Announcement
Collapse
No announcement yet.
Odigrani listici
Collapse
X
-
Планирам ово две недеље да одрадим и све заборавим. Коначно се сетио, и то кад оба тима играју у гостима. Хтео прво 500 дуплатим али рекох нек буде 250. Ако се којим случајем деси да паднем, да имам следеће недеље да се вадим по истом принципу.
-
Fener go
Bilbao go
Sporting go
Ajax go
Lazio go
Augsburg 1
Lokomotiva 1
100 km na 20 km
Leave a comment:
-
Astana Xpp
Atletiko X-1
Juve 1
Siti 2
Real dp2
MU 1
2e uplata za 286e.
Leave a comment:
-
Uzasna ponuda, zbog toga je ovaj s kartonima glavni listic za danas :
Astana-Galatasaray preko 4.5
Atletico-Benfica preko 5.5
Juventus-Sevilla preko 4.5
Na 20 km, dobitak 137 km.
Nisam siguran ni priblizno kao juce, pogotovo jer dvije utakmice sude ljudi iz Svedske, ali hajde nema veze
I jos ovaj bezvezni :
Atletico 1
United 1
Juventus 1
PSG go
Na 5km , dobitak 30 km
Leave a comment:
-
Originally posted by Dale View Post
Cini mi se da dvije od ove 3 utakmice sude Spanci, ne znam sad tacno koje, ali eto . Arsenal mi je riskantan, ali kontam da bi Olympiakos mogao dobiti bar 3 zuta i eto nek Arsenal dobije 1 i mjera
Maccabi i Dynamo ocekujem da dobro predju granicu, da bude vise i od 5 kartona, a Porto-Chelsea je sve moguce ..
7
6
7
Leave a comment:
-
pa jbt sunce bskic, ko ga je veceras prosao, ima li veceras takvog covjeka
Leave a comment:
-
bajern H(-1) 1
halep 1
roma x2
berloq 1
scwartzman 1
ulog 18,5 eura dobitak 53
ne znam kako ce leverkuzen odigrati, ako budu 0 branili mozda je odbrane, ako se malob otvore barsa dobija sto posto.
arsenal bi morao prema svim zakonima logike dobiti ali jbg ipak je to arsenal.
imam los osjecaj za romu pa zato x2. mislim da cu te tri odigrati
mislim isto pobjeda bajerna bez primljenog gola 1,75 nije lose
Leave a comment:
-
Evo ga Rosso, pozelenio je:
Danas :
Arsenal ne smije sebi priustiti kiks u ovom mecu poslije poraza od Dinama, pogotovo kad uzmemo u obzir da ce 3. i 4. kolo igrati s Bayernom. Roma je bez Dzeke i Tottija, ali tu idem logikom, ako im je Shakhtar prosle godine dao dvocifren broj golova u dvije utakmica, moze i Roma valjda dobiti. Barca je bez Messija, ali svejedno mislim da ce biti dovoljno za pobjedu protiv do sada u ovoj sezoni prosjecnog Leverkusena ..
Cini mi se da dvije od ove 3 utakmice sude Spanci, ne znam sad tacno koje, ali eto . Arsenal mi je riskantan, ali kontam da bi Olympiakos mogao dobiti bar 3 zuta i eto nek Arsenal dobije 1 i mjera
Maccabi i Dynamo ocekujem da dobro predju granicu, da bude vise i od 5 kartona, a Porto-Chelsea je sve moguce ..
Leave a comment:
-
Hvala brate, tesko da ce, ali eto
Prva zelja mi je bila da odigram na 20 Green Bay i jedan od ovih ako granica bude 4.5, ali kako je na obje 5.5 odlucih se za ovu varijantu
Leave a comment:
Leave a comment: