga stave u neki dnevni termin, sto je sigurica, bice zeznuto. Sto se tice 1/2 finala, ako dotle dodje, tu ga ceka Vavrinka ili Nisikori, mrtva trka.
                Sto se tice Federera on je dobio u svojoj polovini bar na papiru teze protivnike. Tu pre svega mislim na Nadala i Mareja. Medjutim gledajuci formu njegovih protivnika on je tu veliki favorit. Pitanje je samo kako ce njegovo telo podneti ovako dug turnir. To je po meni vece opasnost od samih protivnika. Ne bi trebao imati vecih problema do susreta sa Marejom mada ima par mina u vidu Chardya i Robreda, tu je i Karlovic koji moze ako nista drugo da mu uzme bar set.
                Nadal je vrlo dobro prosao u zrebu. Dobio je protivnike po meri tako da moze da dize postepeno formu kroz sam turnir. Iz meca u mec bice sve jaci i bolji. Mislim da do susreta sa Berdihom nema nekog ozbiljnijeg protivnika mada 1.kolo moze da bude zeznuto za njega jer je dobio Juznija sto bas i nije idealan pocetak bez obzira na formu Rusa. Vise bi mu lego neki kvalifikant za pocetak.
                Moja prognoza:
                Polufinale: Raonic-Vavrinka i Federer-Nadal.
                Finale: Raonic-Federer.
                Pobednik: Federer.
                Sanse da Rafa izgubi od Federera su mnogo male, da ne kazem 0%. Nikada Rafa nije zijanio od Federera na GS turnira osim dva puta na Wimbledona. Ali pitanje je dali ce Nadal doci do to 1/2 finale, jer nije u formi. Zdrijeb mu je lak, ali to nista ne mora da znaci. Juznji je idealan protivnik za prvo kolo, raspada se trenutno, mislim da ga ceka jako peglanje i taman da se malo dobije samopouzdanje. Meni licno je Japanac favorit i mislim da ce osvojiti titulu. Sjajno izgleda na pocetku ove sezone, popravio je mnogo SERVIS, a udarci su na mesto.
                OVAKO

Comment

E nek sam i ovo cuo da je sansa Feda protiv nikad losijeg Nadala 0%.

Svasta na ovom forumu procitati.

Iskreno mene bi stid bilo reci da najbolji igrqc svih vremena, te igrac sa najboljom formom trenutno ima sansu 0% da pobijedi igraca koji je u zadnjih 5 mjeseci gubio od igraca koji stvarno imaju 0% sanse da ga pobijede.

Uostalom, kako Rafa ogra, cisto eumnjam da ce on i do Berdiha doci
                  sigpic
                  "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
                  AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

Originally posted by Stefan-kobe View Post
                    Sanse da Rafa izgubi od Federera su mnogo male, da ne kazem 0%. Nikada Rafa nije zijanio od Federera na GS turnira osim dva puta na Wimbledona. Ali pitanje je dali ce Nadal doci do to 1/2 finale, jer nije u formi. Zdrijeb mu je lak, ali to nista ne mora da znaci. Juznji je idealan protivnik za prvo kolo, raspada se trenutno, mislim da ga ceka jako peglanje i taman da se malo dobije samopouzdanje. Meni licno je Japanac favorit i mislim da ce osvojiti titulu. Sjajno izgleda na pocetku ove sezone, popravio je mnogo SERVIS, a udarci su na mesto.
                    Slobodno kazi 0,cak su i u minusu...
                    Originally posted by Casiraghi
                    Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
                    Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
                    Srecan Mane svima koji slave.

Comment

Bojana, Clay - HVALA
                      Znam za ovaj oficial... al` sto ti rece kada pocne glavno bice ciao
                      Ma "napravicemo"/ sacekacemo nesto.
                      >>> Brojim Izbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<

Comment

Originally posted by MareLFC View Post
                        Slobodno kazi 0,cak su i u minusu...
                        Tacno 1000% se slazem, u minusu i to dubokom ...
                        Da cuje (ne znam samo kako je mogao da cuje ali ajde) maliajnstajn puta dva ... pa nedugo potom puta tri.

Fizicki je nemoguce (u kakvoj god da je formi samo ako je zdrav) da Nadal izgubi od Federera na slemu
                        sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                        Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

Ti se mozes cuditi do sutra, ali match up je vrlo zajebana stvar. Evo nek dodje do taj duel pa vidjecemo ko je bio u pravo.
                          A i prosle godine su bile iste price, pa neko je i pre to 1/2 finale vec dodelio finale Federera, nesto u stilu kao novi paket je tu za Federera, promenio je reket, agresivnija igra, pobjedice on Nadala. Dodje brat Rafa, odvali ga 3-0, sve po staro...
                          Last edited by Stefan-kobe; 16-01-15, 15:30.
                          OVAKO

Comment

Jebiga statisticki je nenoguce da grom udari na isto mjesto dva puta, pa udara bome redovno.

Dzaba vama match up, ako Rafa ne moze izvuci FH spin kako ga je izvlacio godinama, onda ne moze pobjediti Rogera u ovoj formi. Kratko jasno.
                            sigpic
                            "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
                            AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

A gde si to video da Rafa ne moze da izvlaci top spin? Nadal ima problema sa samopouzdanjem trenutno, a i sa bekendom. Fh je solidan, iako zbog agresivniji pristup igre ima vise gresaka nego ranije. Ali del od tih gresaka su i zbog slabo samopouzdanje. Ako si primetio ja sam napisao da je Nadal u losoj formi i pitanje je dali ce stici do 1/2 finala, ali ako igra protiv Federera dobice ga. Ne omalovazavam Federera, jednostavno match up je uzasan za Roger protiv Nadala.

A da budem iskren i Roger ne znam koliko ce izdrzati u ovaj pakleni ritam, znamo svi kakvu proslu sezonu je imao, pa skoro da nije pravio pauze, isao na onu egzibiciju IPTL-a, pa sad sa Hewitom neke egzibicije. Protiv Raonica je mnogo pao u treci set, ali Kanadjanin nije znao to da iskoristi. A sta ce protiv igraca kao Rafe, koji su u stanju da igraju 5 sati bez prestan sa po 20 relija u poenu...
                              OVAKO

Comment

Al Andy Murray baš prejak, drugi favorit turnira, pješke

Comment

Working...
                                X