Announcement

Collapse
No announcement yet.

ATP World Tour Finals - London 2014.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by bojanaBG View Post
    shminka kad ti je ono bese rodjendan

http://www.yonexusa.com/company/news...set-to-launch/
    Meni plavu/teget

Comment

• Hoćeš fkt, da podijelimo nekako troškove dostave

Comment

• Berdych nije imao nijedan izravni poen iz igre (sva četiri winnera su bila iza servisa)

Comment

• Cilic i Raonic nece zajedno imati vise od jedne pobede, nema sanse (i to ako skrpe taj jedan bod, donece im Cila protiv H&M)

iako bih verovatno posle samo Cilica i kolege MariaAncica bio najsrecniji da Marin to uzme veceras, daj Boze i da pruzi neki pristojan otpor, ali cisto sumnjam... StanTheMan ce ga isto pocepati k'o cigance napolitanku bez ikakvih pardona, tako da mu ostaje eventualna sansa za castan prvenac protiv Berdiha za 2 dana ali ce tu Tomas jos uvek imati neku sansu za prolaz te ce se potruditi da napravi nesto...

Raonic vec upisao lagani poraz od Federera, sutra ce ranjeni Murray dati 110% i dobiti taj mec... za kraj ostaje Nishi kome je vec glupi Milos postao musterija tako da put putuje sa 0-3 i set kolicnikom 1:6

Comment

• It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

Comment

• Dublovi su majka, tu se ima sta videti
              Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal

sigpic

Comment

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
                Gledao sam milion meceva ove sezone, gledao sam skoro svih ATP turnira, gledao sam mnoooogo challengera, ali ovakva bruka odavno nisam gledao. Ovo je totalna sramota, ne znam zasto se ne otkaze sam i da prepusti mesto Ferera recimo.
                Citajuci tvoje komentare, Stefko ti mora da si grdnu lovu danas gurnuo na Berdiha
                sigpic
                http://www.youtube.com/watch?v=pMJ0-1GGf5k

Comment

• Ocekujem odlicnu igru "nasih", ravnu "finalu", i mec u 3 seta

Spoiler
                  Novak je takticki znatno bolji-brzo misleci, i ne sumnjam da ce da pronadje igru za pobedu-Marin zasluzuje svaki respekt
                  * Telo je slabo, ali je duh krepak, zato ga treba svakodnevno održavati. *

Comment

• Originally posted by LegendaBL View Post
                    Citajuci tvoje komentare, Stefko ti mora da si grdnu lovu danas gurnuo na Berdiha
                    Jebo lovu, ne mozes odigrati mec bez vinera osnovnim udarcem.. ma videlo se jos kod bacanja novcica koliko mu se igra. Sad mi je krivo sto se Ferer nije izborio za osmo mesto, kod njega nema pitanja hoce li se boriti

sigpic

Comment

• Originally posted by ClayWarrior View Post
                      Jebo lovu, ne mozes odigrati mec bez vinera osnovnim udarcem.. ma videlo se jos kod bacanja novcica koliko mu se igra. Sad mi je krivo sto se Ferer nije izborio za osmo mesto, kod njega nema pitanja hoce li se boriti
                      Al vidjelo se na kraju meca kad je izlazio sa terena, dva puta lik vrti glavom i konta sto mi je ovo trebalo Ocajan je bio danas.
                      sigpic

Comment

• Nije trebalo ni da dolazi, Grigor seta onu njegovu po Londonu, moze i ovaj svoju.. a David bi bogami igrao. Jbt., toliko me je covek iznervirao da ja branim jednog krampu

sigpic

Comment

• Ako bi ko trebao pogledati one analize meceva na SKYu...to je Berdych

Jos i oni tamo pretjeraju, Stan sve objasnio hah

Comment

• Ovde su mnogi razocarani, samo je Shminka sretan
                            sigpic

Comment

• Sminka je padobranac obican

A nisam jos naleteo na te meceve sa Sky-a, verujem da su odlicni. Obozavam kad neko u toku meca ne daje standardan prenos nego ubacuje nesto svoje

sigpic

Comment

• Stanimal nanosi bol, iako protivnike ne gadja na mrezi...cudno, ali istinito

Comment

Working...
                                X