Ma kasnije cu da se reg na mrtvi rapid serbia. Torrent je miljama ispred ovih ostalih gluposti.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Serije - komentari, utisci, priče u prazno...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Vladan View PostLjubisa nadji druge fajlove na rapid serbia, a imas i one druge sto sam ti nasao samo sto ce 50 da ti pici. Mada su ti 3 ep sasvim dovoljne za danas
Erice znam da je nekih 10-ak dana bila diseblovana search opcija, ali sad je sve u redu, nesto je do tebe, ne vjerujem da ti je internet provajder blokirao stranicu
Ipak ima, ali je domen .rs.Last edited by stefan12; 19-02-13, 14:29."When I was young, I never wanted to leave the court until I got things exactly correct. My dream was to become a pro."-Larry Bird
"Da budale svijetle ja bi bio zvjezda danica".
Comment
-
Sljustio sam prve 2 sezone The Walking Dead-a za 3 dana Jebeno dobra serija!!!
Cim sam video da je kreator serije Frank Darabont, covek koji je stvorio meni mozda i dva najdraza filma svih vremena "The Shawshank Redemption" i "The Green Mile" odma sam znao da ce da valja
Bio sam skeptican sto se ove serije tice, jer mi ti mrtvaci i taj vampirluk nikad nije ni privlacio. Ali najprijatnije sam se iznenadio jer nije radjeno kao ostale serije...prica se vodi lagano, obraca se paznja na pojedince, na psihu i razgovor, nije kao u ostalim serijama gde se u roku od 42 minuta desi 15 razlicitih slucajeva, gde u jednoj sezoni stane materijala za bar 3-4. Tu se vidi to iskustvo sa filma koje je uspeo da prenese i na seriju
Glumci su mi takodje odlicni, Linkoln mi je super, a Saru sam zavoleo iz Prison Breaka
Prva sezona mi je bila dobra, ali druga fenomenalna (ko bi ocekivao onakav kraj)...jedva cekam da nastavim dalje, u zaostatku sam jos 9 epizoda da sustignem emitovanje u USAsigpic
Comment
-
Pratio sam TWD od pocetka...svaku epizodu sam gledao na TV-u (znaci jedna epizoda sedmicno) i to mi je jedna od omiljenih serija...
Nije ona klasicna zombi postapokalipsa pricha.U prvoj sezoni je bilo vise ubijanja,ali ne bas preteranog.Druga sezona vec je bila vishe o samim likovima i njihovoj psihi,a bilo je manje ubijanja....do naravno poslednje epizode,kad je horda navalila...
Sad sam stigao negde na malo vishe od polovine 3. sezone,i odusevljen sam.Vise se i ne vrti toliko oko zombija,sto je za mene licno mnogo bolje...;)Last edited by z0La; 22-02-13, 04:51.I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Zavrsio sam i sa trecom sezonom The Walking Dead-a (bar ovih 10 emitovanih) i sad se osecam kao izduvan balon
Nadrogirao se serijom kao manijak i sad moram da cekam po 7 dana na nove epizode
Zadovoljan sam i trecom sezonom, malo sam razocaran samim raspletom (prosto ne mogu da verujem sta se sve desava) ali verujem da ce narednih 6 tek predstavljati pravi sok i udarac za mene...nisam siguran da to mogu podneti vezao sam se za ove ljude u ova 3 danasigpic
Comment
-
-
Jel gledao neko ovo ili jel cuo bilo sta o istoj - http://www.imdb.com/title/tt1856010/
Jos kad sam video da epizode radi Fincer, bilo je pasigpic
Comment
Comment