Announcement

Collapse
No announcement yet.

ATP World Tour Finals - London 2014.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by bojanaBG View Post
    U jednom svajcarskom clanku pise da je Mek izjavio na ESPNu da je cuo da su Fed i Stan dugo diskutovali u svlacionici, ali posto on ne zna francuski onda i ne zna tacno sta su pricali.
    I od te izjave je ispalo da su se oni svajdali 5h i ko zna sta sve i da su sad odnosi katastrofalni
    Duga prica u svalcionici, koja traje do kasno u noc i izaziva stres je tipicna poslije takvog meca.
    https://www.youtube.com/watch?featur...&v=IIWFp83b4v4
    Last edited by NI; 16-11-14, 23:07.

Comment

• die Selbstbedingunganslage
      Je li Tuta preveo Mirkine reci sa slovackog
      Similis simili gaudet

Comment

• Znaci pukla tikva medj dva druga najbolja Pa da, kukavni Stanojlo je dobar samo kad skida gace, čim se malo uskopisti odmah je neprijatelj broj jedan diljem Svajcarske, a i sire
        Tom, your music is the best drinking partner I've ever had.

Comment

• Originally posted by Maxx-a View Post
          die Selbstbedingunganslage
          Je li Tuta preveo Mirkine reci sa slovackog
          To sam trazio E to bi za Mekinroa u slobodnom prevodu bilo "psovao mu je i zenu i djecu, eventualno i Super Maria (ćaću), a cini mi se da je pala i koja prijetnja".
          Everything you want is on the other side of fear.

Comment

• [QUOTE=NI;1313105]Postoji razlika izmedju najvise voljen i najmanje voljen. Novak nije njamanje voljen na turu. Ali on hoce da bude najvise voljen. Zasto?

možda zato što je numero uno?zar zapad ne voli pobjednike???

Comment

• не мрдам са форума док не стигну и фотке са лице места!

лутајући репортер иде пешке?
              Last edited by Žika; 16-11-14, 23:27.
              sigpic

Comment

• Žiku najviše uzdrmala dešavanja u ovom trouglu.
                sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Veza pukla kada se slabiji usprotivio jacem a taj jaci nije na to navikao i to je to. Veza koja je zasnovana na tlacenju slabijeg i Wawa vise nije izdrzao i pukao

Comment

• Ali to je nesto sto je trenutno najbitnije ... stvarno.
                    Evo ja cu da vam kazem sta ce biti, nema potrebe da se cimte uopste....
                    Fed ce da ozdravi i bice 100% spreman u petak, a Vavac ce da se smiri stabilizuje i bice i on i fizicki i mentalno spreman. U dublu ce biti slozni i kooperativni.
                    ETO ZADOVOLJNI?
                    Last edited by Sandugp; 16-11-14, 23:37.
                    sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                    Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Originally posted by Sandugp View Post
                      Ali to je nesto sto je trenutno najbitnije ... stvarno.
                      Evo ja cu da vam kazem sta ce biti, nema potrebe da se cimte uopste....
                      Fed ce da ozdravi i bice 100% spreman u petak, a Vavac ce da se smiri stabilizuje i bice i on i fizicki i mentalno spreman. U dublu ce biti slozni i kooperativni.
                      ETO ZADOVOLJNI?
                      OVAKO

Comment

• Sto brisete siporexove postove ???
                        sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                        Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Originally posted by Ivan Piper View Post
                          @Vladan
                          Kazem ja. Ali ambulanta im je najjaca, ne sjecam se kako ide rijec ali mislim da ni oni ne mogu da je izgovore.

Nema dalje

Nego, mnogo ruzan nacin da se zavrsi sezona. Nadam se da ce DC popraviti utisak i da ce svi tamo biti zdravi (ne samo fizicki).

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
                            Žiku najviše uzdrmala dešavanja u ovom trouglu.
                            тај троугао се провлачи већ дуже време и никако да се дешифрује...

Опа Бато:!

"Ukupno titula za poslednje cetiri godine :

Djokovic 30 ( 6 Grand Slams, 15 Masters, 3 WTFs)

Nadal . . .21 ( 5 Grand Slams, 9 Masters)

Federer .16 ( 1 Grand Slam, 6 Masters, 1 WTF)

Murray . .15 ( 2 Grand Slams, 3 Masters, 1 Olympic Gold)"
                            Last edited by Žika; 17-11-14, 11:17.
                            sigpic

Comment

• Takvo je vrijeme, tehnologija je napredovala, a uz pomoc optickih kablova koji prolaze bas kroz svlacionicu u kojoj su se svadjali Federer i Vavrinka imamo transkrip kompletnog razgovora.

Nije bilo prijatno

Vavrinka: Kontrolisi zenu malo da ti ne bih glavu otvorio bejzbolkom, a njoj svu kosu iscupao.
                              Federer: Sten, Sten, pogledaj me, jbm mu sunce zarko, pogledaj me! Mene ovo boli, mene ovo boli vise nego tebe vjeruj mi.
                              Vavrinka: Ne zajebavaj, nisam ja degen pa da prodju te fore. Ona meni, ona meni da prica sad duplu Sten d faking men na brejk lopti i drugi servis. Ona je ovo radila i na Vimbldonu, samo si tada vodio pa je bilo izrazeno u manjoj mjeri. Ne umije da se ponasa. Zbog nje se ne smijes, ne salis, papuco jedna.
                              Federer: Sve si u pravu, ali pogledaj me, ma pogledaj me.
                              Vavrinka: Ma necu da te gledam, ma necu ocima da vidim ni tebe ni nju!
                              Ulazi Luti.
                              Luti: Dje ste momci.
                              Vavrinka: MRS, izlazi napolje i donesi mi bocu vode, odma!
                              Luti: Ok Sten.
                              Federer: Brate nemoj tako, jeste vodonosa i sve, ali dobar je covjek, ne budi gad.
                              Vavrinka: Dosta mi je vise i njega i tebe i Mirke. Nosite se.
                              Federer: Pogledaj me, pogledaj me, u bolovima sam pred tobom, meni je najteze.
                              Vavrinka: Sad mi dodje da uzmem ovaj pehar sa AOa i da ti ga razbijem o glavu skroz!
                              Ulazi Mirka.
                              Mirka: Bravo ljubavi. Cao Sten, super borba.
                              Vavrinka: Hvala Mirka.
                              Federer: Hvala draga, evo brzo cu ja.
                              Mirka: Ajde, ajde nemoj da ponovo dolazim.
                              Izlazi Mirka.
                              Vavrinka: Znaci ovo je jedna takva kvocka, aaaaaaaaaaaaaa kako me nervira. Ni da se izvini ni nista.
                              Federer: Suprostavicu joj se ja nocas ne brini, lupicu sakom o astal. Ona da mi sjekira dobrog druga Stena.
                              Vavrinka: Ti mi se ladno u facu sprdas?
                              Federer: Ma joj brale, cuo sam ja sta ti je sve pricala, nisi to zasluzio, ali vjeruj mi, meni je najteze, ja sam taj koji je u bolovima.
                              Vraca se Luti.
                              Luti: Sten izvoli vodu.
                              Vavrinka: Ovo je mlako, donesi mi lednu vodu seljaku!
                              Luti: Izvini Sten, vruc si posle meca, nije dobro da lednu vodu pijes, mozes da zaradis upalu pluca.
                              Vavrinka: Jes u pravu si. A MRS PO LEDNU VODU DA TI REBRA NE POLOMIM SAD OVDJE!
                              Luti: Idem, letim.
                              Federer: Sto ga drkas brate? Mislim jeste klasicni potrcko, ali opet, nije u redu.
                              Vavrinka: Ono sto ti i tvoja zena radite nije u redu.
                              Federer: U pravu si, pricacu nocas s njom, jedno je dobacivati Nadalu i Djokovicu, prvoklasnim seljoberima, ali tebi stvarno nije u redu, slazem se u potpunosti. To je ona od onoga Srdje pokupila, jos od onomad u Monte Karlu.
                              Vavrinka: Vjerovatno. Ipak, danas je prekardasila, presla je svaku mjeru!
                              Federer: Pricacu s njom rekoh ti, ali mene ovo najvise boli.
                              Vavrinka: Ti mene stvarno zajebavas!
                              Federer: Ne ozbiljan sam. Ledja su mi potpuno sjebana, sjebao si mi ledja covjece, sad moram da legnem potrbuske i da Mirka gazi po meni da bi bol barem zeru minuo.
                              Vavrinku: Molim??? Pa sto si imao crci koji moj onda da me pobijedis???!!!
                              Federer: To je za tvoje dobro, da te ojacam, da ocelicis!
                              Vavrinka: DOZIVIO SAM NAJTEZI PORAZ U KARIJERI!!!
                              Federer: Bices ti dobro, bicu ja uz tebe u Francuskoj, bice i Luti, mahace peskirom kao nikad do sad. Dace 150%.
                              Ulazi Mirka ponovo.
                              Mirka: Sta sam ja rekla?
                              Federer: Izvini sreco, evo me.
                              Mirka: Sten, ajde i ti, da te ne ceka Ilhan.
                              Vavrinka: Zove se Ilham, ali nema veze kako bio ti to mogla znati. U pravu si, idem i ja.
                              sigpic

Comment

• ово сам чекао да видим, сада одох да спавам...
                                sigpic

Comment

Working...
                                X