ŽK?
Žuti Kartoni ?
Više ili manje od 5..
Valjda je to
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Odigrani listici
Collapse
X
-
Šta je žk2 ?
Ja sam hteo Espanjol 1x&0-3 !?
Inače evo tkt
uz Espanjol, igram Njukasl 1X, Volsfsburg X2&2+ i Zadar-Krka alternativni poeni 1 manje od 142.5
Možda dodam i Mega Leks ubacuje biše od 74.5 Partizanu.
Leave a comment:
-
Čelzi
Mančerster j
Valensija
Uplata 40eura
Isplata 133
PSG X-2
Uplata 2eura
Isplata 143
Nevjerovatno kako u posljednje padam na tikete. Posljednje što sam dobije, jeste prije 2 mjeseca, kad sam se cinganisao na onlajn klađanje
A od tada, Englezi me obaljuju, konstantno...
Leave a comment:
-
Originally posted by Dale View PostRoma 1 @ 1.35
Pobjeda donosi plasman dalje, pa mislim da nece doci u pitanje.
Chelsea-Porto preko 5.5 zutih @ 1.85
Ako uzmemo u obzir da ce Dynamo slaviti, onda dolazimo do toga da je ovo borba za direktan plasman u knockout fazu. Sudi gospodin Cakir, koji se prilicno lagano hvata za dzep, a posto su u prvoj presli ovu granicu, ne vidim razlog da i veceras ne predju, kada je ulog puuuuuuuuno veci .
Olympiakos-Arsenal preko 5.5 zutih @ 1.85
Isto borba za plasman u knockout fazu, a kao Chelsea i Porto takodjer presli ovu granicu u prvoj. Sudi gospodin Rizolli, a obicno kad sudi ovako vazne utakmice pokaze preko 5 kartona .
4.62 ukupna kvota .
Romu ne treba komentarisati, katastrofa, a Olympiakos-Arsenal nije ni bilo realno ocekivati kartone nakon 3. gola Topnika ..
Arizona 1 NFL @ 1.30
Omjer 10-2, Palmer jedan od najozbiljnijih kandidata za MVP-a, igra fenomenalno, a Minny iako ima fin omjer, izgubili su 2 zadnja derbija, od Green Baya i Seattlea ubjedljivo, pa iskreno ne vidim nacin da i danas izbjegnu poraz, iako imaju spektakularnog Petersona .
Fenerbahce 1 @ 1.40
Sramotna mi je ovo kvota, ali je ipak uzimam. Feneru pobjeda garantuje plasman dalje, a Celticu ova utakmica ne znaci apsolutno nista. Realnije bi mi bilo nekih 1.60, ali hajde sta je, tu je .
Partizan-Augsburg preko 4.5 zuta @ 1.75
U prvoj utakmici bilo 9 zutih, sudi Tagliavento, a posto je utakmica bas bitna, ne vjerujem da ce biti neki preveliki problem, posebno iz razloga sto Tagliavento rijetko kad pokaze manje od 5 zutih.
3.19
Leave a comment:
-
Juce odigrao Wolfsburg - ManU 1x&GG i Benfica-Atletico GG, jos cekam danas Arsenal i Barcu 2&3+
Leave a comment:
-
Roma 1 @ 1.35
Pobjeda donosi plasman dalje, pa mislim da nece doci u pitanje.
Chelsea-Porto preko 5.5 zutih @ 1.85
Ako uzmemo u obzir da ce Dynamo slaviti, onda dolazimo do toga da je ovo borba za direktan plasman u knockout fazu. Sudi gospodin Cakir, koji se prilicno lagano hvata za dzep, a posto su u prvoj presli ovu granicu, ne vidim razlog da i veceras ne predju, kada je ulog puuuuuuuuno veci .
Olympiakos-Arsenal preko 5.5 zutih @ 1.85
Isto borba za plasman u knockout fazu, a kao Chelsea i Porto takodjer presli ovu granicu u prvoj. Sudi gospodin Rizolli, a obicno kad sudi ovako vazne utakmice pokaze preko 5 kartona .
4.62 ukupna kvota .
Leave a comment:
-
Levante-Sociedad 7+ zutih
Sampdoria-Verona 6+ zutih
Sunderland-Newcastle 6+ zutih
6.13
Leave a comment:
-
Leave a comment:
-
Leverkusen-Roma preko 4.5 zuta
Ovu utakmicu sudi Kassai, koji je u u 6 od zadnjih 8 utakmica u kojima je sudio pokazivao vise od 4 zuta kartona. Jos ako uzmemo u obzir da je ovo direktna borba za drugo mjesto, mislim da ne bi trebalo biti velikih problema da prebace ovo .
Dinamo-Olympiakos preko 5.5 zutih
Duel ekipa koje su skupile po 3 ( neocekivana ) boda do sada, tako da ce sigurno veceras i jedni, i drugi dati sve za pobjedu, a nadam se da ce to donijeti i zute. Sudi Tagliavento, nije bas da pokazuje previse kartona, ali kad ima razlog nije mu nikakav problem da pokaze i dvocifren broj kartona, kao kad je skoro sudio Genoa-Milan.
Dynamo-Chelsea preko 4.5 zuta
Sudi Skomina, sudija koji nije bas da je pokazivao previse kartona u zadnje vrijeme, ali dobro vecinom je sudio ligu Slovenije, a to nikako ne moze da se poredi sa Ligom sampiona. U posljednjoj ozbiljnoj utakmici, koju je sudio, Holandija-Ceska pokazao je 6 zutih i 1 crveni. Ako uzmemo u obzir da Maccabi u ovoj grupi nema nikakvu sansu cak ni za trece mjesto, i ako Porto racunamo vec kao ekipu koja je prosla ( 2 pobjede i veceras na Dragau s Maccabijem sto ce biti 9 bodova), onda bi trebalo ovdje da prsti i da bude bar 5 zutih .
6.13
Leave a comment:
Leave a comment: