Announcement

Collapse
No announcement yet.

Odigrani listici

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Dale
    replied
    Southampton 1 @ 1.30

Jos jedna solidna sezona za meni dragi Southampton. Uz pobjedu i eventualni kiks West Hama ( sto je mislim moguce, jer igraju protiv Stokea u gostima, a i sjecamo se prosle godine kad su se bukvalno potrudili da ispadnu u kvalifikacijama za LE ) South bi bio sesti i igrao kvale za LE. Crystalu ovo ne znaci bas nista i misim da kec lagano dolazi .

Arsenal 1 @ 1.10

Igraju protiv jedne od najgorih ekipa i to ne samo u Engleskoj i pobjeda nece biti upitna .

Tottenham 2 @ 1.75

Sigurno da ce uciniti sve da ne dozvole Arsenalu da ih prestigne, a Newcatleovi igraci su manje-vise cijelu sezonu izgledali nemotivisano, pa je realno da tako izgledaju i danas nakon sto su ispali u drugu ligu.

Manchester City 2 @ 1.45

Nije bas ovo sezona s kojom se mogu pohvaliti, ali pobjeda ih ostavlja na 4. mjestu, a Swanseau bodovi ne znace nista, tako da ocekujem rutinsku pobjedu Gradjana .

Manchester United 2 @ 1.75

U nadi da ce City kiksati pokusat ce danas doci do pobjede i do 4. mjesta. Pobjedu bi mogli docekati, ali kiks Citya tesko, bas tesko . Bournemouth je vec odavno u sigurnoj zoni ( sto me jako raduje ) i ne vjerujem da ce se nesto pretjerano truditi danas .

4.90

EDIT: Samo ne znam odakle mi ova dvica na United

Tu je kec naravno @ 1.35

EDIT 2 : Lose bas ..
    Last edited by Dale; 15-05-16, 17:03.

Leave a comment:

• Dale
    replied
    Hvala Manda :

Leave a comment:

• manda
    replied
    @Dale
    Pjesaka ti usao tiket, kada ovako obrazlozis i potrudis se, metnem pet eura, nema tu greske

Leave a comment:

• Dale
    replied
    Rosario 1 @ 2.00

Coudet odavno odmara svoje najbolje igrace u argentinskoj ligi i odavno je jasno da je jedini cilj osvajanje Libertadoresa. Nacional je prvi go primio tek u sedmoj utakmici koju su igrali, ali mislim da Rosario ovo dobija, ako ponove partiju slicnu onoj koju su pruzli protiv Gremia u osmini finala .

Boca daje gol @ 1.45

Potpuno ista stvar kao sa Rosariom, u ligi igraju juniori, a za Libertadores se cuvaju Carlitos i kompanija . Nacional ( ovaj put urugvajski ) ima neke poznate igrace, kao sto su Nico Lopez, Fucile, Victorino, ali mislim da je Boca kvalitetnija i da ce danas dati bar go, kako bi imali sto povoljniji rezultat pred revans na Bomboneri .

Fluminense 1 @ 1.35

Revans kupa. Prvu odigrali 3-3, ali posto ne znam apsolutno nista o gostujucoj ekipi kec mi se namece kao logicno rjesenje .

Durant preko 27.5

4. utakmicu ih je razbio Kevin , 5. Russell, pa je valjda veceras opet red na KD-a, te se nadam da ce im i veceras sasuti nekih 40ak poena i zakljuciti seriju.

7.24
    Last edited by Dale; 12-05-16, 10:56.

Leave a comment:

• Dale
    replied
    Originally posted by dale View Post

obje tekme le preko 10.5 kornera i preko 4.5 zuta kartona

10.76
    ej 9 kornera u prvom poluvremenu u sevilli, jedan u drugom, ej jedan korner za 45+3 minuta hahahahahhahahahahahhahahahahhahahahahahahahahahah ahhahahahahahahaha

Leave a comment:

• Ser Gagi
    replied
    Sevilja 1 i daje 2
    Viljareal 2 i daje 2

Preko 10 kvota

Leave a comment:

• Dale
    replied
    City i Corinthians lose :/

Sevilla 1
    Liverpool 1
    Boca 1

4.31

Obje tekme LE preko 10.5 kornera i preko 4.5 zuta kartona

10.76

Leave a comment:

• Dale
    replied
    Originally posted by Dale View Post

Bayern-Atletico preko 5.5 zutih
    Bayern-Atletico preko 9.5 kornera
    Huracan go ( vala 2.10 kvota mi je sramotno velika, ko da igraju protiv Barce, tako da nisam mogao da ne odigram )

6.25
    Hvala Cuneytu Cakiru, GARANTUJEM da bi bilo koji spanski ili italijanski sudija sinoc pokazao bar 6-7 kartona, ali hajde ..

City go
    Sarajevo 1
    Olimpic 2
    River Plate 1
    Corinthians 1

5.80

Sarajevo trenutno trece, mogu i do drugog mjesta, cak i do prvog, mada prvi tesko da ce biti, a Mladost u sigurnoj zoni.
    City moze dati go vala, pa kako god .
    Olimpic u borbi za opstanak, Drina davno otpisana, a poslije pobjede u proslom kolu siguran sam da ce danas uraditi sve da dobiju.
    River prvu izgubio 2-0, mislim da veceras pobjeda nece doci nikako u pitanje .
    Corinthians prvu remizirao 0-0, ali mislim da ovdje mogu do pobjede, ekipa koju imaju je bas mlada, ali i pored toga odlicno igraju, i u Brazilu, i u Libertadoresu.
    Last edited by Dale; 04-05-16, 13:27.

Leave a comment:

• miha92
    replied
    dajte neke predloge za vcrs ako mogu da dobijem nekako

Leave a comment:

• nikola_bg
    replied
    Bajern vise od 7 kornera. kvota 2.05

Mozes glavu da stavis na taj tip.

Leave a comment:

• bice
    replied
    Originally posted by nikola_bg View Post
    odigras san antonio h1 , atalantu vh2,oldridza + milsapa + i recimo j.r smitha -
    Daj za danas nesto, nemam mozzart karticu niti bilo koju da igram live

Leave a comment:

• Dale
    replied

James preko 6.5 assista
    Love preko 10.5 skokova
    Durant preko 26.5 poena

6.33
    9
    11
    28

Bravo doktori

Bayern-Atletico preko 5.5 zutih
    Bayern-Atletico preko 9.5 kornera
    Huracan go ( vala 2.10 kvota mi je sramotno velika, ko da igraju protiv Barce, tako da nisam mogao da ne odigram )

6.25
    Last edited by Dale; 03-05-16, 10:21.

Leave a comment:

• nikola_bg
    replied
    Originally posted by bice View Post
    Sastavi meni jedan od 2000 dinara i da ti okacim sliku iznad zida, posto me ekstremno nece u zadnje vreme
    odigras san antonio h1 , atalantu vh2,oldridza + milsapa + i recimo j.r smitha -

Leave a comment:

• Dale
    replied
    Roma 2 @ 1.65

Pobjedom nad Napolijem povecali sanse za 2. mjesto, istina i dalje im treba kiks Napolija, ali uradit ce sve sto je do njih da se dokopaju direktnog plasmana u LS:

Chelsea-Tottenham preko 3.5 zuta kartona @ 1.65

Gradski derbi, iz Chelseaa su najavljivali da ce uciniti sve da onemoguce Tottenhamu da uzme titulu, pa mi nekako 4 zuta za ovo ne djeluju nerealno ..

Rosario go @ 1.28

Igrao bih keca, ali Coudet ce vjerovatno danas izvesti neku kombinovanu, ako ne i kompletnu drugu postavu, jer zeli sto dalje u Libertadoresu da ide .. Kakav god tim da izadje, ne vjerujem da ce biti bez gola .

Burnley 1 @ 1.35

Za mene je ovo najbolja ekipa u Championshipu ove sezone, jedini se ne boje uspjeha rekao bih i mislim da ce danas ovo da rijese i da idu gdje realno i pripadaju .

Astra go @ 1.30

Nemam neko objasnjenje za ovo, igram reda radi, kontam mogu uvijek dati go

6.12
    E moj Rosario :/

James preko 6.5 assista
    Love preko 10.5 skokova
    Durant preko 26.5 poena

6.33

Leave a comment:

• bice
    replied
    Sastavi meni jedan od 2000 dinara i da ti okacim sliku iznad zida, posto me ekstremno nece u zadnje vreme

Leave a comment:

Working...