Announcement

Collapse
No announcement yet.

ATP World Tour Finals - London 2014.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by shminka View Post
    Fizicki obracun je tu pao garant, a po WOu vidimo ko je izvukao deblji kraj
    Hehe, bila bi fora.

Sad neki povezuju da je Sten na konferenciji za stampu bio "otecen", u smislu plakao je. Mislim da je Luti u pitanju.
    "But Pascal what are you saying?"

Comment

• ma Stan ne sme da krene na Roleta
      http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
      with experience.

Comment

• Kkav bedak Msm cestitke Noletoim navijacima ali bzvz sto Roger nije mogao da igra.

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
          Polomio bi ga Stan, nabijeniji, jaci vidi se
          Nema sanse. Uchokirao bi u trenutku kada treba da da nokaut.
          OVAKO

Comment

• Originally posted by thrillseeker View Post
            Hehe, bila bi fora.

Sad neki povezuju da je Sten na konferenciji za stampu bio "otecen", u smislu plakao je. Mislim da je Luti u pitanju.
            Znaci Luti ga je prebio

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

with experience.

Comment

• Pre neki dan mu zvizdali a sada ih zabavlja da im ne propadnu karte. Ljudina je Endi
              sigpic

Comment

• Federer je graciozniji u tuci, ali Stanko bije kao nenormalan, ulicni borac.
                sigpic

Comment

• Nije bitno ko za koga navija, svi smo ovdje zbog iste stvari a to je što volimo tenis, žao mi je Feda i nadam se da će biti ok. ali sa druge strane mnogo mi je žao Novaka, vidi se da mu sad i nije baš lagodno na terenu, želio je ovu titulu ali ne na ovako bezvezan način, ali šta je tu je
                  * Victory makes you happy, failure makes you stronger!
                  * Smeš da izgubiš, ali ne smeš da se predaš!
                  NOVAK ĐOKOVIĆ #TrueChampion

Comment

• a Stan je sam priznao danas na tviteru da je plakao juce i to kad se dopisivao sa Donom, valjda je isao na to kako je osetljiv muskarac

sigpic

with experience.

Comment

• Kako li ga ona zena trpi
                      sigpic

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
                        Federer je graciozniji u tuci, ali Stanko bije kao nenormalan, ulicni borac.
                        Mogu da zamislim tucu. Ovaj mu lupa samare iz FH, a ovaj mu vraca iz BH.

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
                          Znaci Luti ga je prebio

Jbg, covek balansira izmedju dvojice.

Posle Radeka Sten je sledeci WTA ubica znaci
                          "But Pascal what are you saying?"

Comment

• Originally posted by shpageti View Post
                            Dobro je da se ovo nije Rafi desilo ...ispalo bi ...no ne bih tu da koristim taj rijechnik javno.
                            A zamisli da je Novak predao? Bila bi histerija ovde.

Originally posted by Mr. Wolf View Post
                            Ja bih prokomentarisao, ali ne kapiram pitanje.
                            Stvarno ne kapiras?

Pa velicina da posle onoga juce izadje i znoji se sa Skotom zbog te iste publike.

Originally posted by Vladan View Post
                            Izgubice on ovo Marej mu nikako ne lezi.
                            Poceo Mari da igra ;)

Originally posted by Vladan View Post
                            Kako li ga ona zena trpi
                            E to mi nikako nije jasno.

Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
                            Last edited by cacanin; 16-11-14, 18:56.

Comment

• Marej se vraća u meč.
                              Federer, O'Sullivan, Schumacher, Armstrong!

Comment

• Ma ovo je namjesteno da se igra TB. Morao je DJokovic da odservira kako treba, ne znam sto se glupira.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X