Jos jedna solidna sezona za meni dragi Southampton. Uz pobjedu i eventualni kiks West Hama ( sto je mislim moguce, jer igraju protiv Stokea u gostima, a i sjecamo se prosle godine kad su se bukvalno potrudili da ispadnu u kvalifikacijama za LE ) South bi bio sesti i igrao kvale za LE. Crystalu ovo ne znaci bas nista i misim da kec lagano dolazi .
Arsenal 1 @ 1.10
Igraju protiv jedne od najgorih ekipa i to ne samo u Engleskoj i pobjeda nece biti upitna .
Tottenham 2 @ 1.75
Sigurno da ce uciniti sve da ne dozvole Arsenalu da ih prestigne, a Newcatleovi igraci su manje-vise cijelu sezonu izgledali nemotivisano, pa je realno da tako izgledaju i danas nakon sto su ispali u drugu ligu.
Manchester City 2 @ 1.45
Nije bas ovo sezona s kojom se mogu pohvaliti, ali pobjeda ih ostavlja na 4. mjestu, a Swanseau bodovi ne znace nista, tako da ocekujem rutinsku pobjedu Gradjana .
Manchester United 2 @ 1.75
U nadi da ce City kiksati pokusat ce danas doci do pobjede i do 4. mjesta. Pobjedu bi mogli docekati, ali kiks Citya tesko, bas tesko . Bournemouth je vec odavno u sigurnoj zoni ( sto me jako raduje ) i ne vjerujem da ce se nesto pretjerano truditi danas .
4.90
EDIT: Samo ne znam odakle mi ova dvica na United

Tu je kec naravno @ 1.35

EDIT 2 : Lose bas ..
Leave a comment: