Gulbis-Koki,Grisa-Brown,Filip-Groth,Delpo-Janovic
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Australian Open 2015
Collapse
X
-
Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
-
Samo povreda može Novaka da zaustavi do QF, a tamo ... Kei Kei.Last edited by forum1nick; 16-01-15, 00:21.
Comment
-
Tu je BIG JOHN!
Ma kakav pakao,to je sve rutina do Endija..Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
1R Janovič vs Delpo,a R2 pobednik na MomfisaNovakov žreb nije loš,Lajović u R1 na Stahovskog.
Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Ipak moja greska Viktor-Vesely,opasan mec ce to biti obojica su u dobroj formi.
Novak lagano do R4 tamo Izner pa onda opet bombarder Raonic
Wawrnika mozda najbolje prosao on lagan put ima do QF,Kei ima tezak zreb,Berdih takodje,Nadal ne bi trebalo da ima problema do R4,tamo mozda Anderson/Gaske mogu da priprete ali ne i da ga dobiju,Fedex najgore prosao
Zanimljiv zreb jedva cekam da pocne AODreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
-
Ne bi me cudilo da Kukuskin stigne do R3,u dobroj je formi,a Kirgijos-Karlovic kakav ce to mec bitiDreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Na kraju kada ni Stan ni Kei ne stignu do SF-a,nego mocni Ferrer!Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Imamo i zrijeb.
Novak ima osrednji zrijeb.
Lako
Lako
Lako
Izner - tesko
Raonic - vise tesko nego lako
Nishikori/Wawrinka - najtezi mec
-finale
Rafa ima lak zrijeb
Federer ima vrlo tezak zrijeb. (Zadnja tri meca Mari, Rafa, Novak)
Mari ima najtezi zrijeb. Isto sto i Federer plus Dimitrov.
Nishikori ce imati dosta posla. Ferer u 4. kolu je tezak zrijeb.
Vavrinka ima tezak zrijeb. Njemu bi u principu vise odgovarali Mari, Nadal i Federer od Keia i Novaka.
Kladionice:
Code:[FONT=Courier New]Novak 48.8% Federer 13.0% Nadal 8.5% Mari 6.4% Stan 5.8% Kei 5.8% Ostali 11.8% [/FONT]
Last edited by NI; 16-01-15, 07:22.
Comment
Comment