Announcement
Collapse
No announcement yet.
Odigrani listici
Collapse
X
-
Originally posted by Dale View PostLIVE:
Barca-Atletico preko 5.5 kartona @ 3.22
Trenutno nema nijedan, ali sumnjam da ce drugo poluvrijeme biti nalik prvom, tako da po ovoj kvoti sam morao probati .
Leave a comment:
-
LIVE:
Barca-Atletico preko 5.5 kartona @ 3.22
Trenutno nema nijedan, ali sumnjam da ce drugo poluvrijeme biti nalik prvom, tako da po ovoj kvoti sam morao probati .
Leave a comment:
-
Juce Newcastle za 225 km, a svi ostali parovi prosli prelagano, niko nije dobio ispod 2 razlike
Danas :
Crystal Palace- Stoke preko 3.5 zuta @ 1.85
Sudi Pawson, koji nije bas cesto glavni sudija, ali u zadnje 4 utakmice u kojima je bio glavni 3 puta je pokazao preko 3 kartona .
Inter-Juventus preko 5.5 zutih @ 1.85
Sta reci, veliki derbi i mislim da moze da zezne samo ako ih Juventus razbije . Inace, ne mogu da shvatim ovako ocajne partije Intera, skockali su ekipicu koja mi se bas svidja, ali ne ide, pa ne ide jbg. Valjda danas ovo ispostuju
Tottenham-Sunderland 1 @ 1.30
Uzasni Sunderland tesko da moze do bod(ov)a u Londonu, a Tottenham sigurno nakon poraza od Monaca zeli da se iskupi ovdje sa 3 boda .
River Plate- San Martin SJ 1 @ 1.40
Gigant iz Argentine odlicno poceo sezonu, 6 bodova u prve dvije utakmice i ne vidim razlog da i veceras ne nastave taj stopostotni niz. San Martin zna biti neugodan, ali mislim da domacini ovo gaze .
Arizona- Tampa Bay NFL 1 @ 1.35
Sjajni tim Arizone izgubio u prvoj utakmici od New Englanda bez Bradya sto je bio prilican sok, pa veceras moraju popraviti dojam. Mislim da ovo prolazi bez vecih problema .
8.41
Leave a comment:
-
Siti 1&2+
Newcastle 1
Tottenham 1
United 2
Juventus 2
Roma 3+
16.25
Leave a comment:
-
BiH-Estonija hendikep 0:1 1 @ 1.75
Reprezentacija koja ne moze dobiti Maltu kuci i to je dovoljno. Ovo mislim da uzimamo bar 3 razlike, ali eto za 2 razlike ne vjerujem da ce biti problema .
Kipar-Belgija 2 @ 1.30
Nisam gledao Belgija-Spanija, ali sam citao i cuo od ljudi koji su gledali utakmicu da su ih Spanci bas unistili, pa ce Belgijanci veceras na Kipru dati sve od sebe sigurno da koliko-toiliko poprave dojam. Nemam neko visoko misljenje o Robertu Martinezu kao treneru, ali ipak talenat ove ekipe je ogroman, sigurno dovoljan da se na Kipru uzmu 3 boda za dobar start kvalifikacija .
Bjelorusija-Francuska 2 @ 1.40
Nakon poraza u finalu evropskog prvenstva sigurno je da je za samopouzdanje start pobjedom u novim kvalifikacijama veoma vazan. Bjelorusija zna biti nezgodan domacin, ali protiv Francuske tesko da ce odoljeti. Ne vjerujem da ce biti problema nekih velikih za goste .
Holandija gol protiv Svedske @ 1.30
Ne vjerujem im nikako, porazeni su u petak od Grcke na svom terenu sa 1-2, ali odlaskom Ibre Svedska lagano postala prilicno prosjecna reprezentacija i valjda gosti mogu do jednog kola. Napadacki potencijal je njima top, i uz takve ofanzivce valjda ce jedna zavrsiti u golu .
U21 Francuska - Island 1 @ 1.40
Island trenutno ima jedan bod vise od Francuske, ali mislim da nakon danasnjeg meca to nece biti slucaj . Tolisso, Bakayoko, Rabiot, Kimpembe, Gbamin, Augustin, Cornet i ostali su ipak imena koja znace nesto u svojim klubovima u Ligue 1 i mislim da je sve osim pobjede Francuza senzacija .
U21 Finska-Njemacka 2 @ 1.25
7 utakmica i 7 pobjeda za mlade Nijemce, uz gol razliku 26:4, sve je valjda s tim receno .
U21 Portugal-Grcka 1 @ 1.20
Skoro savrseni kao i Nijemci mladi Portugalci, 19 bodova iz 7 kola, uz JEDAN primljen gol i 23 data . Imaju 7 bodova vise od drugog, ali posto jos nisu teoretski osigurali prvo mjesto mislim da ce danas zapeti i uz pobjedu to osigurati .
8.70
Leave a comment:
-
Ajax-Rostov
Steaua-City
Dinamo Zagreb-Salzburg
Kopenhagen-APOEL
Sve preko 3.5 zutih kartona
7.41
Leave a comment:
-
Originally posted by Dale View PostDel Potro 1
Tsonga 1
Bogut preko 8.5
Spartak Moskva 1
5.37
odigraj ovo da povratis kintu...
Ferrer ( bilo koji hendikep mrzi me da otvorim ponudu uzmi najveci-5,5)
Sugita(uzmi neki +4,5 na sugitu hendikep)
Rafa 2-0
Fognini pobeda
Flipkens
odigraj ovo povratices kintu
imas negde 40+ kvotaLast edited by V.Patcev; 09-08-16, 13:58.
Leave a comment:
Leave a comment: